• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşke kanaması yaşayan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rabbim bu mübarek ayda

Ben kan testinde negatif dedi doktor of ya ne kadar da sevinmistim . adet olursun bu aralar dedi ama . kahverengi lekelenme neden oldu ozaman
Canım üzülme bende adet oldum vakti değil demekki hep iyi düşün iyi olsun. Kahverengi benimde yılda bir iki kere falan oluyo bazen olabiliyo tekrar adet olmazsın bence böyle biter kabverengi şekilde. Benim öyle oluyo yani bı sonraki ay düzelir rengi

Canım üzülme bende adet oldum vakti değil demekki hep iyi düşün iyi olsun. Kahverengi benimde yılda bir iki kere falan oluyo bazen olabiliyo tekrar adet olmazsın bence böyle biter kabverengi şekilde. Benim öyle oluyo yani bı sonraki ay düzelir rengi
Yani bunu adet olarak kabul ediyim ben demi

Be

Benim adete döndü sanırım bugün 2 ped değiştirdim az ama geliyo yani hamile değilim belki yinede bı test veririm. 2 ay önce düşük yaşadığında adetliyim sanmıştım adetliyken kanda beta 74 çıktı ama kimyasalmis düşüyormuş buda öyleyse üzülürüm. Bu ay hamileyim gibi hissetmiştim 😞 gerçi her ay öyle hissediyorum. Şu mübarek günde bana dua edin Allahim hayirliysa geciktirmeden versin 😞
Öncelikle her ay kafaya takmayın ne zaman düşünmeyi bırakırsanız o zaman size gelecek o mucize eminim..rabbim tüm isteyen annelerine tez zamanda şu mübarek günlerin hürmetine nasip etsin hayırlısıyla bir yandan da bana insallah

Merhaba arkadaşlar.
Oncelikle bir bebegi olmasini isteyen herkese, rabbim bu duyguyu yasatsin insallah. Bebegi olanlari da rabbim korusun. Yardiminiza deneyiminize ihtiyacim var.
Ovulasyon takibi yapıyorum. 27 nisanda yumurtladim, pik gördüm. 28-29-30 nisan normal gecti. 1 mayısta akşama doğru kahverengi leke geldi. Peçete ile silince geldi. 2-3-4 mayistada devam etti. 5 mayista hic gelmedi, kahverengi leke durdu. Sadece kahverengi ve peçete ile silince geliyordu. 27 nisanda yumurtladigim için 27 nisana +14 gün eklersek 11 mayısta regl olmam lazim. Bu yaşadığım yerleşme kanaması olabilir mi? Deneyimlerinizi paylaşırsanız cok memnun olurum. :)

Merhaba bende adete 6 gün kala sizin gibi bir kanama yaşadım böyle açık pembe kahverengi geldi sadece peçeteye silince. Bir gün sürdü ped camadir kirletmedi o gün erken gebelik testi yapmıştım çok silikti günüme iki gün kala kaset test yaptım daha belirgindi. Değeriniz düşük ise daha çıkmamış olabilir bir kaç gün bekleyip tekrar test yapın mutlaka
Hala negatif idrar testim. 3-4-5 Haziran'da lekelenmem olmuştu. Hala adet gibi kanamam gelmedi. Bugün adetimin ilk günü takvime göre ağrım hala yok. 4 Haziran'da kan vermiştim negatifti. Bilmiyorum. Herkesin hemen çıkmış kanda hamile değilim bence. Kocam kan verelim diyo hiç içimden gelmiyo hissetmiyorum

Back
X