Yerleşme kanaması olabilir mi ?

LunaLovegoodd

Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
509
174
18
31
Arkadaşlar merhaba
18 aralıkta aşılama oldum 11. Gün aşılamanın açık kahverengi leke geldi beyaz akıntıyla karışık gibi öyle bi renk ama çok az. Regl me de 7 gün falan var. Heveslenmek istemiyorum gerçi ama yine de sormak istedim yerleşme kanaması olabilir mi ?

Mümkün. Ancak 18 aralıkta aşılama olduysanız reglinize daha az kalmış olması gerekmiyor mu? Çatlama sonrası 14-15 günde regl olunuyor çünkü

Bana pek belli olmuyor ya bazen 14-15 bazen 18-20 de geliyor günü gününü tutmuyor
Çatlatma iğnesi sonrası 14-15. günde olujnuyor diye biliyorum yumurta müdahalayle çatladığı için. Lekelenmenin devamı gelmediyse yerleşme olabilir. 2 gün sonra test yapın bence.

Insalalh hamileliktir yerleşme kanamasıdır canım bende 20 sinde yaptırdım 2. Aşılama beklemedeyim . Duphastondan kaynaklı olabilir burda okuduğum kadarıyla ama bende hiç olmadı duphaston bana etki etmedi o konularda

20 sinde aşılamam oldu 25 normal adet tarihimdi adetimde geçiyor artık ama daha 10. Günümdeyım ilacı bıraktıktan sonra olucam tutmazsa eğer ki çok tutmus gibi hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…