Yerinde bir cevap bulamiyorum

cooooooooooooook haklisin
ben bugune kadar saygili oldum ama bilemiyorum bundan sonrasini
valla her durumda saygıyı kaybetmemekde faayda var.
hani böyle ince ince laf sokan insanlar vardır ya. laf soktuğunu 3 gün sonra anlarsın. ben onlara çok özeniyorum bazen. sende kv ye lafı sokacaksın ama ulen ne dedi bu gelin diye sonradan anlayacak dank edecek

nişanlın kilon hakkında bişey diyomu peki, zayıfla diyo mu sana?

bilinçli şekilde seni üzmek için diyor. yoksa hiçbi insan birini şişman bulsa dahi kabalık olmasın diye fiziğine sesini çıkarmaz. aman konuşsun dursun

Kv kusur bulamamış bulamamış göbeğine takmış Aman bu kadına açık vermeyin. Anlamıyorum sizin gibi sessiz gelinleri. Lafınızı şimdi esirgerseniz ilerde işiniz zor. Kilonuza mı laf ediyor, biz yatağa sığarız sen dert etme annecim deyiverin

Biraz lafı söylemek gerekiyor bence. Geçen kv eşim kızımın boynuna bir öpücük kondururken dedi '' aman boynundan öpme çocuğu kısmeti kapanır. Ben seninkini çok öptümde işte.....'' dedi sustu. Bende dedim ''sen çok öpmüşsün oğlunuda ben aldım ohh ne güzel napacan işte''
Hayatta bu tarz konuşmalara mahal vermem sinir olurum ama bazende söylemek gerekiyor. İnanın o zaman hırslanma filan bitiyor

Birkaç gün sonra dank edecek, sonra kendisine kızacak geline haddini bildiremedim o an diye senin yorumunu severim erol büyükburç

Kıyafetten o sen beni bir de çıplak gör. Ali o yüzden ses etmiyor, halindende peeeek mutlu sen dert etme anacım deeeeeer sustururdum oracıkta. Hadsiiiiiiiiiğğğğz

Edit: nişanlıymışsın ya daha yeni dikkatimi çekti. Soyunayım bide öyle bakıver. Karar verip oğluna uygunmuyum değilmiyim damgayı basarsın de. Çok kızdım. Aynı kilodayım ve şuan hamileyim, kilo alırsamda sevecek, kilo verirsemde. Kaynanayı ne ilgilendirir ya.

" ee ne demişler anneciğim yemeğin salçalısı kadının kalçalısı makbuldür:) "
" balık eti zindelikde verir zihnide açar:) "
" ayva göbeğim, nişanlım ve ben üçümüz çok mutluyuz:) "
" evet kilo aldım, mutluluktan heralde :) "
" bende doğumdan sonra göbek kalırsa ben o göbekle grur duyarım evladımı taşıdığım için, yeterki evladım sağlıklı olsun"

daha da çoğaltılabilir

not: kv ye hatırlatın kadınlar genelde doğumdan sonra kilo alıyor ama erkekler evlenince doğum yapmadıkları halde kilo alıyor

1.70 boy 65 kilo gayet güzel bir kilo bence.kendinizdekusur aramayın
mesela benim kayın valide adayı " ali bana kilo ver diyor kiloyu pek sevmez diyor" bende anlıyorum.
oglunun hassas oldugu konuyu bulmuş sizden çirkin örnekler veriyor.aman kilo alıp ağzına sakız vermeyin.

Ali beğenmiyorsa evlenmesin nokta

Ali begenmiyorsa etrafta zayif kiz cok gitsin zayifini bulsun
Dis guzellige onem veren adami 1 dk kolumda tutmam zaten diyecegim

ve bir arkadas fikir vermis sagolun onuda diyecegim, gorur gormez aaa anne cok kilo almissin diyecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…