Kızlar merhaba, ben 1 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama ve çatlama gördüm ama tam pik olmadan çatlama oldu sanırım tam emin değilim. O gün ve ertesi gün değerlendirdik pcosum var adetim o yüzden düzensiz ve normalde heç geç gelir 35-40 günü bulur yumurtlamayıda erken gördüm 8-9. günde falandı yumurtlama dönemi ve sonrasında ki 1 hafta kasıklarımda sancı oldu sonra geçti bugün kahverengi lekelenmem oldu tam 14 gün sonra sadece peçeteye geliyor bu şekilde yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ve birde eğer yerleşme kanaması ise inşallah öyledir kaç gün sonra test yaptığım da görürüm şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması olabilir mi fikirlerinize ihtiyacım var
- Konu Sahibi bllrt
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Şubat 2024
- 509
- 174
- 18
- 31
Canım Pko varsa ovulasyon testi yapma çünkü çok yanıltıyor insanı. Hep pik gösteriyor bizde. Bende de aynı sıkıntı var. Sana tavsiyem doktor ile bu yola devam et o takip etsin sen değil yoksa yanlış zamanları değerlendirir sen üzülürsün.. eğer bugün lekelenme varsa bence bu günden itibaren değerlendir belki yumurta çatladığı için lekelenme olmuştur ve Pko da şöyle bi sıkıntı var rahim kalınlaşması sorunu. 8.9 günde yumurtlamamışsındır bence çok erken.. inan hevesini kırmak istemem ben senin için söylüyorum çünkü hayal kırıklığı kötü oluyor sonradan.. ve sana tavsiyem bende De Pko sıkıntısı olduğu için doktorum tavsiye etti: d vitamini , demir vitamini , omega3, thncss women , inofolic combi hp kullan.Kızlar merhaba, ben 1 aralıkta ovülasyon testiyle yumurtlama ve çatlama gördüm ama tam pik olmadan çatlama oldu sanırım tam emin değilim. O gün ve ertesi gün değerlendirdik pcosum var adetim o yüzden düzensiz ve normalde heç geç gelir 35-40 günü bulur yumurtlamayıda erken gördüm 8-9. günde falandı yumurtlama dönemi ve sonrasında ki 1 hafta kasıklarımda sancı oldu sonra geçti bugün kahverengi lekelenmem oldu tam 14 gün sonra sadece peçeteye geliyor bu şekilde yaşayan var mı geç döllenme olabilir mi ve birde eğer yerleşme kanaması ise inşallah öyledir kaç gün sonra test yaptığım da görürüm şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim
Bizim hastalığımızda yumurta ya büyümez yada büyür çatlamaz veya çatlasa bile kalitesiz olur.. ama bu saydığım şeyler sana iyi gelecek.. ayrıca ovulasyondan itibaren taze sıkılmış nar suyu iç rahmi kalınlaştırır. Dediğim gibi doktorla takip et yumurtanı Allah gönlümüze göre versin bende çok uğraşıyorum doktorla takip etmeme rağmen …
Merhaba çok teşekkür ederim. Bana doktor ovü testiyle takip etmemi söyledi bide hep pik görmüyorum ben ayda 1 kere oluyor sadece ve o gün sancımda oluyor beyaz uzayan akıntı geliyor yani aslında hepsi yumurtlama belirtisi daha 5 aylık evliyiz ama pcos korkusuna hiç korunmak istemedik doktorda o yüzden 1 yıl dolmadan takip yapmak istemiyor . İnfolic combi kullanıyorum ama çokta düzenli almıyorum unutuyorum bide doktorum onu kullanırken hamile kalmanı istemiyorum dedi ama burda çoğu kişi onunla hamile kalmış neden böyle dedi anlamadım. D vit çok düşük zaten sürekli takviye alıyorum Allah iniallah hepimize sağlıklı evlatlar nasil etsinCanım Pko varsa ovulasyon testi yapma çünkü çok yanıltıyor insanı. Hep pik gösteriyor bizde. Bende de aynı sıkıntı var. Sana tavsiyem doktor ile bu yola devam et o takip etsin sen değil yoksa yanlış zamanları değerlendirir sen üzülürsün.. eğer bugün lekelenme varsa bence bu günden itibaren değerlendir belki yumurta çatladığı için lekelenme olmuştur ve Pko da şöyle bi sıkıntı var rahim kalınlaşması sorunu. 8.9 günde yumurtlamamışsındır bence çok erken.. inan hevesini kırmak istemem ben senin için söylüyorum çünkü hayal kırıklığı kötü oluyor sonradan.. ve sana tavsiyem bende De Pko sıkıntısı olduğu için doktorum tavsiye etti: d vitamini , demir vitamini , omega3, thncss women , inofolic combi hp kullan.
Bizim hastalığımızda yumurta ya büyümez yada büyür çatlamaz veya çatlasa bile kalitesiz olur.. ama bu saydığım şeyler sana iyi gelecek.. ayrıca ovulasyondan itibaren taze sıkılmış nar suyu iç rahmi kalınlaştırır. Dediğim gibi doktorla takip et yumurtanı Allah gönlümüze göre versin bende çok uğraşıyorum doktorla takip etmeme rağmen …
- 1 Şubat 2024
- 509
- 174
- 18
- 31
Sen bence özel doktora git bu doktoru değiştir. İnofolic combi kullanırken hamile kalmanı istemiyorum ne demek ne alaka ….. bence bilgisiz ve ilgisiz oMerhaba çok teşekkür ederim. Bana doktor ovü testiyle takip etmemi söyledi bide hep pik görmüyorum ben ayda 1 kere oluyor sadece ve o gün sancımda oluyor beyaz uzayan akıntı geliyor yani aslında hepsi yumurtlama belirtisi daha 5 aylık evliyiz ama pcos korkusuna hiç korunmak istemedik doktorda o yüzden 1 yıl dolmadan takip yapmak istemiyor . İnfolic combi kullanıyorum ama çokta düzenli almıyorum unutuyorum bide doktorum onu kullanırken hamile kalmanı istemiyorum dedi ama burda çoğu kişi onunla hamile kalmış neden böyle dedi anlamadım. D vit çok düşük zaten sürekli takviye alıyorum Allah iniallah hepimize sağlıklı evlatlar nasil etsin
İnositol alırken dedi aslında araştırdım bi kaç daha bu şekilde görüş var . Bu doktorda özelde zaten :)Sen bence özel doktora git bu doktoru değiştir. İnofolic combi kullanırken hamile kalmanı istemiyorum ne demek ne alaka ….. bence bilgisiz ve ilgisiz o
- 1 Şubat 2024
- 509
- 174
- 18
- 31
Ama inositol yumurta kalitesini arttıran bişey .. yumurta kalitesiz olursa döllenmez ki yani zor döllenir .. şimdi ki doktorlar da değişik kim doğruyu söylüyor bilemedimİnositol alırken dedi aslında araştırdım bi kaç daha bu şekilde görüş var . Bu doktorda özelde zaten :)
- 4 Nisan 2024
- 334
- 111
- 18
Canım daha 5 aylık evliysen hemen acele etmeyin bende 1 sene 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda yeni hamile olduğumu öğrendim hatta Ocak ayında tedaviye başlarız çatlatma iğnesi deneriz vs diye düşünüyordum o yüzden bekleyin herşeyin vakti zamanı vardır doğal yoldan hamile kalırsın inşallah canımMerhaba çok teşekkür ederim. Bana doktor ovü testiyle takip etmemi söyledi bide hep pik görmüyorum ben ayda 1 kere oluyor sadece ve o gün sancımda oluyor beyaz uzayan akıntı geliyor yani aslında hepsi yumurtlama belirtisi daha 5 aylık evliyiz ama pcos korkusuna hiç korunmak istemedik doktorda o yüzden 1 yıl dolmadan takip yapmak istemiyor . İnfolic combi kullanıyorum ama çokta düzenli almıyorum unutuyorum bide doktorum onu kullanırken hamile kalmanı istemiyorum dedi ama burda çoğu kişi onunla hamile kalmış neden böyle dedi anlamadım. D vit çok düşük zaten sürekli takviye alıyorum Allah iniallah hepimize sağlıklı evlatlar nasil etsin
Canım çok teşekkür ederim bu sabah yaptığım testte silik çizgi gördüm bebetime markada ama bakalım bi kaç gün daha bekleyeceğim koyulaşma olursa kan vereceğim. Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)Canım daha 5 aylık evliysen hemen acele etmeyin bende 1 sene 2 aylık evliyim hiç beklemediğim anda yeni hamile olduğumu öğrendim hatta Ocak ayında tedaviye başlarız çatlatma iğnesi deneriz vs diye düşünüyordum o yüzden bekleyin herşeyin vakti zamanı vardır doğal yoldan hamile kalırsın inşallah canım
Eklentiler
- 4 Nisan 2024
- 334
- 111
- 18
Amin inşallah Benim hala bile böyle silik çıkıyor vardır inşallah canımCanım çok teşekkür ederim bu sabah yaptığım testte silik çizgi gördüm bebetime markada ama bakalım bi kaç gün daha bekleyeceğim koyulaşma olursa kan vereceğim. Senin adına çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)