• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yerel seçimde şark kurnazlığı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
$yerel-secimde-sark-kurnazligi-4004793.Jpeg

Yerel seçime haftalar kala siyasi partiler öne çıkma çalışmalarına hız verdiler. Bu faaliyetler arasında en tuhaf karşılananı ise AL Parti (Alternatif Parti) isimli siyasi parti oldu.
Belki adını bile duymadığınız, varlığından haberdar olmadığınız bir parti olan AL Parti seçimde oy kapmanın peşinde. Parti logosu ve ismi AK Parti'yle benzerlik gösteren parti oy pusulasında üçüncü sırada yer alıyor.

Yetkililer oy verecek seçmenlerin oy verirken dikkatli olması noktasında uyarılarda bulunuyorlar.

İzlediği bu enteresan seçim taktiği ile AL Parti'nin ne kadar oy alacağı ise şimdiden merak konusu. milliyet

http://siyaset.milliyet.com.tr/yerel-secimde-sark-kurnazligi/siyaset/detay/1828298/default.htm

Son düzenleme:
Genel başkanı kim acep,çok uyanıkmış yeminlen.:27:

zaten tutmazsa oylar iptal ederler.. hatta iptal için hemen bir yasa uyduruverirler. zor bu bunlar Allah aşkına.

Kurnazlık kimsenin tekelinde değil, biraz da başkaları kurnaz olsun

AK partinin de ismi tesadüf değil, kasten A ile başlayacak bişey bulundu bence

Artık herkesin bildiği taktikler bunlar

Oğluma isim koyarken ben bile düşündüydüm A ile mi başlasa diye
:27::27:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 952568

Yerel seçime haftalar kala siyasi partiler öne çıkma çalışmalarına hız verdiler. Bu faaliyetler arasında en tuhaf karşılananı ise AL Parti (Alternatif Parti) isimli siyasi parti oldu.
Belki adını bile duymadığınız, varlığından haberdar olmadığınız bir parti olan AL Parti seçimde oy kapmanın peşinde. Parti logosu ve ismi AK Parti'yle benzerlik gösteren parti oy pusulasında üçüncü sırada yer alıyor.

Yetkililer oy verecek seçmenlerin oy verirken dikkatli olması noktasında uyarılarda bulunuyorlar.

İzlediği bu enteresan seçim taktiği ile AL Parti'nin ne kadar oy alacağı ise şimdiden merak konusu. milliyet

http://siyaset.milliyet.com.tr/yerel-secimde-sark-kurnazligi/siyaset/detay/1828298/default.htm

:1::1::1: Anca böyle şeylere çalışır kafamız.

Al'ın açılımı ne acep ? :26:

Tuhh kogo o degilmis bende tam secim sloganlari Al partiliyiz al partili hulooooggg olsun diyeceedim :))

milliyet linkte ki tüm haberi değiştirmiş ya, rezil oldum

benim değiştirme yetkim yok napayım
:27::27:

Harbiden iyi oy alırlardı eğer seçime girselerdi , zira ampule oy basacağı dışında elinde fazla argümanı olmayan seçmen sayısı yok değil.

Bu arada o bilezik ne diye baktım ? Acaba bir seçim vaadi mi :52: Bereket simgesi diye koyuvermişler .

Back