• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması mı acil yardım

elif_98

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2024
4
0
1
24
Kızlar korumasız ilişki üstünden 15 geçti bugünde koyu renkte kanamam başladı kasıklarımda ara ara ağrıyor regl olmama daha 4 gün var sizce hamilemiyim test yapsam mı yardımcı olur musunuz

Kızlar korumasız ilişki üstünden 15 geçti bugünde koyu renkte kanamam başladı kasıklarımda ara ara ağrıyor regl olmama daha 4 gün var sizce hamilemiyim test yapsam mı yardımcı olur musunuz
Ekim ayının başında hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonrası adet oldum kimyasal gebelikmiş🥺 bu kimyasal gebelik öncesi hep 28günde bir adet oluyodum düzenli bir şekilde, kimyasal gebelik muhabbeti olduğunda 8 ekimde adet oldum sonra 8 kasım ve 8 aralıkta adet oldum düzensizleşti yani🙄 yumurtlama zamanımı öğrenebilmek için ovilasyon testi aldım ve son adetim bittikten sonra yapmaya başladım 13. Günde olduğunu gördüm ve o günü değerlendirdim o gün kahverengi leke oldu iç çamaşırımda sanırım yumurtlama kanamasıydı ve şuan adetim 28 günde mi olacak nasıl olacak bilemiyorum ama 6-8 Ocak arası olması gerekiyor, bugün yine bi kahverengi lekelenme oldu ilk sonra adet kanaması gibi olmaya başladı pede bulaşmıyor ama tuvalete girdiğimde kan geliyor ve peçeteyle silincede bulaşıyor baya hamile miyim değil miyim bilmiyorum bazıları adet olup sonrasında hamile olduğunu öğreniyormuş ama ümitlenmek de istemiyorum 🥺 adet kanaması gibi kanaması olup hamile olduğunu öğrenen var mı acaba🤷🏻‍♀️

Back
X