yer temizliği?

bendimahi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2013
3.659
2.375
198
Arkadaşlar yer temizliğinde(parke,kalebodur) ne kullanıyorsunuz? Yüzey temizleyicilerin güzel kir çıkarmadığı sadece koku verdiğini düşünenler çok öyle mi gerçekten?

Bulaşık deterjanı veye aspirin kullananlar var daha temiz yapıyor diye...

Sizin tavsiyeleriniz neler?

ben yıllardır şöyle temizlerim..paspas kovasına su koyarım içine bir miktar matik deterjan eklerim (köpürmediği açan matik kullanıyorum)bir miktar da çamaşır suyu eklerim..sonra bununla zemini silerim..durulamakta ise..o deterjanlı kovayı boşaltırım vc ye..temiz su doldurup bi miktarda çamaşır yumuşatıcısı eklerim..böyle durular gibi silerim.her taraf mis mis

ben hergün yerleri silerim.Haftada 2 kez kesin çamaşır suyu damlatırım yüzey temizleyicinin-aspirinin içine.Geri kalan günlerde sirke ve karbonatla silerim.

Yer, cam, dolap ne olursa olsun mutlaka loc kullanırım. Laminatlarda pronto, kalebodurlarda herhangi bi kokulu yüzey temizleyici

ben hergün yerleri silerim.Haftada 2 kez kesin çamaşır suyu damlatırım yüzey temizleyicinin-aspirinin içine.Geri kalan günlerde sirke ve karbonatla silerim.

canım çamaşır suyunu çok duydum da bişeylerin rengi:26:ni ağartmadan nasıl beceriyorsunuz yerleri çamaşır sulu suyla silmeyi..

sirke ve karbonatla nasıl siliyorsun biraz açar mısın gülüm? normal aspirinli suya sirke mi döküyorsun, sirke laminat parkeye zarar verir mi?

bir de aspirin laminatta da kullanılıyor değil mi:26:

neyin rengi ağaracak ki canım,az bir şey damlatıyorum zaten.Sirke parkeye zarar vermiyor.Temizleyiciye,bazen karbonata az karıştırıyorum

loc mu hiç duymadım canım...

laminatlarda fayansalardan farklı bir ürün mü kullanılmalı?:26:

Tatlım sonuçta pronto ahşap temizleyici ondan dolayı sadece laminantlarda kullanıyorum.
Loc avon ariflame gibi bi ürün amwayin ürünü ama onlar kadar kalitesiz değil son derece memnunum (memnun değilim diyeni duyamazsın zaten)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…