Kızlar merhaba bu ay erken yumurtlama yaşadım 8 inde regl bitti ovülasyon testimde ayın 12 'si pikti 9 ve 11 i ilişki oldu.. 4 5 gündür kasıkta hafif bi batma ve göğsümde şiş artı ağrı yaşıyorum akıntım ise hep koyu sarıydı derken dün adet sancısı yaşadım regl olucam sandım ama kahverengi lekelenmeler oldu bu sabah lekelenme devam etti ve adet sancısına benzer ağrı bitti erken geb. test yaptım negatif e benziyor gibi çok çok silik net değil yarın testi tekrar denicem regl olmazsam ve de kan vericem bu belirtileri yaşayan oldu mu ? 1 aylık tüm ovülasyon ve gebelik testlerimi paylaşıcam pozitif olursa
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması ve hamilelik belirtileri
- Konu Sahibi Meryem49
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Testin resmini atsana kuzumKızlar merhaba bu ay erken yumurtlama yaşadım 8 inde regl bitti ovülasyon testimde ayın 12 'si pikti 9 ve 11 i ilişki oldu.. 4 5 gündür kasıkta hafif bi batma ve göğsümde şiş artı ağrı yaşıyorum akıntım ise hep koyu sarıydı derken dün adet sancısı yaşadım regl olucam sandım ama kahverengi lekelenmeler oldu bu sabah lekelenme devam etti ve adet sancısına benzer ağrı bitti erken geb. test yaptım negatif e benziyor gibi çok çok silik net değil yarın testi tekrar denicem regl olmazsam ve de kan vericem bu belirtileri yaşayan oldu mu ? 1 aylık tüm ovülasyon ve gebelik testlerimi paylaşıcam pozitif olursa
ovulasyon ve erken gebelik olan regle 3 gün varTestin resmini atsana kuzum
Eklentiler
Hamilesin gözünaydın kan ver bence netleştir benimde 3 gün kala yerleşme kanamam oldu 2 aylık hamileyimovulasyon ve erken gebelik olan regle 3 gün var
regle daha vardı çok da silik olunca emin olamadım yarın sabah kan vericem teşekkür ederim umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişiHamilesin gözünaydın kan ver bence netleştir benimde 3 gün kala yerleşme kanamam oldu 2 aylık hamileyim
Kaç gününüz var benimki 1 hafta var predictor erken genelime testim böyle çıktıregle daha vardı çok da silik olunca emin olamadım yarın sabah kan vericem teşekkür ederim umarım sen de sağlıkla kucağına alırsın bebişi
Eklentiler
Erken gebelik testinizde baya belirgin gözüküyor, kan testiyle güzel haberlerinizi alırız inşallahovulasyon ve erken gebelik olan regle 3 gün var
26 sı regl tarihim hatta bunu da bu sabah yaptım dünden daha koyu sizin de gittikçe koyulaşabilir kan verin bence ovülasyonu ve erken gebeliğin değişimini görmek ve takip eden varsa fikir vermesi için ekliyorumKaç gününüz var benimki 1 hafta var predictor erken genelime testim böyle çıktı
Eklentiler
10 gibi vericem bakalım hayırlısıyla teşekkür ederimErken gebelik testinizde baya belirgin gözüküyor, kan testiyle güzel haberlerinizi alırız inşallah
Bakın alttakini sabah yaptım kan vermeye gittim üstteki predictor alttaki comfort26 sı regl tarihim hatta bunu da bu sabah yaptım dünden daha koyu sizin de gittikçe koyulaşabilir kan verin bence ovülasyonu ve erken gebeliğin değişimini görmek ve takip eden varsa fikir vermesi için ekliyorum
Eklentiler
Ay onda da baya gözüküyorr güzel haberler alacaksınız bence bu kan testinden, haydi bakalım bekliyorum o güzel haberiBakın alttakini sabah yaptım kan vermeye gittim üstteki predictor alttaki comfort
Ayy inşallah sizce hcg kaç çıkarAy onda da baya gözüküyorr güzel haberler alacaksınız bence bu kan testinden, haydi bakalım bekliyorum o güzel haberi
ben de sabah kan verdim aile hekimine yarın çıkar dedi birlikte öğrenicez gibiBakın alttakini sabah yaptım kan vermeye gittim üstteki predictor alttaki comfort
Barkod alsaydınız 4-5 gibi sisteme düşüyor internet üzerinden öğrenebilirdinizben de sabah kan verdim aile hekimine yarın çıkar dedi birlikte öğrenicez gibi
ay onu hiç bilmiyordum beklicez artıkBarkod alsaydınız 4-5 gibi sisteme düşüyor internet üzerinden öğrenebilirdiniz
İnşallah ikimiz de pozitifizdiray onu hiç bilmiyordum beklicez artık
hayırlısıylaİnşallah ikimiz de pozitifizdir
Hayırlı olsun inşallah ovulasyon pik günleri testleri atar mısınben de sabah kan verdim aile hekimine yarın çıkar dedi birlikte öğrenicez gibi