• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yerleşme kanaması mı acaba :( nolur yardımm

ing_ing

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2011
175
4
46
Çanakkale
Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Adetime daha 2 hafta var.. hafif bi kanamalı akıntı gördüm 2 gün önce..hatta erken adet oldum sandım..ama sonra durdu...sonrada sümük gibi bi akıntı vardı iç çmşrmda...(kusura bakmayın mecburum böyle tabir etmeye)..
ya sorum şu acaba gördğüm yerleşme kanamasımı yani ben gebe olabilirmiyim..? Bu kanama normalde adet tarihinde olurmuş e adetime daha var..
yada yerleşme kanaması nasıl olur yardım edin...

Cnm senin 2 gun mu bole kahverengi akinti gldi. Bnm 10gun once 11 gun boyunca geldi. Mgrsem pkoluymusum... Ama bole snn gb iki gun kanamasi olupda yerlesme kanamasi yasayan cok . Bnd ole sanmistm. Ama dglmisim.

az önce tkrr gördüm hafif kırmızılık napıcam ya..umut etmek çok zor :(

Cnm senin 2 gun mu bole kahverengi akinti gldi. Bnm 10gun once 11 gun boyunca geldi. Mgrsem pkoluymusum... Ama bole snn gb iki gun kanamasi olupda yerlesme kanamasi yasayan cok . Bnd ole sanmistm. Ama dglmisim.

az önce tkrr gördüm hafif kırmızılık napıcam ya..umut etmek çok zor :(

Canım yumurtlama dönemindesin oda yumurtanın çatladığının bir işareti benimde bazen öyle oluyor.
Hamilelik için şuan çok çok erken zaten önce yumurtayı dölleyin..

Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var..
Adetime daha 2 hafta var.. hafif bi kanamalı akıntı gördüm 2 gün önce..hatta erken adet oldum sandım..ama sonra durdu...sonrada sümük gibi bi akıntı vardı iç çmşrmda...(kusura bakmayın mecburum böyle tabir etmeye)..
ya sorum şu acaba gördğüm yerleşme kanamasımı yani ben gebe olabilirmiyim..? Bu kanama normalde adet tarihinde olurmuş e adetime daha var..
yada yerleşme kanaması nasıl olur yardım edin...

anlttıgınız olay yumurta catlarken lan akıntıya benzıyo.aynı seyı bende yasadım.benımkı bıraz daha azdı.eger bebek dusunuyorsanız bugunlerı degerledırın derım.bu akıntıyı gordugum ay hamıle kalmıstım.

Back
X