- 23 Mayıs 2015
- 134
- 54
-
- Konu Sahibi inceldigiyer
Artik kayinvalidemin kacinci laf carpmasi oldu bu konuda ama ben salak gibi susuyorum biri bana bir fikir versin
Sorun kilom. Aslinda coook kiloluda degilim, 1.70boyunda 65 kiloyum iri gorunmem gobegim var sadece, neyse
Bana gordugunde, kilo almissin, bilmem kim ne zayif manken gibi, Ali(nisanlim) laftan acildida Ali diyor ki ben kilolu es istemem, dogum yapinca bile zayif olacak, oglum inceldigiyer'de kilo alacak diyorum zaten var onun diyorum bende diyor yuzsuz kadin .. bu tarz yorumlari beni cileden cikariyor Allahtan bas basayken diyor insan arasinda demiyor
Ya ben ona verecek cevap bulamiyorum, ne diyebilirim, isterse saygisizca olsun ama cevabini vereyim artik su kadinin
Şurayı anlayamadım biraz daha açık yazabilir misiniz?
"Bedenim yalnızca beni ilgilendirir. Beni kırmak istemiyorsanız bu konuda daha fazla konuşmayın." diyebilirsiniz.
Bunun dışında aranız nasıl? ayrıca kilolu da değilsin gerçekten
O zaman duymamazlıktan gelin. Konuşur konuşur susar.ama bana direkt sen kilolusun demiyor
imada bulunuyor
yani oyle desem, alinganlik yaptin sana demedim deyip uste cikacak
yani tahmin ettiğim gibi. bana göre sorun senin kilon falan değil kadın sana kaynanalık yapıyor. çok zayıf olsan oğlm ele avuca gelir kadın ister kilo al derdi eminim.aramiz saygi sevgi cercevesinde normal
ama ikimizde birbirimizi sevmiyoruz, ikimizde birbirimize yapmacigiz
cooooooooooooook haklisinyani tahmin ettiğim gibi. bana göre sorun senin kilon falan değil kadın sana kaynanalık yapıyor. çok zayıf olsan oğlm ele avuca gelir kadın ister kilo al derdi eminim.
Canim agzinin payini ver utandir onu.kocam boyle seviyo de boyle begeniyo de onu utandircak laflar et.mesela kadin dedigin kucagimi oldurcak diyo de :)benim k v bana koca popolu demisti gorumcein yaninda bende kocam boyle begeniyo en cokta popomu begeniyo demistim bidaha oymus.Artik kayinvalidemin kacinci laf carpmasi oldu bu konuda ama ben salak gibi susuyorum biri bana bir fikir versin
Sorun kilom. Aslinda coook kiloluda degilim, 1.70boyunda 65 kiloyum iri gorunmem gobegim var sadece, neyse
Bana gordugunde, kilo almissin, bilmem kim ne zayif manken gibi, Ali(nisanlim) laftan acildida Ali diyor ki ben kilolu es istemem, dogum yapinca bile zayif olacak, oglum inceldigiyer'de kilo alacak diyorum zaten var onun diyorum bende diyor yuzsuz kadin .. bu tarz yorumlari beni cileden cikariyor Allahtan bas basayken diyor insan arasinda demiyor
Ya ben ona verecek cevap bulamiyorum, ne diyebilirim, isterse saygisizca olsun ama cevabini vereyim artik su kadinin