- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 34
Kızlar ben yeni bir karışım hazırladım kendime artık o karışım benim o krem benim neredeyse ev aktar gibi oldu ve tecrübe kazandığımıza inanıyorum göğüs büyütme konusunda hepimizinde,burda okuduklarımdan ve evde bulunan otlarımdan yola çıkarak şöyle bişey yaptım
Bir arkadaşımız vermişti bunun bi değişiğini ben değişik yaptım biraz
1,5 çay bardağı kaynamış suya
2 tutam şerbetçi otu
1 poşet çay adaçayı
yarım tatlı kaşığı kadar keten tohumu attım 2 dk falan kaynattım
biraz koyu bi kıvam aldı bu karışımı soğuyunca göğüs büyütme kreminin içine koydum 1 gün beklicek akşam sabah sürücem + telkin müziğine de devam ediyorum aynı zamanda
[B]Bu kremi sade şerbetçi otuyla denemiştim az bişey kreme gerginlik ve hafif dolgunluk verdi[/B].Şimdi o bugün bitti daha kuvvetlisini yaptım onunla devam edicem yarından itibaren müziğinde etkisi var tabi gelişmeleri burdan bildiririm
Bir arkadaşımız vermişti bunun bi değişiğini ben değişik yaptım biraz
1,5 çay bardağı kaynamış suya
2 tutam şerbetçi otu
1 poşet çay adaçayı
yarım tatlı kaşığı kadar keten tohumu attım 2 dk falan kaynattım
biraz koyu bi kıvam aldı bu karışımı soğuyunca göğüs büyütme kreminin içine koydum 1 gün beklicek akşam sabah sürücem + telkin müziğine de devam ediyorum aynı zamanda
[B]Bu kremi sade şerbetçi otuyla denemiştim az bişey kreme gerginlik ve hafif dolgunluk verdi[/B].Şimdi o bugün bitti daha kuvvetlisini yaptım onunla devam edicem yarından itibaren müziğinde etkisi var tabi gelişmeleri burdan bildiririm
Son düzenleme: