Olabilirsin canım kanaman artmadığı sürece iki gün sonra yine kan ver artış varsa sıkıntı yokturKızlar selam, bi umut aklımda bir soru var. Geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Sanırım bu ay yine yaşıyorum. Periyodum düzenli değil ama Max 35-36 günde bir regli oluyorum.
2 Kasım son adet tarihim bugün kan testi yaptırdım beta HCG 7.82 çıktı. Ve şuan kanama var ama geçen seferki kimyasalın kanaması gibi değil silince pembe çok sulu geliyor peçeteye. Kusura bakmayınAcaba geç döllenme olmuşta ben şuan yerleşme kanaması yaşıyor olabilir miyim? bu kadar geç yaşanır mı ? Yoksa kendimi avutacak bir şey mi arıyorum ? En net yarın belli olacak ama dayanamayıp sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Canım inşallah yerleşme kanamasıdır benim de son adet tarihim 2 Kasım ve daha önceler 32-35 günde bir oluyordum 7-8 aydır 27-28 günde bir oluyorum ama bu ay 12 gün gecikti ve 3 gündür senin dediğin gibi çok açık pembe sulu akıntı geliyor normal akıntının bir tık pembesi test yaptım negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bende yerleşme kanaması yaşıyorumdurKızlar selam, bi umut aklımda bir soru var. Geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Sanırım bu ay yine yaşıyorum. Periyodum düzenli değil ama Max 35-36 günde bir regli oluyorum.
2 Kasım son adet tarihim bugün kan testi yaptırdım beta HCG 7.82 çıktı. Ve şuan kanama var ama geçen seferki kimyasalın kanaması gibi değil silince pembe çok sulu geliyor peçeteye. Kusura bakmayınAcaba geç döllenme olmuşta ben şuan yerleşme kanaması yaşıyor olabilir miyim? bu kadar geç yaşanır mı ? Yoksa kendimi avutacak bir şey mi arıyorum ? En net yarın belli olacak ama dayanamayıp sizlerin de fikirlerini almak istiyorum.
Son durum nedirKızlar selam, bi umut aklımda bir soru var. Geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Sanırım bu ay yine yaşıyorum. Periyodum düzenli değil ama Max 35-36 günde bir regli oluyorum.
belirtileriniz var mıCanım inşallah yerleşme kanamasıdır benim de son adet tarihim 2 Kasım ve daha önceler 32-35 günde bir oluyordum 7-8 aydır 27-28 günde bir oluyorum ama bu ay 12 gün gecikti ve 3 gündür senin dediğin gibi çok açık pembe sulu akıntı geliyor normal akıntının bir tık pembesi test yaptım negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bende yerleşme kanaması yaşıyorumdur
Çok şiddetli şekilde olmamak kaydı ile hala az pıhtısız ancak kırmızıya döndü. Burdan dönüş yok sanırım. Rengi koyulaştı çünküSon durum nedir
İnşallahCanım inşallah yerleşme kanamasıdır benim de son adet tarihim 2 Kasım ve daha önceler 32-35 günde bir oluyordum 7-8 aydır 27-28 günde bir oluyorum ama bu ay 12 gün gecikti ve 3 gündür senin dediğin gibi çok açık pembe sulu akıntı geliyor normal akıntının bir tık pembesi test yaptım negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bende yerleşme kanaması yaşıyorumdur
Kasık ve bel ağrısı var ara sıra gelip gidiyor pembe akıntı da durdu gelmiyor ben fitil de kullanmıştım 10 gün o da bu kadar gecikme yapar mıbelirtileriniz var mı
Fitili nasil kullandiniz? Doktor betaya bakmadan vermez diye dusunuyorumKasık ve bel ağrısı var ara sıra gelip gidiyor pembe akıntı da durdu gelmiyor ben fitil de kullanmıştım 10 gün o da bu kadar gecikme yapar mı
Son adetin bitiminde kullandımFitili nasil kullandiniz? Doktor betaya bakmadan vermez diye dusunuyorum
Uzerinden 1 aydan fazla gecmis o geciktirme yapmaz diye düşünüyorum. Kan testi verin en iyisiSon adetin bitiminde kullandım
Çok şiddetli şekilde olmamak kaydı ile hala az pıhtısız ancak kırmızıya döndü. Burdan dönüş yok sanırım. Rengi koyulaştı çünkü
İnşallah
Kızlar selam, bi umut aklımda bir soru var. Geçtiğimiz aylarda kimyasal gebelik yaşadım. Sanırım bu ay yine yaşıyorum. Periyodum düzenli değil ama Max 35-36 günde bir regli oluyorum.
Durum nedir acaba? Yaklaşık aynı şeyleri yaşıyoruz. Testim negatif çıkıyor..Canım inşallah yerleşme kanamasıdır benim de son adet tarihim 2 Kasım ve daha önceler 32-35 günde bir oluyordum 7-8 aydır 27-28 günde bir oluyorum ama bu ay 12 gün gecikti ve 3 gündür senin dediğin gibi çok açık pembe sulu akıntı geliyor normal akıntının bir tık pembesi test yaptım negatif yarın kan vermeyi düşünüyorum inşallah bende yerleşme kanaması yaşıyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?