Yepyeniii üzülerek satıyoruz...

Tassel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2013
223
12
38
kızlar biraz tarzımı değiştirdiğimden bazıları da olmadığı için kardeşimle kıyafetlerimizi huzurunuza çıkarıyorum. ücreti havale yaparsınız bizde kargolarız, kargo ücreti sizden yalnız..:46:

koton ole straplez dik ince çizgili 38 beden elbise-2 kez giyildi-16tl:
$IMAG1467.jpg
askılı 42 beden elbise-2 kez giyildi-17tl:
$IMAG1469.jpg
siyah m beden tül kumaş gömlek-8 tl:
$IMAG1471.jpg
lacivert m beden elbise-1 kez giyildi-15tl:
$IMAG1476.jpg
koton 36 beden kemerli elbise-2 kez giyildi-25tl:
$IMAG1477.jpg
koton hakan yıldırım balık model nar çiçeği elbise 20 cm civarı kuyruğu var-40beden-bir kere giyildi-35tl satılmıştır.
üstü: $IMAG1481.jpg altı: $IMAG1482.jpg
36 beden ca marka kaban, altında kalan düğmesiz yere çıtçıt diktim-25tl.
$IMAG1483.jpg
almak isteyen arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun... :61:

Son düzenleme:
canım ya ben bu fotoğraflardan hiç bir şey anlamadım elbiseyi üzerinde görebilme imkanım var mı? (özelden de gönderebilirsin) bir de yeni kıyafetler ekleyecek misin?

canım bu kardeşimin 40 beden.tamam özelden atayım boydan bir fotoğraf.gerçekten çok hoş duruyor bana olsa giyicektim :61: başka elbise elbise eklemeyi düşünüyoruz daha bakamadık onlara

canım bu kardeşimin 40 beden.tamam özelden atayım boydan bir fotoğraf.gerçekten çok hoş duruyor bana olsa giyicektim :61: başka elbise elbise eklemeyi düşünüyoruz daha bakamadık onlara

tamam çok sevinirim gönderirseniz yeni elbiseleri de bekliyorum merakla :)

nar çiçeği elbise çok hoşduruyor 38 bedene göre daraltılma ihtimali olur mu? bel ölçüsünü yazar mısınız

pek bişi anlamadım ama zaten bedeni olmazdı zahmet verdim bol satışlar.izlemedeyim:)

Bu elbiseyi beğendim kumaşı , göğüs altı ve boy ölçüsü verebilir misin?

http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1036177&d=1395685070
canım bunun kumaşı ve boy uzunluğu alt tarafın bi yazar mısın

canım kumaşı %100 pamuk bel çevresi 70, etek kısmından itibaren boyu 54 tam boyu 93
---

Bu elbiseyi beğendim kumaşı , göğüs altı ve boy ölçüsü verebilir misin?

kumaşı %100 pamuk canım boyu 71 göğüs altı çevresi ise 62
--
tatlım nar çiçeği abiye tamam gbi duruyor ayrıntılı ölçüleri mailden yazarsan sevınrm bir de http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=1036176&d=1395684954 bu elbisenin birkaç fotosunu daha atarsan maile sevınırım boyu dizdeyse bunu da düşüneyim :32:

tamm canım atıyorum

Son düzenleme:
Back