• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yere batan sarnıcı / İstanbul

smhsmh

Kaan'ım Allaha Emanetsin
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Şubat 2008
8.984
43
683
Ankara
cimg0037iy5.jpg

w640.png

cimg0018qv4.jpg

w800.png

cimg0024qe7.jpg

w800.png

cimg0025cg2.jpg

w800.png

cimg0026ve0.jpg

w640.png

cimg0034ne4.jpg

w640.png

cimg0035wp8.jpg

w640.png

cimg0036kn3.jpg

w640.png

Son düzenleyen: Moderatör:
benim kızım gitmişti yerebatan sarnıcına okulla gelince herkese çook büyüleyici ber yer , ailece gitmemiz gerekiyor gibi cümleler kuruyordu.

Ayyyy smhsmh anılarım canlandı eşimle çıkarken gitmiştik hatta ben orda yanlışla suya kolumdaki bilekliği düşürmüştüm.aaahhh ahhhh ben bayılıyorum böyle yerlere yaaa bu arada güzelim bu kadar yakınız madem bir buluşma ayarlasak diyorum =)

yıllar önce babam getirmişti müzeleri gezdirmişti birtek oraya gidememiştik o gün çok güzelmiş çok merak ediyordum paylaşımın için saol

Küçükken ablam götürürdü birkaç haftada bir. Sonra Alman çeşmesine, Topkapı sarayına, Arasta bazaara, Sultan Ahmet camiine.
Ama bende en çok yerebatan sarnıcını severdim. En fazla da Medussa heykeline takılır kalırdım. Çocukluğumu hatırladım bu karelerde.
Ellerine, emeğine sağlık.
Güzel paylaşım için teşekkürler...

çok büyüleyici bi ortam ben içine girince şok olmuştum bu kadar beklemiyodum kendimi o yıllarda hissettim resmen.....mutlaka görülmesi gereken bi yapıt...

Harika bir yer, mutlaka ist. gidildiğinde görülecek yerlerden bir tanesi

bırgun gormek nasıp olur ınsallah :Saruboceq:

dışardan fotorafına bakınca hiç öyle bir yere benzemiyor...
ben bile merak ettim...
İstanbulda öyle güzel gezilecek görülecek yerler varki...
bastığın her adım tarih..
ama biz napıyoruz istanbula gttik mi direkkk alışveriş merkezleri milmem neler...
gezip görmek lazım....

Gerçekten gidip birebir görmek lazım.
Ben gittim ve büyülendim açıkçası.:1shok:
Bir de bozuk para atıp dilek dileyenler oluyor eğer bu tarz şeylere ilginiz varsa yanınızda bozuk para götürün derim
kaydirigubbakcemile3a.s.

Çok gizemli bir yer... Ah ah çok sevdiğim birisiyle gitmiştim oraya o günü ve orayı hiçbir zaman unutamam. İnsan yerebatan sarnıcına girince kendini dünyadan farklı bir yerde hissediyor...

gercekten cok etkıleyıcı bır atmosferı var ıcıne gırdıgın zaman ürperıyosun tepeden sular damlıyo balıklara sürekli dilek tutup para atıyolar bende atmıstım:1rolleyes:

Yazları istanbulda geçirmeme rağmen gidip görmek kısmet olmadı ama bu sene gidicem
ençok görmek istediğim tarihi güzelliklerden biri... Tşkler arkadaşım

Back