• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı regl mi

benansu

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2023
13
1
6
23
Merhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz ben 13 gündür soğan kürünü kullanıyorum çok düzensiz adet oluyorum 17-23 günde bir bugün adetimin bitişinden 13 gün geçti dün gece ilişki esnasında pembe akıntı geldi adet oldum sandım pet taktım ama dünden beri hiç kan gelmiyor ilişkiden sonra duş aldım acaba kestimi diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz yaşayan var mı acaba yerleşme kanaması mı gelen kanda acık pembeydi

Merhaba kızlar bana da yardımcı olur musunuz ben 13 gündür soğan kürünü kullanıyorum çok düzensiz adet oluyorum 17-23 günde bir bugün adetimin bitişinden 13 gün geçti dün gece ilişki esnasında pembe akıntı geldi adet oldum sandım pet taktım ama dünden beri hiç kan gelmiyor ilişkiden sonra duş aldım acaba kestimi diye düşünüyorum yardımcı olur musunuz yaşayan var mı acaba yerleşme kanaması mı gelen kanda acık pembeydi
Lütfen gebelik ihtimali varsa soğan kürünü uygulama bu tehlikeli , soğan kürü adet için önemlidir. Gebeliğinize zarar verebilir. İnşallah bir sıkıntı yoktur ve yerleşme kanamasıdır. Bana öyle geldi , soğanı bırakın ve 1 hafta sonra test yapın. Kan da verebilirsiniz

Lütfen gebelik ihtimali varsa soğan kürünü uygulama bu tehlikeli , soğan kürü adet için önemlidir. Gebeliğinize zarar verebilir. İnşallah bir sıkıntı yoktur ve yerleşme kanamasıdır. Bana öyle geldi , soğanı bırakın ve 1 hafta sonra test yapın. Kan da verebilirsiniz
Bugün soğan kürünü içmedim inşallah öyledir çok heveslendim geçen yine pembe kahverengi kan geldi ama ardından ade
T olmuştum bir saa
T sonra 3 gün sürdü sonra hamile olmadığım için soğan kürüne başladı inşallah etkisi olmuştur

Bugün soğan kürünü içmedim inşallah öyledir çok heveslendim geçen yine pembe kahverengi kan geldi ama ardından ade
T olmuştum bir saa
T sonra 3 gün sürdü sonra hamile olmadığım için soğan kürüne başladı inşallah etkisi olmuştur
İnşallah ama şüphen varsa bekle bakalım bir kaç gün ❤️

Durumunuz nedir merak ettim

Çok şükür hamileyim soğan kürünün etkisi olduğunu düşünüyorum
O lekelenme geldiğinde sancı oldumu regl sancısı gibi benim oldu sonrada geçti benimde ilişki esnasında öyle leke geldi duş aldım bekliyorum inşallah bende güzel bir haber alırım sancınız oldumu merak ettim

O lekelenme geldiğinde sancı oldumu regl sancısı gibi benim oldu sonrada geçti benimde ilişki esnasında öyle leke geldi duş aldım bekliyorum inşallah bende güzel bir haber alırım sancınız oldumu merak ettim
Benimde çok sancım oluyor 4 haftalık hamileyim kahverengi akıntılarım çok fazla normal değil hastaneye görünecem inşallah bişey yoktur

Benimde çok sancım oluyor 4 haftalık hamileyim kahverengi akıntılarım çok fazla normal değil hastaneye görünecem inşallah bişey yoktur
İnşallah bişey yoktur ben hamile değilim dış gebelikten dolayı sol tüpümü kaybetmiştim o yüzden %50 şansım var bana dua edermisin olur dedi doktor ama işte bakalım hasta oldum o gün bitti yeni bakalım kısmet ne zamana

Kızlar belki saçma bir soru olacak ama regl başlangıcını ara kanamadan itibaren mi saymak lazım yoksa tam olarak olduğumuz günden mi takvim tutuyorum ilk defa ara kanamadan sonra tam regl oldum kafam karıştı

Kızlar belki saçma bir soru olacak ama regl başlangıcını ara kanamadan itibaren mi saymak lazım yoksa tam olarak olduğumuz günden mi takvim tutuyorum ilk defa ara kanamadan sonra tam regl oldum kafam karıştı
Doktorlar lekelenmeyi değil adetin başladığı günü baz alıyormuş. Ben normalde lekelenmeyi de sayıyorum.

Evet bende şimdi araştırdım ara kanama değil regl başladığı gün sayılırmıs teşekkür ederim 🧡

7 haftalık hamileyim evet sancı oluyordu hala ara ara oluyor reflü yaklaştığında sancı normal görünüyor

7 haftalık hamileyim evet sancı oluyordu hala ara ara oluyor reflü yaklaştığında sancı normal görünüyor
Tebrik ederim inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza ben o gün hasta oldum bu sefer 4 gün sürdü sonra tıkandım filan derken 3 gün geçti tekrar kanama geldi anlamadım bekliyorum bakalım doktor normal olabileceğini söylemişti deniyoruz bakalım ondan sonrada takvime göre yumurtlama tarihim 22 ekimdi öncesinde ilişki oldu 24 Ekim'de sağ kasığım acayip şekilde ağrımaya başladı regl olucam sandım ama 12 gün var dedim sonra akşama kadar devam etti ve sağ bacağım resmen uyuştu ağrıdan ve eve geldim süt beyazı akıntı oldu araştırıyorum hamilelik olabilirmi diye ama emin olamadım o günde yumurtluyor olabilirm diyerek ilişkiye girdim sonraki gün sabah kalktım ve ovülasyon testi yaptım testin çizgileri kırmısı ve eşitti bu yumurtlamaya işarettir ve o günde ilişki oldu şimdilik adetine 10 gün var ve bekliyorum bakalım ne olacak umarım bu değişimler iyiye işarettir Rabbim isteyen herkese ve onların yanı sürede bana anne olmayı sağlıkla kucağıma almayı bana nasip eder🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20231025_075728.jpg
    IMG_20231025_075728.jpg
    53,6 KB · Görüntüleme: 45
Back