• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

shoppingwithbesty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
175
24
28
27
Merhaba hanımlar :) adetim 3 gün geçti ve 2 gün öncesinden hafif kahve rengi akıntıyla karısık minicik lekelenmelerim oldu pedime deymiyordu bile sildikce geliyordu simdiden fotoğraflardaki rahatsızlık verici görüntü için özürdilerim. 4 gün boyunca böyle lekelenmelerim oluyor ara ara cok sık olmamak kaydıyla gögüslerim bayağı dolgun ve biraz hassasiyet var aynı zamanda bugün sabah 2 defa agzıma metalik bir demir tadı geldi test yaptım 3 dk sonra 2. cizgi silik çıktı sizce gebemiyim.

Gercekten nasıl bir motivasyonla bu fotoğrafı atıyorsunuz. Talep eden biri olursa özelden atarsınız yani. Yerleşme kanaması kişiden kişiye değişkenlik gösterir emin olun kimse görerek anlamayacak.

Merhaba hanımlar :) adetim 3 gün geçti ve 2 gün öncesinden hafif kahve rengi akıntıyla karısık minicik lekelenmelerim oldu pedime deymiyordu bile sildikce geliyordu simdiden fotoğraflardaki rahatsızlık verici görüntü için özürdilerim. 4 gün boyunca böyle lekelenmelerim oluyor ara ara cok sık olmamak kaydıyla gögüslerim bayağı dolgun ve biraz hassasiyet var aynı zamanda bugün sabah 2 defa agzıma metalik bir demir tadı geldi test yaptım 3 dk sonra 2. cizgi silik çıktı sizce gebemiyim.
Cnm kan testi ver kesin sonuç alırsın🙏

Bu fotoğrafı atacağınıza keşke silik çıkan testinizi atsaydınız. Rezillik. Nasıl atabiliyorsunuz böyle rahat rahat anlamıyorum. Kanınıza bakarak aaa evet bu yerleşme kanaması denmesini hangi mantıkla bekliyorsunuz!
birincisi rezillik olan nedir ? özel bölgemimi çekip atmışım bu mecrada tonlarca insan cekip atmış kadınlar birbirlerine destek olmak için var ve benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı diye öğrenmek istedim destek olmucaksan köstekte olmayacaksın. derhal konumdan cık asıl rezil olan senin pis zihniyetin .

birincisi rezillik olan nedir ? özel bölgemimi çekip atmışım bu mecrada tonlarca insan cekip atmış kadınlar birbirlerine destek olmak için var ve benim gibi bu durumu yaşayanlar varmı diye öğrenmek istedim destek olmucaksan köstekte olmayacaksın. derhal konumdan cık asıl rezil olan senin pis zihniyetin .
Senin gibi düşüncesizler atıyor işte! Sen buraya bu iğrenç fotoğrafı atıyorsan benim de yorum yapma hakkım var. Senin zihniyetin mükemmel (!) Millet senin kanını görüp kesin anlayacak zaten 🤣🤣

Yok birde özel bölgenizi atın biz site sakinleri olarak şuraya bir yere bayılalım şaşkınlıktan

Eklentiler

• IMG_20220516_232654.jpg
    IMG_20220516_232654.jpg
    85,4 KB · Görüntüleme: 187
Senin gibi düşüncesizler atıyor işte! Sen buraya bu iğrenç fotoğrafı atıyorsan benim de yorum yapma hakkım var. Senin zihniyetin mükemmel (!) Millet senin kanını görüp kesin anlayacak zaten 🤣🤣
Konuya yardımcı olabilirim belki diye girdim. Fotoğraf olduğunu nerden bileyim
tek sorun. burada fotoğraf mı testimi koydum ben burayı sadece kadınlara ait bir yer sanıyorum. diğer annelik sitesi diye biryer var herkes paylasmıs kadın kadına destek olmuş böyle yerlesme yasayanlarda var

Belki de uzun zamandır bekleyiş içinde olabilir resmî atan kişi ümitlenmek istiyordur neyse çok fazla polemiğe girmek istemiyorum saygılar iyi geceler
Olabilir. Ben de dediğim gibi yardımcı olabilirim belki düşüncesi ile girdim. Test yapmış arkadaş direkt onu da atabilirdi sonuçta.

Back
X