Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme Kanaması mı ???
- Konu Sahibi br156
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- yerleşme kanaması belirtileri
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Nisan 2021
- 1.868
- 2.183
- 83
- 32
Uygulamaların yanılma payı oluyor genelde test yapın varsa çıkarKullandığım bir uygulamaya göre yumurtlama döneminden iki gün önce hamilelik şansının yüksek olduğu bir gün korunmasız ilişki yaşadım fakat boşalma olmadı adetime 1 hafta kala pembe renkte bir akıntım oldu ikinci defa baktığımda kesilmişti yerleşme kanaması olabilir mi
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Boşalma olmadıysa nasıl gebelik olsun?Kullandığım bir uygulamaya göre yumurtlama döneminden iki gün önce hamilelik şansının yüksek olduğu bir gün korunmasız ilişki yaşadım fakat boşalma olmadı adetime 1 hafta kala pembe renkte bir akıntım oldu ikinci defa baktığımda kesilmişti yerleşme kanaması olabilir mi
Daha önce yaptığım araştırmada zevk suyunda da sperm olduğunu öğrenmiştimBoşalma olmadıysa nasıl gebelik olsun?
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Normal boşalmada bile gebelik şansı %100 değilken zevk suyunda nasıl olsunDaha önce yaptığım araştırmada zevk suyunda da sperm olduğunu öğrenmiştim
Daha önce böyle bi şey yaşamadığım için panik oldum doğrusuNormal boşalmada bile gebelik şansı %100 değilken zevk suyunda nasıl olsun
- 16 Mayıs 2021
- 1.840
- 1.063
- 83
- 29
Panik yapma korkma bence gebe değilsin. Çok sıkıntı yaptıysan kaset test al yap.Daha önce böyle bi şey yaşamadığım için panik oldum doğrusu
- 26 Şubat 2022
- 930
- 2.492
- 43
- 6 Aralık 2020
- 119
- 52
- 18
- 31
İnanın ki hamile kalmak sandığınız kadar kolay değil. Gebelik yoktur. Ay ortası kanama,lekelenme çoğu kadının başına geliyor korkulacak bir şey değilDaha önce yaptığım araştırmada zevk suyunda da sperm olduğunu öğrenmiştim
Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben 4 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay aşılama başlayacaktı pcosluyum adet düzensizliği var. güya takvime göre 1inde adet olmam lazımdı ama takvime hiç uymadı adetim. zaten 1 hafta önceden göğüs aprısı ve gelceği gün de baş ağrısı olurum. dün akşamüzeri hafif olarak kahverengi akıntı geldiii. Yerleşme kanaması olabilir mi. 10 ila 14 gün sonra yazıyor o sıralarda ilişki oldu tuttumu acaba kendiliğinden delirecem :))))) bir de adet olsa hem anlardım hem belirti yok hadi belirtisiz geldi diyelim dün akşamüstünden beri tertermiz hiç bişey gelmedi yani. Erken gebelik aldım negatif. İntenette kanamadan 4 5 gün sonra kanda çıkar yazıyor. P.tesi kan testi vereyim en iyisi. Sizce hamile olabilir miyimmm
son durum nedir acaba ayni sorun bende de var cunku?Kullandığım bir uygulamaya göre yumurtlama döneminden iki gün önce hamilelik şansının yüksek olduğu bir gün korunmasız ilişki yaşadım fakat boşalma olmadı adetime 1 hafta kala pembe renkte bir akıntım oldu ikinci defa baktığımda kesilmişti yerleşme kanaması olabilir mi
- 6 Mart 2022
- 37
- 19
- 3
- 28
Kan testi yaptırdınız mı acabaKızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben 4 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay aşılama başlayacaktı pcosluyum adet düzensizliği var. güya takvime göre 1inde adet olmam lazımdı ama takvime hiç uymadı adetim. zaten 1 hafta önceden göğüs aprısı ve gelceği gün de baş ağrısı olurum. dün akşamüzeri hafif olarak kahverengi akıntı geldiii. Yerleşme kanaması olabilir mi. 10 ila 14 gün sonra yazıyor o sıralarda ilişki oldu tuttumu acaba kendiliğinden delirecem :))))) bir de adet olsa hem anlardım hem belirti yok hadi belirtisiz geldi diyelim dün akşamüstünden beri tertermiz hiç bişey gelmedi yani. Erken gebelik aldım negatif. İntenette kanamadan 4 5 gün sonra kanda çıkar yazıyor. P.tesi kan testi vereyim en iyisi. Sizce hamile olabilir miyimmm