Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ayyyy smhsmh anılarım canlandı eşimle çıkarken gitmiştik hatta ben orda yanlışla suya kolumdaki bilekliği düşürmüştüm.aaahhh ahhhh ben bayılıyorum böyle yerlere yaaa bu arada güzelim bu kadar yakınız madem bir buluşma ayarlasak diyorum =)
Küçükken ablam götürürdü birkaç haftada bir. Sonra Alman çeşmesine, Topkapı sarayına, Arasta bazaara, Sultan Ahmet camiine.
Ama bende en çok yerebatan sarnıcını severdim. En fazla da Medussa heykeline takılır kalırdım. Çocukluğumu hatırladım bu karelerde.
Ellerine, emeğine sağlık.
Güzel paylaşım için teşekkürler...
çok büyüleyici bi ortam ben içine girince şok olmuştum bu kadar beklemiyodum kendimi o yıllarda hissettim resmen.....mutlaka görülmesi gereken bi yapıt...
dışardan fotorafına bakınca hiç öyle bir yere benzemiyor...
ben bile merak ettim...
İstanbulda öyle güzel gezilecek görülecek yerler varki...
bastığın her adım tarih..
ama biz napıyoruz istanbula gttik mi direkkk alışveriş merkezleri milmem neler...
gezip görmek lazım....
Gerçekten gidip birebir görmek lazım.
Ben gittim ve büyülendim açıkçası.:1shok:
Bir de bozuk para atıp dilek dileyenler oluyor eğer bu tarz şeylere ilginiz varsa yanınızda bozuk para götürün derimkaydirigubbakcemile3a.s.
Çok gizemli bir yer... Ah ah çok sevdiğim birisiyle gitmiştim oraya o günü ve orayı hiçbir zaman unutamam. İnsan yerebatan sarnıcına girince kendini dünyadan farklı bir yerde hissediyor...
gercekten cok etkıleyıcı bır atmosferı var ıcıne gırdıgın zaman ürperıyosun tepeden sular damlıyo balıklara sürekli dilek tutup para atıyolar bende atmıstım:1rolleyes:
Yazları istanbulda geçirmeme rağmen gidip görmek kısmet olmadı ama bu sene gidicem
ençok görmek istediğim tarihi güzelliklerden biri... Tşkler arkadaşım