Arkadaşlar malum yaz her yer açık ama bu arada tozlar da doluyor evimize..temizlik yaptığınızda yerler için en çok kullandığınız şey nedir, bu arada mutlaka güzel koksun,bütün gün kokusu çıkmasın istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorumm,yerler beni bekliyor
lock ürünlerini kullanıyordum yerler için ama hiç kokusu yok, pronto kullanıyorum oda çok iyi ama kokusu kalıcı bişey ben bulamadım,marketlerde gördüğüm herşeyi denedim. en iyi temizleyenler lock ve pronto, ben birazda çamaşır suyu katıyorum
bingonun bebeğimin dünyasını kullanıyorum çok güzel ve kalıcı.ama son gittiğimde bingo lovely aldım.bingo yumuşatıcısının kokusuyla aynı(parfüm kokusu)ama bu bitsin yine öbürüne döncem
bingonun bebeğimin dünyasını kullanıyorum çok güzel ve kalıcı.ama son gittiğimde bingo lovely aldım.bingo yumuşatıcısının kokusuyla aynı(parfüm kokusu)ama bu bitsin yine öbürüne döncem
aynen bingonun bebeğimin odası harika .............
ben bide açık deterjancıdan mavi bi fayans temizleyicisi alıyorum benim evimde antre mutfak banyo hepsi beyaz haftdada bir de suya ekleyip bazende drek yere sıkıyorum harika bembeyaz oluyor tavsiye ederim
mutfak dolaplarımda beyaz onuda hatta buzdolabınıda cilitbank beyaz kapaklı olan fısfıs, bide şimdi yeni aldığım ve kullandım domestosun fısfıslısı çıkmış harika...
he halılar ve koltuklar için kosla halı şampuanı elde olan harika çay lekesi v.s diye bişey kalmıyor
çamaşırlar içinde kolsa vanichs beyaz olanı beyaz çamaşırlara pembeside renklilerede ve ayrıca perdelerde süper
odalarda parke onada pronto ahşap kullaanıyorum ama beyaz şişesini onlarda gıcır gıcır oluyorlar ama ben önce parkeleri güzelce fırçalıyorum tahta fırçalarcasına sona siliom tekrar yeni suyu hazırlarken prontolu su yapıorum
ben bu deterjanlara bayılıyorum mükemmel sonuçlar alıyorum