• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı adet mi oluyorum bilemedim yardıma ihtiyacım var

Sibel2924

Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2022
380
265
23
39
Merhaba hanımlar bugün adet günüm 5 gün önce erken gebelik testinde çok silik bir çizgi vardı kan vermedim günüm geçsin öyle veririm demiştim bu sabah adet oluyorum sandım kasıklarımda ağrı olunca wcye gittiğimde sadece sildikçe açık pembe bir leke gibi geliyor ped koydum bulaşmamış ama hala sildikçe geliyor yerleşme olabilir mi ne zaman test versem yoksa sökülemiyor muyum yardımcı olur musunuz lütfen resim çekmiştim ama burda paylaşmak istemedim

Yerleşme kanaması olabilir.
Adet kanaması gibi devamı gelmezse test verin. Orada belli olur zaten

Merhaba hanımlar bugün adet günüm 5 gün önce erken gebelik testinde çok silik bir çizgi vardı kan vermedim günüm geçsin öyle veririm demiştim bu sabah adet oluyorum sandım kasıklarımda ağrı olunca wcye gittiğimde sadece sildikçe açık pembe bir leke gibi geliyor ped koydum bulaşmamış ama hala sildikçe geliyor yerleşme olabilir mi ne zaman test versem yoksa sökülemiyor muyum yardımcı olur musunuz lütfen resim çekmiştim ama burda paylaşmak istemedim
merhaba. benim beklenen adet gunum 24ü salı günüydü. reglden 4 gün önce ayın 20sinde sizin dediğinize benzer şekilde hafif pembemsi kahvemsi bir akıntı geldi ara ara sadece peçeteye 2-3 gün sürdü gün içinde tek tük geldi. orkid koymadım bile. bende de aynı şekilde göğüslerde şişkinlik ve kasık ağrısı vardı regl olacağım diye düşünüyodum. adetten 2 gün önce 22sinde test yaptım silik çıktı, erken gebelik testi daha koyu çıktı. o yüzden yerleşme kanaması olabilir.

bu arada aynısı benim annemde de olmuş. geçen konuştuğum bir hemşire annenizde olanlar sizde de olur genelde demişti. o yüzden sizin aile geçmişinizde var mı bu tür bi şey onu da araştırabilirsiniz.

Yerleşme olabilir bendede olmuştu

yerleşme kanaması olabilir bence sen erken gebelik testi alıp bir kontrol et derim

merhaba. benim beklenen adet gunum 24ü salı günüydü. reglden 4 gün önce ayın 20sinde sizin dediğinize benzer şekilde hafif pembemsi kahvemsi bir akıntı geldi ara ara sadece peçeteye 2-3 gün sürdü gün içinde tek tük geldi. orkid koymadım bile. bende de aynı şekilde göğüslerde şişkinlik ve kasık ağrısı vardı regl olacağım diye düşünüyodum. adetten 2 gün önce 22sinde test yaptım silik çıktı, erken gebelik testi daha koyu çıktı. o yüzden yerleşme kanaması olabilir.

bu arada aynısı benim annemde de olmuş. geçen konuştuğum bir hemşire annenizde olanlar sizde de olur genelde demişti. o yüzden sizin aile geçmişinizde var mı bu tür bi şey onu da araştırabilirsiniz.
Miktarı ne kadardi canım ayrıntılı bahseder misin? Benimde beklenen adet günüm 7 Haziran salı günüydü. Normalde hiç erken olmam hatta hayatımda hiç erken gelmedi. Gecikir genelde. 3 Haziran'da kahve fındık kadar leke geldi şimdide pembemsi kırmızımsı leke geliyor sildikce. Ped koydum ceviz büyüklüğünde gelmiş. 3 gündür böyle sokulemedim mi hamilemiyim bilmiyorum. 3 Haziran'da leke geldi aynı gün test verdim negatif çıktı. Tekrar test vermek istemiyorum çok üzülüyorum. Adetim sokulcek diye bekliyorum sokulmuyoda. Normalde yataktan kalkmak ağrıdan şimdi sadece arada batma oluyo hiç ağrım yok. Normalde aşırı kanamam olur her yere çıkar. Umutlanmiyim diyorum ama ister istemez umutlaniyorum. Birde benim annemde de böyle olmuş. sen kendininkinden bahseder misin rica etsem

Back
X