Yerleşme belirtisi mi adet mi yerleşme ağrısı nasıl bir ağrı yaşayanlar lütfen yazsın

aslieng

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
4
0
26
Merhaba kızlar , regl uygulamalarında ki takvime göre tam yumurtlama günü korunmasız ilişki oldu bugün 9. gün yani. Adetime de 6 gün kaldı karnımda tam ağrı olmasa da adet olacakmış hissi var çok hafif ağrı gibi bir şey var alt karnımda sürekli tuvalete gidiyorum ama bir şey gelmiyor tutunma hissi böyle bir şey mi. Erken gebelik testi yaptım bir kaç gün önce ama çok erken yaptığım için negatif çıktı. Tutunma ağrısı nasıl bir şey yaşayalar lütfen yazsın test yapmaktan yoruldum

Regl sancısına çok benziyor. Hatta benim regl sancısından çok şiddetli olduğu zamanlar da olmuştu. Ben bu kadar ağrı ve sancıya çok şaşırmıştım ama oluyor. Yalnız sizin bayagi bir erken bence. Psikolojik olarak sartlanmis olabilirsiniz

Belkide psikolojik bilmiyorum insanın elinde olmuyor ne kadar düşünmeyeceğim desem de hep aklımda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…