Foto da oyle cikmis .fazla giyemedim aslinda.kat izi falan yok.Bu ayakkbiyi begendim ama oldukça kullanılmış duruyo on kısmında kat izleri var cunku.40 tl biraz fazla geldi.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Foto da oyle cikmis .fazla giyemedim aslinda.kat izi falan yok.Bu ayakkbiyi begendim ama oldukça kullanılmış duruyo on kısmında kat izleri var cunku.40 tl biraz fazla geldi.![]()
Cantalarda hicbir sorun yok.hatta 2tanesi sifir sayilir.hangilerini soruyosunuz.yardimci olurum.tek tek fiyat yazamadim malesef.çantaların fiyatları ne
defo var mı
Bunlarin hicbirinde bi sorun yok.siyah hatta sifir hic kullanilmadi.hediye geldi tarzim degil takmadim hic.ve ne sökuk ne yirtik hicbisey yok.2 cocuk 1bebekle kullanamadim ki .ben büyük kullanmak zorundayim ondan satiyorum,baza altinda duruyodu 1senedir.![]()
![]()
![]()
bunların kullanım durumu ve fiyatını öğrenmek istiyorum defo varsa neresinde
3nu sana 75 e veririm.hepside inan cok kaliteli ve saglam.watsap varsa ayrintili foto atarim.icini falan.![]()
![]()
![]()
bunların kullanım durumu ve fiyatını öğrenmek istiyorum defo varsa neresinde
bu botun modelı ismi falan varmı?bu model bot alacagım ama modelın ne oldugunu bılmıyorumVero guolo deri cizme .37no.bebegim oldugu icin fermuarli kullaniyorum artik.pratiklik acisindan.yepyeni duruyor.40tl
Cizmenin mi acaba marka yazdim.model bilmiyorumbu botun modelı ismi falan varmı?bu model bot alacagım ama modelın ne oldugunu bılmıyorum![]()