Gebeliğe Hazırlık Yerleme kanamasimi luten acil cevap

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ayse denz

Hayırlısını diliyorum😻🙏
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2019
723
1.246
113
28
Arkadaşlar 31 ekimde adet olmam gerekiyordu olmadım 3 gün gecdi kan tahlili verdim 1.6 çıkdı gebelik yok 2 gün sonra biraz kan geldi ben adet oldum sandım ama olmadım kan lekesi geldi sonra da kahverengi leke oldu ara ara 2 gün devam etti kahverengi leke şimdi ise bisey yok normal beyaz akıntı oluyor bu arada adetim 6 gün geçmiş oldu bugunde öyle bi karin ağrısı kasiklada oldu ki sanki ine batıyor du acile gittik tekrar test yapıldı 2.6 çıkdı kan tahlili yine gebelik yok sizce çokmu erken test yapıyorum beklemem lazım mi hamile olma olasılığım varmı yani yerleşme kanaması olabilirmi

Hqmile değilsiniz muhtemelen hamile postaydınız 3 gün geçtiğinde değerinizin yüksek cıkması gerekirdi ben adetime 1 hafta kala öğrendiğim er değerim 61 di

Adet olmadigim için icime şüpe düşdü erken mi test yapıyorum diye

Erken olabilir geç döllenme olabilir adet olacagın günlerde hamile kalmış olabilirsin 1 hafta daha bekleyip test yap bence bende hep geç ogrenirim gebeliklerimi 13 14 gun gectikten sonra cikiyor

eger duzenli adet goruyosaniz 6 gunluk gecikmede baya yuksek cikmasi lazimdi.zaten 2 gunde 1 iki katina cikiyormus deger.sizin 3 gun sonra yaptirdiginizda hamileyseniz 4 ten asagi cikmamaliydi

Erken olabilir geç döllenme olabilir adet olacagın günlerde hamile kalmış olabilirsin 1 hafta daha bekleyip test yap bence bende hep geç ogrenirim gebeliklerimi 13 14 gun gectikten sonra cikiyor
Geç döllenme olabilirmi bilmiyorum da nette çok araştırdım kahverengi akıntıdan durduktan sonra 10 gün felan sonra net sonuç alınır yazıyordu bilmiyorum doğrumu degilmi

eger duzenli adet goruyosaniz 6 gunluk gecikmede baya yuksek cikmasi lazimdi.zaten 2 gunde 1 iki katina cikiyormus deger.sizin 3 gun sonra yaptirdiginizda hamileyseniz 4 ten asagi cikmamaliydi
Çok düzensiz değil her ay 2 yada 3 gun erken adet olurum bazen düzenli tam gününde oluyorum

Geç döllenme olabilirmi bilmiyorum da nette çok araştırdım kahverengi akıntıdan durduktan sonra 10 gün felan sonra net sonuç alınır yazıyordu bilmiyorum doğrumu degilmi
Kisiye gore degisiyor kac gun bilmiyorum ama bence beklemelisin acele etme

Kisiye gore degisiyor kac gun bilmiyorum ama bence beklemelisin acele etme
Tamam ozamn bekleyeyim bende bu arada ilişki falan sakıncası olurmu yanlış anlamayın öğrenmek amacıyla soruyorum yanlış bisey yapmiyim tehlike olmasın diye sordum

aynı şey şuan benimde başıma geldi... 5 temmuz da kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için her ay günü gününe adet oldum... adetlerimse şöyle 2 3 4 ekim lekelenme 5 ekim kanama bu ay ise 1 2 3 kasım lekelenme 3 ünden beri hiçbir şey yok normal beyaz akıntım geliyor testte yapmadım henüz hamile olabilir miyim kızlar ???

Konu kürtaj olunca bi fikrim yok canım allahım hepimizin gönlüne göre versin inş

Tamam ozamn bekleyeyim bende bu arada ilişki falan sakıncası olurmu yanlış anlamayın öğrenmek amacıyla soruyorum yanlış bisey yapmiyim tehlike olmasın diye sordum
Kese olusumu olmadiği icin bildigim kadari ile sorun olmaz keseden sonra tehlikeli bi durum var ise doktorun soyler zaten

birkaç gün yapmazsanız iyi olur

bence sen hemen adet öncesi yumurtlamışsın o yüzden sonucun geç çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…