yer temizleme

22merve22

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2010
936
1
66
Balıkesir
kızlar kendime yer temizleme aparatı alcam şimdiye kadar hep eğilip siliyordum ama bu ucu saçaklı olanlardan istemiyor scoth brite kullan at olanları çıkmış onlardan kullanan varsa memnun veye buharlı temizleyiciler var onlardan kullanan varsa memnunsa yazabilir mi

bende hep elimle siliyordum sonra scrot breath mı ne ondan aldım valla illaki pislik bırakıyo nedense bidaha siliyorum sonra elimle eşimde gülüyo siz kadınları anlamak mümkün deil bunu nie aldırdın ozaman falan ama buharlı temizleyicileride sadece reklamlarda gördüm bilmiyorum iyi gibi gsteriyolar ama ben diğerini tavsiye etmiyorum :))

bende hep elimle siliyordum sonra scrot breath mı ne ondan aldım valla illaki pislik bırakıyo nedense bidaha siliyorum sonra elimle eşimde gülüyo siz kadınları anlamak mümkün deil bunu nie aldırdın ozaman falan ama buharlı temizleyicileride sadece reklamlarda gördüm bilmiyorum iyi gibi gsteriyolar ama ben diğerini tavsiye etmiyorum :))

tamam canım sağol bende ondan dolayı kararsız kaldım hani sanli elimle silmeyince saçlar sanki gitmiyormuş gibi geliyor

evet aynen öyle yada iri pislikleri almıyor ama saçları hiç almıyor yapışıp kalıyor elimle silsem bile bazen yapışıp kalıyor artık sinirden zıplıyorum yani tavsiyem elle silmen ama buharlı temizleyicileri deneyebilirsin onlar iyi temizleyebilir :)):9:

hiç bişey elle silmek gibi olmuyo
ya çok sulu siliyolar yada çoğu toz kıl bırakıyo
şöööyle dizlerine çöküp kaktıra kaktıra silmek gibisi yok :)
ama belimde sorun olunca bu zamazingolara mecbur kalıyorum :(

Yer silmekten hazzetmeyenlerdenim ama temizlik için mecbur silinmesi gerek. Silsevin bir yer silme aparatı var bende eğilmeden silmek için, pratik diye hoşuma gidiyordu ta ki k.validemde temizlik yaparken onda da bulunan aynı aparatla mineflosunu silene kadar. Çıkmayan bir leke vardı elime bez alıp sileyim dedim, o aparatla sildiğim yerlerin bile rengi açıldı bezle ve elimle silince. Yani aparat maparat hak getire el ile silmek kadar temiz olmuyor.

Geçen haftalarda buharlı temizleyici aldık, ondan memnun gibiyim şimdilik ama dediğim gibi en iyi temizlik el ile olanı..

buharlı temizleyici var bizde.yerleri silmeden önce evi güzel bir süpürmek gerekiyo

tabi.buharlı temizleyici iz bırakmıyo o konuda çok memnunuz :ssz:

Yer silmekten hazzetmeyenlerdenim ama temizlik için mecbur silinmesi gerek. Silsevin bir yer silme aparatı var bende eğilmeden silmek için, pratik diye hoşuma gidiyordu ta ki k.validemde temizlik yaparken onda da bulunan aynı aparatla mineflosunu silene kadar. Çıkmayan bir leke vardı elime bez alıp sileyim dedim, o aparatla sildiğim yerlerin bile rengi açıldı bezle ve elimle silince. Yani aparat maparat hak getire el ile silmek kadar temiz olmuyor.

Geçen haftalarda buharlı temizleyici aldık, ondan memnun gibiyim şimdilik ama dediğim gibi en iyi temizlik el ile olanı..

canım buharlı temizleyicinin markasını yazar mısın kaça aldın

marka ismini ve kaça aldığını yazabilcen mi

H20 x5 internetten almıştık 1 sene olacak 90 liraydı

ablamda arnicanın var o da 1300 liraya aldı

tabi ablamınki daha donanımlı ama beklediği gibi çıkmadı

ütü aparatı var ondan memnun ama :1:

ben fakirin 2in 1 professional buharlı temizlicisini aldım 1. ayarıyla laminantları siliyorum ıslaklık bırakmadan temizliyor.mutfakta 3 ayar kullanıyorum derz aralarını tertemiz yapıyor.aspiratörüm mutfak dolaplarımda oluşan yağ damlacıklarını b kerede temizliyor.avizeleri pırıl pırıl yapıyor.stor perdelerde de gayet başarılı.ben memnunum açıkcası.yarın yatakları buharlycam mesela içindeki mikropları öldürüyormuş.:)

buharl%C4%B1+supurge+bim.jpg

Bu cnm benimki, bize çok yakın mesafede olduğu için aktüel ürünlerini takip ettiğimiz bimden 69 tlye almıştık.

Yer temizliği dışında, cam, kumaş ve mutfak-banyo için de aparatları var.

Memnunuz şuanda.

Eklentiler

• $buharl%u0025C4%u0025B1+supurge+bim.webp
    $buharl%u0025C4%u0025B1+supurge+bim.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 125
ben fakirin 2in 1 professional buharlı temizlicisini aldım 1. ayarıyla laminantları siliyorum ıslaklık bırakmadan temizliyor.mutfakta 3 ayar kullanıyorum derz aralarını tertemiz yapıyor.aspiratörüm mutfak dolaplarımda oluşan yağ damlacıklarını b kerede temizliyor.avizeleri pırıl pırıl yapıyor.stor perdelerde de gayet başarılı.ben memnunum açıkcası.yarın yatakları buharlycam mesela içindeki mikropları öldürüyormuş.:)

ne kadara almıştın canım

Back
X