• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme kanaması, ama test negatif

esseee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
2
0
1
27
Arkadaşlar, cevaplarınıza ihtiyacım var.. Doktorum 12 gün sonraya randevu verdi.
27.10. ilk adet günüm
11.11. sanırım o gün yumurtlama günümdü 23.11. gece yarısı açıkpembe ve sadece silince gelen kan (1-2 gün sürdü)
bu arada 24-25.11. adet olmam gerekiyordu fakat olmadım
bugüne kadar yaptığım bütün gebelik testlerim negatif çıktı.
ve hiç bir belirtim yok, ama adet oluncada hiç bir ağrım olmazdı... ben yerleşme kanaması sanmıştım :((

bu arada 27.11. ve 02.12. günp yaptigim ovulasyon testleri positif olmasada cizgileri baya belirgin di

Eklentiler

• 2D14988F-3FDB-4479-B895-EB130735AFBC.jpeg
    2D14988F-3FDB-4479-B895-EB130735AFBC.jpeg
    62,8 KB · Görüntüleme: 55
Vallahi o kadar farklı şeyler oluyor ki. Ben artık bu konuda tek bir doğru olmadığını anladım. Geçen hafta pazartesiden beri lekelenmenin bir tık fazlası ama adet olamayacak kadar da az bir lekelenmem var. Ama beta değerim çok güzel artıyor. Ayrıca adet olacağım günün bayağı adet olacak gibi sancı çektim. İlk başta ki o kahverengi kırmızı kanamam bile geldi ama pozitif çıktı ilk adet günüm.

Yani beklemek bu işin en birinci şartı. Şu an bende ilerde ne olacak bilmiyorum. Bu yerleşme kanaması da olabilirmiş düşük tehdidi de. Daha kese görünecek beta değerim olmadığı İçin ultrasonla kontrol etmediler. Doktora bu kadar uzun yerleşme olabilir mi dedim öyle vakalar oluyor ki her şey olabiliyor dedi. Rabbim hakkımız da ne hayırlısı ise onu versin.

Back
X