• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşme (implantasyon) kanaması belirtileri nelerdir?

guzelkircicegim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2019
7
2
1
32
Yaşayanlar lütfen tecrübelerini paylaşabilirler mi? Benim şüpheli ilişkinin ardından geçen 8 gün sonrasında yani bugün açık kahverengi bir kanamam oldu fakat adetime henüz 5 6 gün var. Normalde hiç boyle olmaz ilk defa basıma geliyor. Regly dönemim çok sancılı geçer bunda sancı yok basta oldu sonra sancıda geçti kahverengi kanama da yerini belirli belirsiz lekelenmelere bıraktı 3 gündür ara ara gidip gelen mide bulantılarım var. Yerleşme kanaması geçirenler tecrubelerini paylaşabilirler mi?

Benim adet günü kahverengi lekelenme oldu adetim geliyor sandim 1 hafta öyle devam edince kan tahlili yaptırdigimda öğrenmiştim

Tam adet günümde çok çok az sildikçe gelen kahverengi akıntı oldu 2 gün sürdü sonra kesildi hamile olduğumu öğrendim mide bulantısı filan 2 hafta sonra başladı

Yaşayanlar lütfen tecrübelerini paylaşabilirler mi? Benim şüpheli ilişkinin ardından geçen 8 gün sonrasında yani bugün açık kahverengi bir kanamam oldu fakat adetime henüz 5 6 gün var. Normalde hiç boyle olmaz ilk defa basıma geliyor. Regly dönemim çok sancılı geçer bunda sancı yok basta oldu sonra sancıda geçti kahverengi kanama da yerini belirli belirsiz lekelenmelere bıraktı 3 gündür ara ara gidip gelen mide bulantılarım var. Yerleşme kanaması geçirenler tecrubelerini paylaşabilirler mi?
BELirtiler için daha çok erken biraz daha bekle kan testi yaptır

Tam adet günümde çok çok az sildikçe gelen kahverengi akıntı oldu 2 gün sürdü sonra kesildi hamile olduğumu öğrendim mide bulantısı filan 2 hafta sonra başladı
Benimki erken adet gibi bişey o zaman lekelenme tmm ama bulantı bas agrısı falanda var sanırım bu kadar erken belirti vermez 😐

Benimde başıma dün gece geldi. Ayın 19unda kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yirmisi ise yumurtlama günümdü. Dün gece kahverengi lekelenmem geldi. Araştırdığım kadarıyla hamileliğin 5-6 gün içerisinde yerleşme kanaması oluyormuş. Reglime 8 gün var daha. Bende bilemiyorum durum ne. 🥺 böyle birşey yaşayan var mı peki

Benimde başıma dün gece geldi. Ayın 19unda kan testi yaptırdım ancak negatif çıktı. Yirmisi ise yumurtlama günümdü. Dün gece kahverengi lekelenmem geldi. Araştırdığım kadarıyla hamileliğin 5-6 gün içerisinde yerleşme kanaması oluyormuş. Reglime 8 gün var daha. Bende bilemiyorum durum ne. 🥺 böyle birşey yaşayan var mı peki
merhaba benimde adetime 8 gun var ve pembe akintiyla beraber sivi sekilde kanamam geldi onun yani sira bi sicak basmasi asiri derecede bas agrisi bas donmesi halsizlik var adini koyamadigim bir durum yerlesme kanamasi olabilirmi acaba diyorum ama bilmiyorum bu sekildemi oluyor?

Selam kızlar
Bende bu ay 15 gün reglim gecikti
Çok halsizim başdönmem var üçgündür evde yatuyorum evde olan testlerden yaptım üç gün üst üste ama negatif
Bende lekelenmede olmadı hamilemiyimim yoksa kistmi var bilmiyorum başımın ağrısı artık benı benden alıyor
Yarın sabah kan vericem artık değilsemde çocuk için artık bi doktora görünücem

Back