- 23 Nisan 2021
- 2.552
- 4.104
- 83
- 30
- Konu Sahibi Uykucupandaa
-
Özel hastane ise protokol numarası ile hastanenin web sitesinden sorgulayabilirsiniz 1 saate çıkıyor normaldeSdi
Cikar mi saat 11 gibi verdim kan
Bekliyim o zaman ya inşallah kanda gösterir oyle kanda
Vajina ultrasondan da bakti ama görülmedi . inşallah kanda çıkar ya allahim çok heycanlanmistim. . kasiklarom da çok agriyor. Adetdeolmadim
Özelse e nabizdan çıkmaz mı protokol numarasi ne oluyorÖzel hastane ise protokol numarası ile hastanenin web sitesinden sorgulayabilirsiniz 1 saate çıkıyor normalde
Barkod verdilerse barkodta sonuç sorgulamak için bir numara oluyor. E nabıza çok geç düşer doktorun açması lazım sonuçlarınızı. O da zaman alıyor hangi hastanede kan vermiştinizÖzelse e nabizdan çıkmaz mı protokol numarasi ne oluyor
Bir barkod vermişti ama onhda kan verirken verdim . antalyada yasiyorum kepez sagliga gitmiştimBarkod verdilerse barkodta sonuç sorgulamak için bir numara oluyor. E nabıza çok geç düşer doktorun açması lazım sonuçlarınızı. O da zaman alıyor hangi hastanede kan vermiştiniz
Hastaneyi arayarak telefonda protokol numarasını öğrenebilirsiniz söylüyorlarBir barkod vermişti ama onhda kan verirken verdim . antalyada yasiyorum kepez sagliga gitmiştim
Tamam cok teşekkür ederim inşallah gosterir ordaHastaneyi arayarak telefonda protokol numarasını öğrenebilirsiniz söylüyorlar
Yumurtlamam 25 iydi yani 11 gün önceYumurtlamadan kaç gün sonra oldu bu kanama yerleşme kanaması da olabilir
İnşAllah sanada banada nasip olur Allah kimsenin kucağını boş birakmasinÜzme kendini ya allahin izniyle inşallah sende bende isteyen herkese rabbim versin inşallah . benimde ilk yaptigimda silik çizgi gösterdi sonra 3 gün sonra grne yaptim bu sefer negatif oldu
Murtlama zamanım 10 gün önceydiKizlar lekelenme yumurtlama zamanında da oluyor.
Canım baktın mı sonucunaTamam cok teşekkür ederim inşallah gosterir orda
Yok hayir bakmadim ya dusmemis daha e nabiza yarın gidip ogrenicem ama sanmıyorum hamile değilim sanırımCanım baktın mı sonucuna
Hastaneyi aradim ama telefondan soyleyemiyoruz dedi mecbur yarını beklicemCanım baktın mı sonuc
Yerlesme kanamasini 6. Haftamda yasadim 1 2 damla kahverengi leke geldi bundan onceki kimyasal oldugu icin test yaptim pozitifti .. eger ki yerlesme kanamsi ise idrardada cikar cunku bbek rahimde ve yerlesiyordur kani beklemene gerk yokKızlar yerleşke kanaması nasıl oluyor. Adetime 5 gün var. Bugün kahverengi gulkurusu gibi bı renkte çok azıcık lekelenmem oldu. Devami henüz gelmedi. 4 gün önce normal idrar gebelik testi yaptım negatifti. Adetim çok ağrılı olur başlamadan önce karnım belim bacaklarım ağrır agrimda yok. Kafam karıştı. Sizce yerleşke kanaması olabilir mi ? Yaşayanların adetten kaç gün önce geldi ve hangi renkti miktarı ne kadardi ? Cevaplayabilir misiniz ?
Birde 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Ondada aynı bu renk gelmişti ama adetim geciktiktn sonra geldi. Bu neden erken geldi ki ? Normalde adetlerim hiç erken gelmez aksine genelde geciki. Eğer yerleşme kanaması ise ( inşAllah öyledir) kanda ne zaman çıkar ?
Canım inşallahGittim hastaneye de ultrasondan baktım birsey gözükmüyor . kanka testi verdim yarın çıkıcak . ultrasonda gözükmüyor ama kanka testi inşallah pozitif olur
Neden canım ne alakası var düşük ileİnşallah gebesinizdir..benim adetime bir gün kala yerleşme kanaması yaşadım fakat günlük üç ped degistirdim iki buçuk gün sürdü tek farkı çok ağır koku ve kahverengiydi..herkeste farklı olabiliyor..fakat düşük olunca sonrasında hamile kalma oranı daha yüksek oluyor
YARIN herşey belli olucak zaten bakalim hayirlisi olsjn hakkımızda kimyasal felan olsa kanda belli olur mu hani oyle birseyYerlesme kanamasini 6. Haftamda yasadim 1 2 damla kahverengi leke geldi bundan onceki kimyasal oldugu icin test yaptim pozitifti .. eger ki yerlesme kanamsi ise idrardada cikar cunku bbek rahimde ve yerlesiyordur kani beklemene gerk yok
Benim adete döndü sanırım bugün 2 ped değiştirdim az ama geliyo yani hamile değilim belki yinede bı test veririm. 2 ay önce düşük yaşadığında adetliyim sanmıştım adetliyken kanda beta 74 çıktı ama kimyasalmis düşüyormuş buda öyleyse üzülürüm. Bu ay hamileyim gibi hissetmiştimİnşallah gebesinizdir..benim adetime bir gün kala yerleşme kanaması yaşadım fakat günlük üç ped degistirdim iki buçuk gün sürdü tek farkı çok ağır koku ve kahverengiydi..herkeste farklı olabiliyor..fakat düşük olunca sonrasında hamile kalma oranı daha yüksek oluyor
Ben kan testinde negatif dedi doktor of ya ne kadar da sevinmistim . adet olursun bu aralar dedi ama . kahverengi lekelenme neden oldu ozamanYerlesme kanamasini 6. Haftamda yasadim 1 2 damla kahverengi leke geldi bundan onceki kimyasal oldugu icin test yaptim pozitifti .. eger ki yerlesme kanamsi ise idrardada cikar cunku bbek rahimde ve yerlesiyordur kani beklemene gerk yok
Sikma canini diger aya guzel haber alirsin insallah kanda cikmadiysa idrarda zor cikarRabbim bu mübarek ayda
Ben kan testinde negatif dedi doktor of ya ne kadar da sevinmistim . adet olursun bu aralar dedi ama . kahverengi lekelenme neden oldu ozaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?