• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yer hostesliği??

gorkem06

dumadumadum
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2009
196
5
96
Ankara
arkadaslar yer hostesligi, ücretleri ve calısma sartları hakkında bilgisi olan var mı? özellikle thy şartlarını merak ediyorum??

arkadaslar yer hostesligi, ücretleri ve calısma sartları hakkında bilgisi olan var mı? özellikle thy şartlarını merak ediyorum??

cnm benim bi arkadaşım girmişti çelebi'nin yer hostesliği'ne.Öncelikle aranan en önemli şartlardan biri iyi derecede ingilizce'ye sahip olmak.Onlar vardiya sistemiyle çalışıyolardı.
Çok çalış az maaş sistemi vardı kaba tabirle.Asgari ücretinde altındaydı maaşı.En azından asgari ücret düzeyine gelir mi maaşı diye bikaç ay çalıştı ama maaşında herhangi bir değişim olmadığı için ayrıldı.Kabin Memurlu'ğu gibi iyi şartları yok cnm.Bir kere daha düşünmeni tavsiye ederim.

hmm...sağol arkadasım, cok faydası oldu anlattıklarının. bebegimle daha iyi ilgilenebilmek için yer hostesligi daha cazip gelmişti. ama anlaşılan onlar da cok yogun tempoyla calısıyorlar. ingilizce konusunda sorunum yok ingilizce öğretmeniyim ama rakam ve calısma saatler cok onemli.zaten kabin memurluguna basvurup mülakat randevusu almıstım ama bu arada yer hostesligini arastırayım dedim.tekrar cok sagol acıklaman için canım.

hmm...sağol arkadasım, cok faydası oldu anlattıklarının. bebegimle daha iyi ilgilenebilmek için yer hostesligi daha cazip gelmişti. ama anlaşılan onlar da cok yogun tempoyla calısıyorlar. ingilizce konusunda sorunum yok ingilizce öğretmeniyim ama rakam ve calısma saatler cok onemli.zaten kabin memurluguna basvurup mülakat randevusu almıstım ama bu arada yer hostesligini arastırayım dedim.tekrar cok sagol acıklaman için canım.

rica ederim görkemcim ne demek.oooo bi de bebek varsa daha da zor olur senin için :(
bende bi ara istemiştim yer hostesliğini fakat arkadaşımın durumunu görünce koşa koşa vazgeçtim :(

Back