• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yerleşke kanaması yaşayan var mı ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sdi

Cikar mi saat 11 gibi verdim kan

Bekliyim o zaman ya inşallah kanda gösterir oyle kanda

Vajina ultrasondan da bakti ama görülmedi . inşallah kanda çıkar ya allahim çok heycanlanmistim. . kasiklarom da çok agriyor. Adetdeolmadim
Özel hastane ise protokol numarası ile hastanenin web sitesinden sorgulayabilirsiniz 1 saate çıkıyor normalde

Barkod verdilerse barkodta sonuç sorgulamak için bir numara oluyor. E nabıza çok geç düşer doktorun açması lazım sonuçlarınızı. O da zaman alıyor hangi hastanede kan vermiştiniz
Bir barkod vermişti ama onhda kan verirken verdim . antalyada yasiyorum kepez sagliga gitmiştim

İnşallah gebesinizdir..benim adetime bir gün kala yerleşme kanaması yaşadım fakat günlük üç ped degistirdim iki buçuk gün sürdü tek farkı çok ağır koku ve kahverengiydi..herkeste farklı olabiliyor..fakat düşük olunca sonrasında hamile kalma oranı daha yüksek oluyor

Kızlar yerleşke kanaması nasıl oluyor. Adetime 5 gün var. Bugün kahverengi gulkurusu gibi bı renkte çok azıcık lekelenmem oldu. Devami henüz gelmedi. 4 gün önce normal idrar gebelik testi yaptım negatifti. Adetim çok ağrılı olur başlamadan önce karnım belim bacaklarım ağrır agrimda yok. Kafam karıştı. Sizce yerleşke kanaması olabilir mi ? Yaşayanların adetten kaç gün önce geldi ve hangi renkti miktarı ne kadardi ? Cevaplayabilir misiniz ?

Birde 2 ay önce kimyasal gebelik geçirdim. Ondada aynı bu renk gelmişti ama adetim geciktiktn sonra geldi. Bu neden erken geldi ki ? Normalde adetlerim hiç erken gelmez aksine genelde geciki. Eğer yerleşme kanaması ise ( inşAllah öyledir) kanda ne zaman çıkar ?
Yerlesme kanamasini 6. Haftamda yasadim 1 2 damla kahverengi leke geldi bundan onceki kimyasal oldugu icin test yaptim pozitifti .. eger ki yerlesme kanamsi ise idrardada cikar cunku bbek rahimde ve yerlesiyordur kani beklemene gerk yok

Gittim hastaneye de ultrasondan baktım birsey gözükmüyor . kanka testi verdim yarın çıkıcak . ultrasonda gözükmüyor ama kanka testi inşallah pozitif olur
Canım inşallah
İnşallah gebesinizdir..benim adetime bir gün kala yerleşme kanaması yaşadım fakat günlük üç ped degistirdim iki buçuk gün sürdü tek farkı çok ağır koku ve kahverengiydi..herkeste farklı olabiliyor..fakat düşük olunca sonrasında hamile kalma oranı daha yüksek oluyor
Neden canım ne alakası var düşük ile

Yerlesme kanamasini 6. Haftamda yasadim 1 2 damla kahverengi leke geldi bundan onceki kimyasal oldugu icin test yaptim pozitifti .. eger ki yerlesme kanamsi ise idrardada cikar cunku bbek rahimde ve yerlesiyordur kani beklemene gerk yok
YARIN herşey belli olucak zaten bakalim hayirlisi olsjn hakkımızda kimyasal felan olsa kanda belli olur mu hani oyle birsey

Be
Benim adete döndü sanırım bugün 2 ped değiştirdim az ama geliyo yani hamile değilim belki yinede bı test veririm. 2 ay önce düşük yaşadığında adetliyim sanmıştım adetliyken kanda beta 74 çıktı ama kimyasalmis düşüyormuş buda öyleyse üzülürüm. Bu ay hamileyim gibi hissetmiştim 😞 gerçi her ay öyle hissediyorum. Şu mübarek günde bana dua edin Allahim hayirliysa geciktirmeden versin 😞

Rabbim bu mübarek ayda
Ben kan testinde negatif dedi doktor of ya ne kadar da sevinmistim . adet olursun bu aralar dedi ama . kahverengi lekelenme neden oldu ozaman

Rabbim bu mübarek ayda

Ben kan testinde negatif dedi doktor of ya ne kadar da sevinmistim . adet olursun bu aralar dedi ama . kahverengi lekelenme neden oldu ozaman
Sikma canini diger aya guzel haber alirsin insallah kanda cikmadiysa idrarda zor cikar

Back
X