Merhaba arkadaşlar,
Ben de sırf bununla ilgili merak ettiğim bir şey olduğu için, siteye üye oldum bugün. Cevap veren olursa mutlu olucam.
Adet günüme bi kaç gün kala kahverengi akıntım oldu. Adetim başlarken de öyle olurdu. Adet oluyorum diye düşündüm ama; tam kanama hiç olmadı. 3 gün falan böyle kahverengi akıntı devam etti ve geçti. Migrenim var ve bu ara çok fazla ilaç almıştım. İlaçlar da adeti etkileyip, azaltabiliyormuş. Sebebi bu olabilir diye düşündüm. Adetim böyle geçti heralde dedim. Bir arkadaşıma söyleyince hamile misin acaba, dedi. Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Çoğunuzun tersine henüz hamile kalmak istemiyorum, daha 3 aylık evliyim. İlaçla korunuyordum ama aksattığım zamanlar olmuştu. Ama zaten ilaca da güvenmiyorduk, kesin koruyuculuğu 3 ay dolmadan başlamaz dediler. Başka önlemler de alıyorduk. Şimdi çok halsizlik var bende. Sürekli uyumak istiyorum ve uyusam da yetmiyor hatta. İştahım açıldı falan. Hatta psikolojik mi acaba, bu sabah midem bulandı sanki :S Başka bir belirti yok ama.. Bu kadar korunmaya, yine de hamile olabilir miyim sizce? Sanırım test yaptırıcam ama korkuyorum :S Bu kadar erken anne olmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Allah sizden isteyenlerinize versin. Bana da hazır olunca..