• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yer dösemesi icin renk seçemiyorum

biyen

boncuğum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Mart 2007
288
37
318
Herkese merhaba.Evimin tüm yer dösemesini mutfak dahil laminant yaptiricam.Renk konusunda kararsiz kaldim.Salonum ve yatak odam venge.oturma odam mavi beyaz.mutfagim bordo beyaz.Tum evi beyaz yaprirsam sizce cok mu sıkıcı olur.Yoksa mutfak ve ara beyaz ,odalar farkli renk mi olmali.çam vs.gibi.Fikirlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum😊

Herkese merhaba.Evimin tüm yer dösemesini mutfak dahil laminant yaptiricam.Renk konusunda kararsiz kaldim.Salonum ve yatak odam venge.oturma odam mavi beyaz.mutfagim bordo beyaz.Tum evi beyaz yaprirsam sizce cok mu sıkıcı olur.Yoksa mutfak ve ara beyaz ,odalar farkli renk mi olmali.çam vs.gibi.Fikirlerinizi yazarsaniz cok memnun olurum😊

salon ve yatak odası venge ise mutlaka açık renk laminant olmalı derim.. tüm odalar aynı olmalı bence.. nasılsa eşyalar halı vs derken farklı duracak bir de yerler göz yormamalı.. oturma odanız da açık renk laminant olursa mavi ortaya çıkar mutfakta da kırmızı ortaya çıkar hoş olur gibi geldi..

Ladin ladin ladin..cok hos durur.:o bir onerim var.odalari hali kaplatin bana gore.goruntu olarak cok hos duruyor.:rolleyes::p

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
açık krem ya da beyaz olabilir.
evi hem ferah,hem şık ve temiz gösteriyor.:)

mutfağı laminant döşemesini uygun bulmuyorum ,renkli mermer yaptırabilirsiniz.
salon hariç diğer odalar bence açık kahverengi ama salon kesinlikle koyu renk olmalı ,cünkü evde zaten az kullanılan bir oda ,ve salonun bir agırlıgı olmalı diye düsünüyorum. bu yüzden koyu renk olmalı şunun gibi :

$Ýçerik.webp

beyaz yada akçagac rengı güzel duruyor evı ferah gösteriyor...

açık renk harika olurrrrrrrrr :21::21::21:

Tüm ev acik renk sanirim daha hos duracak gibi ama kir gösterirmi o konuda tereddüt ediyorum iste😯 yorumlar icin teşekkür hepinize

Tüm ev acik renk sanirim daha hos duracak gibi ama kir gösterirmi o konuda tereddüt ediyorum iste😯 yorumlar icin teşekkür hepinize

temizliği de kolay bişecik olamaz, ferah ferah açık renk missssss :16::16:

Back
X