• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması sizceeeeee

Dilk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2020
189
116
53
37
Tam adet günümde lekenlenme yaşadım ve peçete ile bir kere açık kırmızı kan geldi dedim sanırım adet olcam ama daha geldi 2.günde aynı oldu
3.günümde ise tek leke geldi ve daha sonra durdu üstünden 3gün geçti adet olmadım daha test te yapmadım henüz belki adet olurum diye sizce nedir başına gelen varmı benim gibi olup hamile kalan..

Tam adet günümde lekenlenme yaşadım ve peçete ile bir kere açık kırmızı kan geldi dedim sanırım adet olcam ama daha geldi 2.günde aynı oldu
3.günümde ise tek leke geldi ve daha sonra durdu üstünden 3gün geçti adet olmadım daha test te yapmadım henüz belki adet olurum diye sizce nedir başına gelen varmı benim gibi olup hamile kalan..
Yerlesme olabilir bence

Yerleşms olablr ama bizm bunu dememizn bi anlamı varmı bence yok
Test yapıp öğreneblrsinz sormak yerine varmı yokmu görmüş olrsnz ???
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah

Yerleşms olablr ama bizm bunu dememizn bi anlamı varmı bence yok
Test yapıp öğreneblrsinz sormak yerine varmı yokmu görmüş olrsnz ???
Allah gönlünüze göre versin inşaAllah
Testi hemen yapmak istemedim belki adet olurum diye hani başına bu şekilde gelen varmı diye yazdım Rabbim tüm herkesin gönlüne göre versin inşallah

Merhaba arkadaşlar ,
Normal regl tarihime 5 gün kala soluk kahverengi akıntı gördüm ve devamında açık pembemsi 12 saat falan sürdü.Sabah uyandığımda kırmızı ve akışkan kan gördüm normale göre daha az geliyor ve ilk günüm ...
Regl mi yoksa ımplantasyon kanamasi mi anlam veremedim , yorumlarınızı alabilir miyim lütfen

Back