yerleşme(implantasyon) kanaması

Arakdaslar benim sat 16 aralık normalde 24 ile 29 aralık ovulasyon gerceklesti, sitedeki hesaplamalara gore 12 ocak adet gunum gorunuyor ama dr genelde son adet gununu baz alıyor yanı 16 ocak olması gerekıyor ben dayanamadım bu cumartesi gunu kan testi yaptırdım deger 2.00 cıktı ama adetime 8 gun varken, bugunde karnım ınanılmaz agrıyor adetıme cok varken 1-2 damla kahverengi lekelenme oldu sizde bu nedir? yerlesme kanaması olma olasılıgı nedir

Merhaba arkadaşlar,
Ben de sırf bununla ilgili merak ettiğim bir şey olduğu için, siteye üye oldum bugün. Cevap veren olursa mutlu olucam.

Adet günüme bi kaç gün kala kahverengi akıntım oldu. Adetim başlarken de öyle olurdu. Adet oluyorum diye düşündüm ama; tam kanama hiç olmadı. 3 gün falan böyle kahverengi akıntı devam etti ve geçti. Migrenim var ve bu ara çok fazla ilaç almıştım. İlaçlar da adeti etkileyip, azaltabiliyormuş. Sebebi bu olabilir diye düşündüm. Adetim böyle geçti heralde dedim. Bir arkadaşıma söyleyince hamile misin acaba, dedi. Bu yerleşme kanaması olabilir mi?
Çoğunuzun tersine henüz hamile kalmak istemiyorum, daha 3 aylık evliyim. İlaçla korunuyordum ama aksattığım zamanlar olmuştu. Ama zaten ilaca da güvenmiyorduk, kesin koruyuculuğu 3 ay dolmadan başlamaz dediler. Başka önlemler de alıyorduk. Şimdi çok halsizlik var bende. Sürekli uyumak istiyorum ve uyusam da yetmiyor hatta. İştahım açıldı falan. Hatta psikolojik mi acaba, bu sabah midem bulandı sanki :S Başka bir belirti yok ama.. Bu kadar korunmaya, yine de hamile olabilir miyim sizce? Sanırım test yaptırıcam ama korkuyorum :S Bu kadar erken anne olmaya hazır hissetmiyorum kendimi. Allah sizden isteyenlerinize versin. Bana da hazır olunca..

Kimse cevap vermedi. Ama test yaptım değilmişim. Önceki mesajımı da siliyim dedim ama silinmiyo heralde. Hazır olunca ben de buraya yazmayı umuyorum. Bir kaç sene daha bekleriz ama bi kaza olmazsa

meraba arkadaşlar ben hastalanmadan 6gün önce şüpelenmiştim hamilemiyim diye çünkü artık okadar çok yazılanlara kafayı takmıştım ki ufacık bir belirtide tamam bu ay hamileyim diyordum test yaptım negatif çıktı umudum bitti tabi hastalanmama 4gün kala lavaboda peçeteyle kurulanırken akıntıyla birlkte çok açık pembemsi bir akıntı geldi damla şeklinde yanlışmi gördüm diyip tekrar kurulandım tekrar geldi tamam hasta oluyorum dedim ped koydum ama akşamına birşey yoktu neyse test yaptım degilim dedim ve hiç bir belirtim de olmadı ne akıntım fazlaydı ne midem bulanır ne başım döner ne kasıklarım agrır tek belirtim hafif yorgunluk günüm geçtikten sonra belki vardır diye test yaptım ve hamileymişim size tavsiyem herkesin bünyesi farklıdır benim iki damla geldi sizin bunyeniz farklıdır bir ikigün sürer bence gününüzü bekleyin ve allah nezaman nasip etmişse ozaman olur ne bukadar kuruntu yapıyorum diyip üstelemeyin

bu günlerde ben de aynen senin yaşadıklarını yaşıyorum, hamile kalmayı özlemle bekliyorum ve sanırım kendimi fazla dinleyip umutlandırıyorum. Heyecandan çok erken olmasına rağmen 2 defa eczaneden aldığım testi yaptım fakat negatif çıktı adetime normalde 2 gün var fakat düngece ilişki sonrası azıcık pembemsi kan geldi :) ped koydum ama bugün pek bişey yok... senin hamile olduğunu okuyunca çok mutlu ve daha bir umutlu oldum :) inşallah bende birkaç gün sonra güzel haberimi paylaşırım sizlerle :) sana tekrar tekrar hayırlı, uğurlu olsun diyorum, gönlünce olsun herşey...

merhaba arkadaşlar biz ilk defa bu ay korunmadık yumurtlama günlerinde yoğun ilişkiye girdik adetime 3 gün kala fortel test aldım negatif çıktı. bu aralar iştahım açıldı kasıklarımda hafif ağrı var ama bugün adet günüm kahverengi lekelenmelerim ve küçük küçük çok koyu kahverengi koyu bir şey geliyo diğer adetlerimde sanki bunlara rastlamadım hala olma şansım varmı hala ?

Son düzenleme:
Arkadasalar .. benmde adet günümden önce ,mide bulartısı, kusma, içten gelen ates yanması ve idrar yollarnı üsütme sikayetmle dktara gittim ve bana bu sikayetlerim için hamile olabilirsin ve sana hamile gözüyle bakıyorum dedi .. ve 3-4gün sonra cuma beklerken, persemeb aksamından kahverengi akıntılar gelmeye basladı..ve sonrasında haftasonu felan biraz kanamam oldu..ve tekrar khverengi akıntıya döndü..ve smdi çok siddetli bi bas dönmesi ve mide bulantısıyla kusma oldu..halsizlik ve biraz ates de var .. ..bu sabah dktara gittim ve tahlil felan, öğldn snra 3 te alıcam sonuçları bakim ne yönde çıkacak ?

sizce bu normal adet midir, yoksa yerlesme kanaması denilen belirti midir , bilgisi olan yazabilir mi ?
:26:

Kizlar konu hakkinda.konusali bayagi olmus ama tekrar guncellemek isterim sorum su adetten 9 gun oncr gelen kahverengi akinti hamilelik belirtisi midir yoksa baska bir rahatsizlik midir

merhaba benim adetimden 10 gün önce kasıklarımda ve karnımda batma şeklinde ağrım oldu adetime bir gün kala erken gebelik testi yaptım sonuç negatif ve ertesi gün adet oldum fakat ilk gün yoğun değildi 2. gün rengi açık pembe ve az 3. gün ise sadece peçeteye kahverengi leke şeklinde geldi şuan adetimin 4. günü ve bel kasık ağrım göğsümde hassasiyet yeşil damarlar ve mide bulantım var bu ay ilk defa böyle bir şey oldu nedeni ne olabilir acaba

Herkese merhaba yine ben :) kizlar bu sefer sorum şu; yarin adet olmam gerekiyor nerdeyse her ay adet belirtilerimi yasardim fakat bu ay gogus hassasiyetinden baska bisey yasamadim bugun hafif 2 gözyaşı damlasi kadar pembemsi akinti geldi o kadar onun disinda hic bisey gelmedi tum gun boyunca bu kadar bisey geldi ve ilk defa boyle oluyor. Her zaman kahverengi akinti ile direkt lekelenme olurdu ama bu defa pembe damla seklinde geldi ve kesildi bugun tekrar 1damlacik kahve rengi leke geldi acaba hamilelik belirtisi mi ?????

Kızlar adetim 3 gün geçti ama kahve rengi akıntım geliyor dünden beri 3 ay önce bi düşük yaptım Buda öyle olur diye çok korkuyorum sizce bu ne olabilir yerleşme kanaması bukadar sürer mi acil cvp bekliyorum kızlar benim gibi olan var mı

Kızlar merhaba ben adetime iki gun kala lekelenme oldu ve bugun adet gunum btti ıkı gun surdu btti ilk defa böle bişe yasıyorum sizce yerleşme kanaması olabilirmii lütfen cvp yazn doktora gıtmem gerekırmı

Kızlar merhaba ben adetime iki gun kala lekelenme oldu ve bugun adet gunum btti ıkı gun surdu btti ilk defa böle bişe yasıyorum sizce yerleşme kanaması olabilirmii lütfen cvp yazn doktora gıtmem gerekırmı
doktora gitmemi tavsiye ederim canim

Yerlesme kanamasi pembe yada kahverengi oluyo bnm 2 gun surdu ama peceteye silince bazen pembe bazen kahverengiye donuktu adet gibi degildi

Benimde adetimden 5 gün önce pembemsi kanama geldi yok gibi bişi aslında yerleşme kanamasımı acaba adetle alakası yok sancı felan vs kanama damla damla geliio

benimde de adetim gectikten sonraki gun esimle korunmadik adetimden iki gun sonra pembe bir leke geldi ama sancili leke geldi insallh hamileyizdir

Millet benimde adetim 2 gündür geçiyor ama herhangi bir şekenlenmem olmadı. Gebelik yok mudur sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…