Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması olabilir mi ??
- Konu Sahibi esmay93
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Ocak 2022
- 581
- 385
- 33
Genelde adet gununde ya da adete yakin oluyor yerleşme ama bilemiyorum cok erken yumurtladiysaniz olabilir.Merhaba arkadaşlar adetime 15 gün kala 2 gün boyunca çok hafif peçeteye gelcek kadar pembe bir kanamam oldu ,ilk kez böyle oldu yerleşme kanaması olabilir mi acaba
- 21 Ağustos 2021
- 815
- 289
- 33
Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
Beklenen adet tarihim 8 haziran dı. Normalde en fazla 2 gün gecikir yada tam gününde gelir. Hiç erken gelmez. Ve çok yoğun kanama olur. 6-7 gün sürer.
3 haziran da kahve leke geldi ( beklenen adetimden 5 gün erken )
4 Haziran'da da kahve pembe
5 Haziran'da da peceteye silince gelen koyu kırmızı bordomsu leke
6 Haziran'da yine kahvemsi sarımsı leke geldi.
Ped bile koymadım. Adetim geliyo dedim bir türlü sökülmedi.
Bu günlerde Hiç ağrım olmadi en çok buna şaşırdım çünkü normalde baya ağrım olur. Sadece batmalar oldu arada.
Devamı gelmeyince 10 Haziran'da ( yani beklenen adet tarihinin 3 gün gecikmesi ve lekelenme bittikten 4 gün sonra ) şüphelenip kanda beta HCG test yaptırdım ama negatif.
Yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar çıkmaz miydi ? Erken mi yapmışım ? Ne zaman test yapmam gerekir emin olmak için ? Burda herkesin hemen pozitif çıkmış o yüzden umutlanmak istemiyorum.
yaşayanlar veya bilgisi olan varsa kaç gün sonra kanda pozitif gördünüz ? Cevaplarsanız çok sevinirim
Beklenen adet tarihim 8 haziran dı. Normalde en fazla 2 gün gecikir yada tam gününde gelir. Hiç erken gelmez. Ve çok yoğun kanama olur. 6-7 gün sürer.
Bu günlerde Hiç ağrım olmadi en çok buna şaşırdım çünkü normalde baya ağrım olur. Sadece batmalar oldu arada.
Devamı gelmeyince 10 Haziran'da ( yani beklenen adet tarihinin 3 gün gecikmesi ve lekelenme bittikten 4 gün sonra ) şüphelenip kanda beta HCG test yaptırdım ama negatif.
Yerleşme kanaması olsaydı şimdiye kadar çıkmaz miydi ? Erken mi yapmışım ? Ne zaman test yapmam gerekir emin olmak için ? Burda herkesin hemen pozitif çıkmış o yüzden umutlanmak istemiyorum.
yaşayanlar veya bilgisi olan varsa kaç gün sonra kanda pozitif gördünüz ? Cevaplarsanız çok sevinirim
- 21 Şubat 2021
- 2.989
- 4.846
- 83
- 34
Kanda çıkardı diye düşünüyorum. Ben adet olamam gereken gün kan verip öğrenmiştim. Siz biraz daha bekleyin sökülmezse doktora gidersiniz.Yaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
- 20 Mayıs 2022
- 227
- 81
- 18
- 21
Merhaba bisey sormak istiyorum çok acil lütfen? Ben 6+4 günlük hamileyim bugün kontrole gittim doktor keseyi gördü bikac tahlil yaptirdi ve yarin tekrar gelmemi istedi. Eve geldigimdeyse adet kanamasi gibi kanama oldu sebebi ne olabilir nolur yardımcı olur musunuz ilk gebeligim endişeleniyorum.
Adet olmussunuz bazen rahim tam kalınlaşıp dokulemeyebılıyor hormonlardan olabılır mevsimsel gecışlerden olabilir yorgunluk stres vs cunku gebelik olsaydı kanda cıkardıYaklaşık 10 aydır bebek istiyoruz. 3 ay önce ilk hamileligimi düşük yaptım.
Valla aynı sorun bendede varMerhaba arkadaşlar adetime 15 gün kala 2 gün boyunca çok hafif peçeteye gelcek kadar pembe bir kanamam oldu ,ilk kez böyle oldu yerleşme kanaması olabilir mi acaba
Yeni gördüm mesajı ben adet oldum yumurtlama kanamasıydı büyük ihtimalleValla aynı sorun bendede var
Bende çok araştırdım öyle düşünüyorumYeni gördüm mesajı ben adet oldum yumurtlama kanamasıydı büyük ihtimalle
Yalnız değiliz bu konuda sanırımBende çok araştırdım öyle düşünüyorum
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Yumurtlama kanamasi nedir ? Çünkü benim de reglime 9 gün kala kahverengi pembemsi leke geldi iki gün geldi ama çok hafif sonra bitti bugün reglime 5 gün var leke falan yok yerleşme kanaması mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama yumurtlama kanamasi nasıl oluyorYeni gördüm mesajı ben adet oldum yumurtlama kanamasıydı büyük ihtimalle
Benim en son ki reglim 3 Haziran ve yumurtlama günüm çoktan geçti sizce yumurtlama olabilir mi yoksa yerleşme mi ???
Yumurtlama kanamasi nedir ? Çünkü benim de reglime 9 gün kala kahverengi pembemsi leke geldi iki gün geldi ama çok hafif sonra bitti bugün reglime 5 gün var leke falan yok yerleşme kanaması mi yoksa başka bir şey mi bilmiyorum ama yumurtlama kanamasi nasıl oluyor
Benim en son ki reglim 3 Haziran ve yumurtlama günüm çoktan geçti sizce yumurtlama olabilir mi
Valla bence her insanın vücudu değişik tepkiler veriyor herkeste aynı şeyler yaşanmıyor helekı zaten internetten araştırdığımızda çok korkutucu şeyler çıkıyor bence korkmamak gerek kadınız ve böyle şeyler normal. Bende yaşadım aynı şeyi 14 13 gun kala adetime çok hafif peceteyle sildğimde gördüm ama dediğim gibi sanırım yerlesme kanaması denılen şey adete 3 4 gun kala oluyormus
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Ama çevremdeki arkadaşlarımın hep 10-12 gün kanka geldi yerleşme lekesi yani bence de her insanda farklılık gösteriyor çünkü yumurtlama kanamasi olsa benim reglime 5 gün kalmış neyin kanaması yani evet başka bir şey de olabilir stresten bile olabiliyor bazen lekelenmeler ama ben her insan için 3-4 gün kala regl yerleşme kanaması buna çok inanmıyorum ne bileyim :)Valla bence her insanın vücudu değişik tepkiler veriyor herkeste aynı şeyler yaşanmıyor helekı zaten internetten araştırdığımızda çok korkutucu şeyler çıkıyor bence korkmamak gerek kadınız ve böyle şeyler normal. Bende yaşadım aynı şeyi 14 13 gun kala adetime çok hafif peceteyle sildğimde gördüm ama dediğim gibi sanırım yerlesme kanaması denılen şey adete 3 4 gun kala oluyormus
Ama işte dusunmeden de edemiyorummmm
Dediğim gibi her kadının vücudu farklı işliyor bence ve her söylenen sözlerede çok itibar etmemek gerek ben bunu yaşıyorumdur sen farklı yaşıyorsundur bence korktukça düşündükçe daha çok araştırmaya kalkıyoruz bence beklemek gerek sende içini rahat tut stres yapınca adetın gelcegı varsada gelmıyorAma çevremdeki arkadaşlarımın hep 10-12 gün kanka geldi yerleşme lekesi yani bence de her insanda farklılık gösteriyor çünkü yumurtlama kanamasi olsa benim reglime 5 gün kalmış neyin kanaması yani evet başka bir şey de olabilir stresten bile olabiliyor bazen lekelenmeler ama ben her insan için 3-4 gün kala regl yerleşme kanaması buna çok inanmıyorum ne bileyim :)
Ama işte dusunmeden de edemiyorummmm
- 16 Mayıs 2022
- 130
- 70
- 13
- 25
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)Dediğim gibi her kadının vücudu farklı işliyor bence ve her söylenen sözlerede çok itibar etmemek gerek ben bunu yaşıyorumdur sen farklı yaşıyorsundur bence korktukça düşündükçe daha çok araştırmaya kalkıyoruz bence beklemek gerek sende içini rahat tut stres yapınca adetın gelcegı varsada gelmıyor
Ne demek rica ederimÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için :)