Yerinde bir cevap bulamiyorum

Nisanlimin yaninda demiyor ki kadin
nisanlimin yaninda dese, nisanlim verir cevabini yada vermese bile ben verdirmesini bilirim sonra ona ama iste bas basayken diyor sinsi

annecim aliye söyleyiver küçük oğluna almasın de
kv nin kendi boyu posuda yoksa
ali sürekli hükümet gibi bir kadın olduğumu söyler de
ayrıca yatağında oklava istemiyor el kucak doldursun istiyor de
tabi bu laflardan sonra kilo lafı açılmaz
ne kadar edepsiz bir gelinmiş der:KK70::p
bırak ya konu sahibi yağa yatırıp bala batırsan da sen gelinsin o da kaynana
gözünün üzerinde kaşın var der yine bulur bişey

Size yapılmasından hoşlanmadığı şeyi , hoş bir uslupla karsınızdakine uygulayın. Size karşı bana ''böyle soyleyemezsin'' çıkışı olursa size söylenenleri hatırlatıp, hoşlanmadığınız şeyi banada yapmayın lütfen der kenara geçersin. Belki iyi niyetli; Belki de tersine.. Size nazikçe ilettiğini de düşünebilir kendine göre..Birbirinizi tanıma aşamasındasınız.

Eee iyide kilolu değilsin ki sen :KK20: Ben 1.72 boyundayım şuan senin kilona gelmek için kendimi yırtıyorum ama 72 kiloyum. Kaç aydır diyetlerle 11 kilo verdim gören bu kadar yeter artık zayıflama diyor ki benimde göbek bölgem var. O yüzden az çok gözümde canlandırabiliyorum seni ve kaynanan gerçekten çok abartmış. Şuan benimde moralim bozuldu :KK12:Hiç takma ya oğlu beğenmiş ya gerisini boşver. Zayıf olursun sıska derler, iri kemikli olursun şişko derler. Mana bulmak isteyen kadı kızına da bulur.

kocamın sevecek yerlerı olsun dıyeceksın :KK70:
ben goruntumle alakalı cok hassasımdır kılo almaya gelemem yemekten kesılırım
benıde boyle tıye almıslardı bır ıkı bır ıkı ıste sısmanmısım ben ( 2 dogum ve bıraz gobegım var dogrusu zayıfım) neyse en son dedımkı
valla benıde konusturacaksınız kocamın sevecek yerlerı olsun kurumak ıstemıyorum ben dedım
ayıptı ama kactı ıste dılım ayarımı ne yok

Amannn hiç takma kafana ben evlendiğinde çok zayıftım, iki doğum yapınca haliyle biraz göbek oluştu eee üstüne birazda kilo aldım oldum balık etli. Benim kayınvalidemde diyordu bir ara çok kilo aldın vallahi daha da alırsın bu gidişle diye taki ben ne yapalım anne gelin kaynanaya benzermiş derler ya bende kilo olarak sana benzeyeceğim demek ki dedim (kendisi 110 kilo) sustu artık kilom hakkında yorum yapmıyor.

valla bana dediklerinde şişkoyum ama gülebiliyorum naber diyordum görüyoruz mankenleri tek tek boşanıyorlar marifet manken olmakda değil kocanın gönlünü hoş tutmakta :KK66:

canım senin nişanlın ne güzel kilona laf etmiyomuş, seni 100 kilo da olsan sevecekmiş ne güzel.. benim tanışma aşamasında olduğum ve şu sıralar artık aramayan sormayan kişi illa kilo vermemi istiyor.. neymiş o beni böyle de beğeniyomuş ama zayıf kız hoşuna gidiyomuş..

Eğer başka oğlu yoksa;
Anne senin başka oğlun falan mı var benim bildiğim. O bana etine dolgun sevdiğini söyler hep de gül.
Eğer başka oğlu varsa; diğer çocuğunla karıştırdın heralde benim eşim tam tersini söyler bana de yine gül:KK53:

İnsanlarda bi garip. Benim kv de de benim zayıflığıma takmış durumda. Oğlum sevmez lafını ettiğinde de bana bu şekilde daha çok sevdiğini söyledi diyorum susuyo.

Ali beni begenmeseydi almazdi herhalde
beni başkaları değil oglun begensin yeter
kilo dediğin şey alınıp verilebilen birşey
50 kilo bir kizda bir dogumla 90 olabiliyor derdim daha da cok şey söyleyebilirsin

X