Yer Gök Aşk'ın Havvası'nın dudaklarının sırrını bilen varmı ?

brunettee

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.360
467
688
Birce Akalay'ın yani Yer Gök Aşk'ın Havvasının güzelliğine diyecek lafım yok ancak yıllar içinde bayağı bir değişmiş ve güzelleşmiş.Ben özellikle dudaklarına yaptırdığı uygulamayı merak ediyorum.Dudak yapım onun doğal dudaklarına benziyor biraz.Üst dudak ince ve alt dudak dolgun benimde.Havva'nın dudakları dizide mükemmel görünüyor.Dudaklarına hangi uygulamayı yaptırmış ve yaptırdığı uygulamanın maliyetini bilen varmı? Hatta doktorunun kim olduğunu ? Sanırım sadece dudaklarında estetik yok burnunda da var,Kaşlarınıda kaldırtmış sanırım,kaş şeklinde bayağı bir değişim var.Her ne kadar uygulama yaptırdıysa iyiki yaptırmış çünkü çok daha güzel olmuş.Bende istiyorum... :21::21:

Uploaded with ImageShack.us

cıdden amma guzellesmıs. son haberler nedır brunette öğrenebıldın mı bi şiler? :)) kaşları şahane olmus. ne yaptırdıysa aynısından ıstıyorum ya:1:

canım estetik yaptırmış olabilir ama doğal yolla dudaklarını dolgunlaştırmak istiyorsan viks kullan :) daha doğal bi görünüm için dudağına viksten önce az miktar fondöten sürebilirsin

Birce Akalay'ın yani Yer Gök Aşk'ın Havvasının güzelliğine diyecek lafım yok ancak yıllar içinde bayağı bir değişmiş ve güzelleşmiş.Ben özellikle dudaklarına yaptırdığı uygulamayı merak ediyorum.Dudak yapım onun doğal dudaklarına benziyor biraz.Üst dudak ince ve alt dudak dolgun benimde.Havva'nın dudakları dizide mükemmel görünüyor.Dudaklarına hangi uygulamayı yaptırmış ve yaptırdığı uygulamanın maliyetini bilen varmı? Hatta doktorunun kim olduğunu ? Sanırım sadece dudaklarında estetik yok burnunda da var,Kaşlarınıda kaldırtmış sanırım,kaş şeklinde bayağı bir değişim var.Her ne kadar uygulama yaptırdıysa iyiki yaptırmış çünkü çok daha güzel olmuş.Bende istiyorum... :21::21:

yaaaaaa var ya 1 senedir acayip bir sekilde arastirma yaptim bu kiz dudaklarina ne yapti diye ve kim yapti diye ama yok yok yok bulamiyorummmmmmm ogrenmis olan biri yokmu yaaaaaaa

burnu,kaşları,dudakları,yanakları heryeri değişmiş ama o kadar doğal yapmışlar ki hayran kalmamak elde değil,artık 1 doktor mu yapmış 10 doktor mu bilemicem ama işlemler aşırı doğal durmuş...tam sevdiğim tarz...dudaklarında ve yanaklarında dolgu var ama ilk defa bu kadar doğalını görüyorum(türkiyede),hollywoodda bunun kadar doğalı var mesela angeline jolie kolejen ekletiyor(doğuştan dolgun dudakları var ama destek almıyor değil),maggie q nunda dudakları oldukça doğal duran estetikli dolgulardan...bence malzemenin yanında doktorda çok önemli...kızın doktoru kimse helal olsun...

Son düzenleme:
inanamıyorum yaa kız o kadar doğal duruyoduki gerçekten doktorlara kıza da maşallah.......cnm gerçekten ne yaptırdığını bilmiyorum ama geçici dolgu gibi değil en azından kalıcı bişey gibi çünkü ben kızın dudaklarında dizi boyunca(izlediğim aylar boyunca) en ufak bi değişim görmedim kayma falanda yok belki permalip gibi birşey yaptırmıştır aslında kızı bulmak sormak lazım doktorlarını

belki doğal kendi dudaklarıdır. fotoğraflara bakıp karar vermemek lazım bence.fotoğrafda belki öyle çıkmıştır gülmüştür yada ışıktan bilemiyorum.eski videolarını görmek daha doğru gibi

birce akalayın burnu estetikmı arkadaslar.çok arastırdım ama anlayamadım.doktorunu çok merak edıyorum

ben bu kızın resimlerini detaylı inceledim yüzünde her yere küçük dokunuşlar yaplımış belli olmuyor ve cok dogal, cene ve elmacık kemiklerinde dolgu, burun ameliyatı, dudak dolgusu, kaş, ve dikkatli bakarsanız göz kapakları bile düzeltilmiş .. :) cok başarılı ve şuan cok hoş Türkiye'de mi yaptırdı yoksa yurt dışında mı bende çok merak ediyorum..

kesinlikle estetik var kızlar. bakın bu estetikten önceki hali; (yalnız kim yapmışsa tebrik ederim, estetiğim diye bağırmıyor. oldukça başarılı)

$birce4sk1.webp$birce-akalay_326418.webp

bu da en son hali.
Eki Görüntüle 652395

Ben eski halini daha çok beğendimm..

yanlış hatırlamıyorsam türkan şoray ile aynı yöntemi yaptılar.. Yani aslında dişleri yaptırıyorsun dişler yapılınca içte olan yani dudağın ağzın içinde olan kısmı dışarı çıkıyor

Back
X