Öncelikle rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin...bende günlerdir yerleşme kanaması lekenleme diye bir sürü konu aradım ama beni tatmin edicek biyer bulamamıştım bu konuyuda belki sizlere yardımcı olurum diye açtım... Öncelikle ben en son nisan 12 de adet oldum.normalde doktor takibinde 14.15gün yumurtlamam gözüküyodu.bende her ay az çok anlıyordum..ama bu ay o yumurta kıvamı dediğimiz akıntı 12.gün bariz bi şekilde geldi şaşırdım bende ilk defa bu kadar belli etti kendini diye.sonra 15 gün avuçiçi kadar çok açık pembe lekem geldi ve onun ardında tam 15 gün afedersiniz ama dolu dolu koyu kahve bazen zift gibi olan ve tam 12 gün süren lekelenmenin alasını yaşadım.. tabi
12gün sürdüğü içinde o dönemde hiçbir birliktelik yaşayamadım..dolayısıylada yumurtlama falan boşa gitmişti...adetime bir hafta kala kesildi bu lekeler ve 12sinde olmam gereken adet gelmedi.ben o kadar lekenin üstüne adetmi kalır gelen yeteri kadar geldi işte derken.bugün HAMİLE oldugumu öğrendim...bunları neden yazdım.eminim benim gibi lekelenme yerleşme kanaması yaşayan bi çok arkadaşım var..belki onlara bi nebzede olsa umut olurum..yarın doktor randevum var dualarınızı esirgemeyin.inşallah kesemizide kalp atışımızıda zamanla görürüz..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...
12gün sürdüğü içinde o dönemde hiçbir birliktelik yaşayamadım..dolayısıylada yumurtlama falan boşa gitmişti...adetime bir hafta kala kesildi bu lekeler ve 12sinde olmam gereken adet gelmedi.ben o kadar lekenin üstüne adetmi kalır gelen yeteri kadar geldi işte derken.bugün HAMİLE oldugumu öğrendim...bunları neden yazdım.eminim benim gibi lekelenme yerleşme kanaması yaşayan bi çok arkadaşım var..belki onlara bi nebzede olsa umut olurum..yarın doktor randevum var dualarınızı esirgemeyin.inşallah kesemizide kalp atışımızıda zamanla görürüz..rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşallah...