yerleşme(implantasyon) kanaması

Kızlar bende multikistik vardı doktor kontrolünde öğrendim bu yüzden arar ara reglim düzensiz oldu. Soğan kuru yaptım geçen ay flan biraz düzeldi hatta bu ay bekledigimden biraz erken geldi.

Sorum şu kızlar suan reglim çok ağrılı özellik sağ yumurtalık bacağıma kadar ve Karnım midem aşırı bulanıyor 3 gündür midem kazinmis gibi uyanıyorum çok midem bulanıyor. Ve Afedersiniz ama uzun zamandır gormedigim kadar kırmızı aşırı akıntı m var. Sizce bunlar geç döllenme olabilirmi veya geçen ki soğan kurunun etkileri mi
Lütfen bilen cevap versin kızlar aklım karışık

Kızlar merhaba aynı durum bende de var ilk kahverengi akıntım oldu ertesi gün pembemsi açık renk yani ama normal adet kanaması gibi değildi 5gün sürer 3gün sürdü az az geldi anlamadım yerleşme kanamasımıydı ki neydi inşallah bebişim benimledir

Kızlar dün regl olmam gerekiyordu ama olmadım. Yerleşme kanaması da yok dün test yaptım negatif cıktı (normal idrar testi )
Bugün idrar testi yapsam çıkar mı. Bulunduğum yer mahrumiyet bölgesinde erken gebelik testi yok satılmıyor

Canım hemen çıkmaya biliyor adetin gecikmesi 1hafta olsun öyle tekrar yap canım bi de en sağlıklısı kan testi orda kesin çıkıyor.

Kızlar Merhaba. Hayırlı ramazanlar ☺ Reglime 15 gun kala kahverengi leke geldi bugün 3.gun hala damla damla geliyor çok erken ama test yaptım tabi ki negatif ☺ böyle bi durumla karsilasip hamile olduğunu öğrenen var mı ? 15 gun önceden gelen kahverengi akinti nedir yani normal de her ay adetim den önce gelir ama en fazla 1 hafta kala gelirdi bu ay çoook önceden geldi şaşırdım bi yardimci olun canlarim öperim sizleri

Ben adet bittikten 15 gün sonra tekrar adet oldum ve kahverengi geliyor adetim bundan 7 ay öncede kürtaj olmustum acaba hamile olabilirmiyim

Arkadaslar merhaba bende en son 6 eylul de adetim basladi. Bu sali gunu ise idrarimi yaprken bir baktim ki akintiyla birlikte pembe renk kan var. ama sadece o zaman oldu. Ve cok sık tuvalete cıkıyorum sistit olabilir miyim diye korktum. Sonra bir yazida okudum vucut benege hazirlanirken tum mikroplari atmaya baslarmis umitlendim baya batma ve sol kasigimda agri da oluyor. Hala test yapmadim olmazsa diye biraz korkuyorum yardimci olursaniz sevinirim boyle sorun yasayanlar varmi
? Sadece bir kere olur mu bu implantasyon kanamasi

Merhaba arkadaslar ben yumurtalik kistleri olan biriyim alti ay arayla ikikez ameliyat oldum simdi solda tekrar var doktorum uc ay icinde cocugum olmazsa ameliyat olmam gerektigini soyledi ve yumurtaligim alinabilir ve bende evlendim hemen suan 4 bucuk aylik evliyim ve ugrasiyorum sanki on yilsir deniyor gibiyim adetim her ay iki uc gun erken oluyordu ilk kez iki gun gecikti ve ikin ci gunun aksaminda yani bu gun idrar testi yaptim negatif oldu ve bkir saat once kahve rengi bildigin kahve rengi iki damla geldi simdide leke var sadece ama pembe kirmizi arasi adet kani gibi degil ne yapmaliyim sizce cok merak ediyorum kan testi vermelimiyim acaba kanmam yok sadece lekelenmem var suan

Arkadaslar bebek icin ne yapmaliyim
Merhaba polikistik over mi var sizde de?
Yumurtalık kistleri zararsızdır normalde kendiliğinden yok olup yenilenir.
Ben de polikistik overliyim adetlerim çok düzensizdi.
Sizin nasıl düzeni?
Oğluma tüp bebek ile hamile kalmıştım, şimdi ikinciye hamileyim.
Doğal yoldan oldu, olacağıni ümit etmezken..
Hiç tedavi gördünüz mü?

Ya benim adetlerim hep duzenli yani ameliyat olduktan sonra beni ameliyat eden doktorlar hic bir tedavi yapmadi 6 cm i buluyordu kistler ve duvera yapisik oldugundan cok agir agrilar cekiyordim sonra bi gun okulda rahatsizlandim okulumun yaninda tup bebek merkezi vardi annem beni orda cok unlu bor doktor vardi ona goturdi adam bizi calistigi ozel hastaneye yonlendirdi halada ona gidiyorum allah razi olsun o doktor sayesinde piskolojim duzeldi bana butun doktorlar asla cocugun olmaz diyordu ogrendigimde 17 _ 18 yaslarindaydim hemen evlen diyolardi bu doktor dogum kontrol ilaci verdi bir sene oyle gecti sonra oda ise yaramamaya basladi evlendim alti aydir evliyim ve suan bu ay bana hgs cekilmistj doktor kistini daha fazla tutamiyoruz dedi bi an once hamile kalman lazim dedi boyleece kendiliginden gecec3k gecmesede bir coxugun var yumirtani aliriz dedi bakalim her ay bekliyorum hep isran baska tibbi sorunum yok sadece kist var o kadar tuplerim hormanlarim gayet iyimks

Dogal yoldam nasil oldu benden tecrubelisiniz ben daha 21 yasindayim ve inanin acilarim berbat cok sancilaniyorum

Soğan suyu kürünü hiç denediniz mi peki?
Genelde yumurtalık kistlerine çok faydalı.. Yumurtaliklari ve Rahimi temizliyor.
Rahim kistleri hamile kalmaya engel ama yumurtalik kistlerinde hamile kalma şansı var diye biliyorum. Hala devam ediyor mu ağrılariniz?

Ya ben hacamat yaptirdim hayt ilaclari kullandim annem tam bir bitkiselcidir soganida kackez denemeye calisti migdem kaldirmadi inan suan dun gece cok agrim vardi ama kist solda agrim sagda boyle bisi batiyor resmen birde aksama dogru sanki rahmimde bisi pit pit atiyordu boyle ondan bir kac saat sonra boyle agrilar basladi yani kistimin de beni acillerde sabahlattigi geceler cok oldu ozlelikle bekarken ailem cok sabahladi kadin dogumun onunde bilmiyorum adetime bir kac gun var sanki var gibi ama esim test yaptirmiyor uzuluyorum diye cok tuhafim bilmiyorum

Dogal yoldam nasil oldu benden tecrubelisiniz ben daha 21 yasindayim ve inanin acilarim berbat cok sancilaniyorum
Ben 4 aydan 4 aya regl olan biriydim. 13 yaşından beri..
20 yaşında evlendim düzensizlik devam ediyordu. Adetim düzensiz olunca yumurtaliklarda da kistcikler oluşuyordu sıra sıra minik minik ama ağrı sanci olmadı.
Tedavi gördüm uzun bi tedaviden sonra tup bebek ile hamile kaldım.
Şimdi 2 yaşında oğlum.
Yazın tatildeyken kan testi yaptırıp vitaminleri baktırdım. D ve b12 vitamini fazlasıyla eksik çıktı.
Vitamin hapları ve b12 için iğne kullandım. D vitamini için de damla..
Tatil bitip evime döndüğümde de hala kullanmaya devam ediyordum 1 ay olmuştu. Adetim geçeli de 3 ay..
Ama hala olmadım ve ben yine düzensiz oldu diye düşündüm.
Test yapıp emin olmak istedim yine de..
Pozitifi görünce çok şaşırdım.
Vitaminlerin bu konuda şansımı arttırdığını düşünüyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…