Yerlerin temizliğinde en beğendiğiniz ürün..

leylass

İyişeyler birdendire olur
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
875
7
118
37
Kocaeli
Arkadaşlar malum yaz her yer açık ama bu arada tozlar da doluyor evimize..temizlik yaptığınızda yerler için en çok kullandığınız şey nedir, bu arada mutlaka güzel koksun,bütün gün kokusu çıkmasın istiyorum,tavsiyelerinizi bekliyorumm,yerler beni bekliyor

lock ürünlerini kullanıyordum yerler için ama hiç kokusu yok, pronto kullanıyorum oda çok iyi ama kokusu kalıcı bişey ben bulamadım,marketlerde gördüğüm herşeyi denedim. en iyi temizleyenler lock ve pronto, ben birazda çamaşır suyu katıyorum

bingonun bebeğimin dünyasını kullanıyorum çok güzel ve kalıcı.ama son gittiğimde bingo lovely aldım.bingo yumuşatıcısının kokusuyla aynı(parfüm kokusu)ama bu bitsin yine öbürüne döncem

bingonun bebeğimin dünyasını kullanıyorum çok güzel ve kalıcı.ama son gittiğimde bingo lovely aldım.bingo yumuşatıcısının kokusuyla aynı(parfüm kokusu)ama bu bitsin yine öbürüne döncem

aynen bingonun bebeğimin odası harika .............
ben bide açık deterjancıdan mavi bi fayans temizleyicisi alıyorum benim evimde antre mutfak banyo hepsi beyaz haftdada bir de suya ekleyip bazende drek yere sıkıyorum harika bembeyaz oluyor tavsiye ederim

mutfak dolaplarımda beyaz onuda hatta buzdolabınıda cilitbank beyaz kapaklı olan fısfıs, bide şimdi yeni aldığım ve kullandım domestosun fısfıslısı çıkmış harika...

he halılar ve koltuklar için kosla halı şampuanı elde olan harika çay lekesi v.s diye bişey kalmıyor

çamaşırlar içinde kolsa vanichs beyaz olanı beyaz çamaşırlara pembeside renklilerede ve ayrıca perdelerde süper

odalarda parke onada pronto ahşap kullaanıyorum ama beyaz şişesini onlarda gıcır gıcır oluyorlar ama ben önce parkeleri güzelce fırçalıyorum tahta fırçalarcasına sona siliom tekrar yeni suyu hazırlarken prontolu su yapıorum

ben bu deterjanlara bayılıyorum mükemmel sonuçlar alıyorum

Son düzenleme:
dixi yaban gülüü..

Temizliği başka güzel kokusu mütişşş..

sen sill onun kokusuu sarsın evii..

Son düzenleme:
bende domestos hijyenik yuzey temızleyıcı kullanıyorum kokusunu bılemem ama en azından ıcım rahat mıkroplara karsı etkılıymıs.

dixi mermerlerimi yapış yapış bıraktı ve matlaştırdı bingoyu bende deniycem teşekkürler.

bingo lovely yumuşatıcı kullanıyorum ve kokusuna bayılıyorum camasırlarımdada kalıyo kokusu..

yüzey temizleyicisini de alırım kesin tutkunu oldum yaaaa

Şu bebeğimin dünyasını çok merak ettim kızlar en kısa zamanda denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…