• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı?

oylesineactim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2023
2
0
1
24
Kızlar merhaba adet günlerim normalde benim hep düzensiz olur 3 ay olmadığımda olmustu çok önceden sonradan hep 1 hafta ya sonra oluyorum ya da tam gününde oluyorum geçen ayda eylulun 1inde olmuştum şimdi de 3 ekimde adet sancılarım başladı ama sadece peceteye sildigimde kan geliyor sizce neden olmuştur? Adet mi oldum yoksa yerleşme kanı mı 3 gundur her peceteye sildigimde geliyor

Kızlar merhaba adet günlerim normalde benim hep düzensiz olur 3 ay olmadığımda olmustu çok önceden sonradan hep 1 hafta ya sonra oluyorum ya da tam gününde oluyorum geçen ayda eylulun 1inde olmuştum şimdi de 3 ekimde adet sancılarım başladı ama sadece peceteye sildigimde kan geliyor sizce neden olmuştur? Adet mi oldum yoksa yerleşme kanı mı 3 gundur her peceteye sildigimde geliyor
80 gündür regl olmuyorum hastalığım var. 2 gündür peçeteye kahverengi kan geliyor

Adetinizin sökülmesini engelleyecek bi ilaç filan kullandınız mı bilmeden belki bi şey yan etki yapmıştır

Back