• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerleşe kanamasımıdır????? Aciil yardım kızlarrrr

Supermassivebb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
97
46
38
Bugün adet olmam gereken gündü ve 2 gündür ara ara açık kahve bazen kahverengi peçeteye sildikçe görüyorum bunu ve günlük pede leke şeklinde geliyor. Size bu adet sökülmediği için olan kanama mıdır yoksa yerleşme midir? Ne zaman test yapsam sonuç alırım???

Merhaba benimde ilk hamileliğimde kahverengi lekelenmem olmuştu adetin son günlerinde gelen çamurumsu gibi ertesi gün test yaptım hamile oldugumu öğrenmiştim istiyorsanız inşallah vardır başka belirtiniz varmı

Merhaba benimde ilk hamileliğimde kahverengi lekelenmem olmuştu adetin son günlerinde gelen çamurumsu gibi ertesi gün test yaptım hamile oldugumu öğrenmiştim istiyorsanız inşallah vardır başka belirtiniz varmı
Yani sol göğüsümde damalarlanma var, regle 10-11 gün kala kasık ağrım ve göğüs batmalarım başlamıştı ama şuan azaldı. 2-3 gündür mide bulantım var ara ara gelip gidiyor. Son olarak cuma günü yani 2 gün önce erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı :( pek umudum yok aslında ama inşallah vardır

Geç döllenme olmuş olabilir kan tahlili vermenizde fayda var benimde şuan sizin gibi belirtilerim var göğüsler de hassasiyet ve damarlanma testim silik çıktı regle 4 gün kala bir kaç gün daha sabredin kan verin adet gününüze kaç gün var

Bugün olmam gerekiyordu aslında takvime göre öyle duruyor. İlk gebeliğimde 5 gün gecikmişti öyle pozitif görmüştüm ama ilk gebeliğimdeki şeyler gibi değil bu seferki. 1 hafta bekleyeceğim bakalım hayırlısı belki de adetim sökülüyordur….
Geç döllenme olmuş olabilir kan tahlili vermenizde fayda var benimde şuan sizin gibi belirtilerim var göğüsler de hassasiyet ve damarlanma testim silik çıktı regle 4 gün kala bir kaç gün daha sabredin kan verin adet gününüze kaç gün var

Back