• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yep Yeni Ben !!

m00nLiqht

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2012
268
2
68
İstanbul
Merhaba kızlaaar :)

Artık diyet yapmak yok !!!! sağlıklı beslenmek var... Son 1 yıldır kendimi bildim bileli diyet yapıyorum sonuç mu?? Tahmin etmişsinizdir. Diyetimdeki evreleri şöyle anlatıyım isterseniz

Diyet 1. Gün
Kahvaltı da patates kızartmışlar. Ama yemiyorum daha diyetin ilk günündesin Mehtap yaparsın sen yeme dayan tabi bu arada evdeki herkes büyük bir iştahla o patatesi bitirirler hele erkek kardeşim ekmek arasına ketçap, mayonez ve turşu koyar ki turşuyla patatesi acayip severim ama diyet yapıyorum bozamam dayan Mehtap..

Diyet 3. Gün
Akşam yemeğine mangalda et ve sucuk, salata, pilav, patates kızartması var. Herkes doldurmuş tabaklarına 4lüyü yemek yiyorlar benim tabağımda ne mi var? Et ve salata çünkü ben diyet yapıyorum pilav yiyemem patates kızartması zaten hiç olmaz. Sucukda olamaz. İçimden geçiriyorum azıcık sucukla patates alsam ne olacak. Ama içimdeki diyet manyağı olmaz Mehtap diyettesin diye tutturuyor. Ama bir yandan da azıcık alsam ne olacak sonuç olarak 1-2 patates ve 1 lokma sucuk yiyorum (işte onların hiç tadına bakmamalıydım aslında)

Diyet 5. Gün
Bugün dışarıdayım gezdik tozduk e acıktık arkadaşlar tutturuyor burger'a gidelim. Zaten bişey var sanki burgerda hep oraya gidiyoruz arkadaşlarım burger manyağı. Yok kızlar ben diyetteyim düzgün bişeyler yiyebileceğimiz bir yere gitsek. Offf Mehtap 1 gün boz ne olacak hem istersen salata yersin. İçim kan ağlayarak Ton balıklı salata istiyorum ben bütün arkadaşlarım whopper, king chicken yerken ben salata yiyorum ve o an kayış kopuyor zaten bende diyet falan çokta tın diyip bu eziyetten vazgeçiyorum ama arkadaşların yanında kendime laf ettirmicem ya paşa paşa yiyorum o salatayı arada arkadaşların patateslerden otlanıyorum ama kesmiyor tabi.

Akşam eve gidiyorum tekrar Mehtap saçmalama sık dişini şu 10 kiloyu verene kadar sonra rahatsın istediğini yersin.

Diyet 6. Gün
Ayy evde bişeyler kokuyor kardeşim tost yapmış ayy mis gibi de koktu ama Mehtap yok akşam akşam tost yenmez ay sucukta mı koymuş o içine Mehtap dayan falan diye kendime telkinlerde bulunurken tosta yağ sürerken buluyorum kendimi.

3 aşağı 5 yukarı böyle son buluyor diyetim. Bazen 2 hafta sürüyor bazende 3 günde bitiyor. Tabi bu diyeti bırakınca hayvan gibi yemeye başlatıp 1-2 kilo alarak her diyette 1-2 kilo veriyorum ama bozunca da aynen alıyorum kendimi son 1 yıldır boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum son 1 yılda 4 kilo verdim 2 kilosu zaten hastanedeykendi. 2 kilosuda işten çıkınca evdeyim kilo veriyim düşüncesiyleydi zaten 2 kilo verip öle kalmıştım :D

Aynaya bakınca fizik olarak ayyy kötü demem basenlerim biraz daha küçük olsa yeter bana 165 boyunda 66 kiloyum üst beden 38 alt beden 40 veee belim gögüslerime ve basenlerimi göre çok ince zamanında 63 kiloyken üst beden S alt beden yine 40 giyiyordum ondan dolayı kilo veriyim diye bi kaygım olsun istemiyorum sağlıklı besleniyim spor yapıyım ve basenlerimi eritiyim. Sonuçta patates kızartmasını löp löp götürürken ne kadar spor yapsamda gitmez o basenler haksız mıyım :) Hani hep ben diyetteyim diyip hala 40 beden olan hatunlar var yaa heeeh işte ben onlardanım geçen yemekte pilav yemedim biri niye pilav yemiyosun dedi ben diyetteyim dedim sen zaten hep diyettesin ama sonuç yok dedi o acı gerçeği yüzüme vurmuştu işte evet hep diyetteydim ama hiç zayıf değildim.

Sonuç olarak kızlar sağlıklı beslenme ben geliyorum önemli olan karşında patates kızartması dururken senin salata yemen değil önemli olan patatesi, ne miktarda yediğindir! Ve o patatesten sonra gün içinde ne yemen gerektiğidir. Ne kadar sınırlandırılırsa yapılmaması gereken şeyler hep cezbedici oluyor bir patates için eziyet çekiyoruz resmen...

Tek tip beslenme olmaz! Sadece protein veya sadece karbonhidrat... Tek tip beslenme insanın doğasına aykırı. Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak.. Hayatın her yerinde denge olmalı. İlişkilerde de, beslenmede de, sporda da... Hiç yağ almadığını düşünsene yağında vücuda ihtiyacı var bunda zeytinyağını kullancaksın biber mi kızartcan zeytin yağıyla yapcan (bunu karataydan öğrendim :D :D )

Ben kendime eziyet etmekten vazgeçtim sizde vazgeçin ve sağlıklı beslenelim

Son düzenleme:
Günlüğün hayırlı olsun tatlım :) Şu cümle bana o kadar tanıdık geldi ki: "zaten hep diyettesin ama bir değişim yok". Bunu ben de çok sık duyuyorum. Çünkü 4-5 aydır diyetteyim, ilk iki ay süper gittim. Ama ondan sonraları hep yeme atakları ve az beslenmeli günler olarak geçti. İlk 2 ayda verdiğim 5 kilonun da ikisini geri aldım tabi ki :) Ben de yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum şuan. Kendimce karataya biraz uyuyorum, bana o sağlıklı geldiği için.

Umarım istediğin şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım, ben buralardayım. Arada topiğine uğrarım :)

Artık diyet yapmak yok !!!! sağlıklı beslenmek var... Son 1 yıldır kendimi bildim bileli diyet yapıyorum sonuç mu?? Tahmin etmişsinizdir. Diyetimdeki evreleri şöyle anlatıyım isterseniz

Diyet 1. Gün
Kahvaltı da patates kızartmışlar. Ama yemiyorum daha diyetin ilk günündesin Mehtap yaparsın sen yeme dayan tabi bu arada evdeki herkes büyük bir iştahla o patatesi bitirirler hele erkek kardeşim ekmek arasına ketçap, mayonez ve turşu koyar ki turşuyla patatesi acayip severim ama diyet yapıyorum bozamam dayan Mehtap..

Diyet 3. Gün
Akşam yemeğine mangalda et ve sucuk, salata, pilav, patates kızartması var. Herkes doldurmuş tabaklarına 4lüyü yemek yiyorlar benim tabağımda ne mi var? Et ve salata çünkü ben diyet yapıyorum pilav yiyemem patates kızartması zaten hiç olmaz. Sucukda olamaz. İçimden geçiriyorum azıcık sucukla patates alsam ne olacak. Ama içimdeki diyet manyağı olmaz Mehtap diyettesin diye tutturuyor. Ama bir yandan da azıcık alsam ne olacak sonuç olarak 1-2 patates ve 1 lokma sucuk yiyorum (işte onların hiç tadına bakmamalıydım aslında)

Diyet 5. Gün
Bugün dışarıdayım gezdik tozduk e acıktık arkadaşlar tutturuyor burger'a gidelim. Zaten bişey var sanki burgerda hep oraya gidiyoruz arkadaşlarım burger manyağı. Yok kızlar ben diyetteyim düzgün bişeyler yiyebileceğimiz bir yere gitsek. Offf Mehtap 1 gün boz ne olacak hem istersen salata yersin. İçim kan ağlayarak Ton balıklı salata istiyorum ben bütün arkadaşlarım whopper, king chicken yerken ben salata yiyorum ve o an kayış kopuyor zaten bende diyet falan çokta tın diyip bu eziyetten vazgeçiyorum ama arkadaşların yanında kendime laf ettirmicem ya paşa paşa yiyorum o salatayı arada arkadaşların patateslerden otlanıyorum ama kesmiyor tabi.

Akşam eve gidiyorum tekrar Mehtap saçmalama sık dişini şu 10 kiloyu verene kadar sonra rahatsın istediğini yersin.

Diyet 6. Gün
Ayy evde bişeyler kokuyor kardeşim tost yapmış ayy mis gibi de koktu ama Mehtap yok akşam akşam tost yenmez ay sucukta mı koymuş o içine Mehtap dayan falan diye kendime telkinlerde bulunurken tosta yağ sürerken buluyorum kendimi.

3 aşağı 5 yukarı böyle son buluyor diyetim. Bazen 2 hafta sürüyor bazende 3 günde bitiyor. Tabi bu diyeti bırakınca hayvan gibi yemeye başlatıp 1-2 kilo alarak her diyette 1-2 kilo veriyorum ama bozunca da aynen alıyorum kendimi son 1 yıldır boşa kürek çekiyormuş gibi hissediyorum son 1 yılda 4 kilo verdim 2 kilosu zaten hastanedeykendi. 2 kilosuda işten çıkınca evdeyim kilo veriyim düşüncesiyleydi zaten 2 kilo verip öle kalmıştım :D

Aynaya bakınca fizik olarak ayyy kötü demem basenlerim biraz daha küçük olsa yeter bana 165 boyunda 66 kiloyum üst beden 38 alt beden 40 veee belim gögüslerime ve basenlerimi göre çok ince zamanında 63 kiloyken üst beden S alt beden yine 40 giyiyordum ondan dolayı kilo veriyim diye bi kaygım olsun istemiyorum sağlıklı besleniyim spor yapıyım ve basenlerimi eritiyim. Sonuçta patates kızartmasını löp löp götürürken ne kadar spor yapsamda gitmez o basenler haksız mıyım :) Hani hep ben diyetteyim diyip hala 40 beden olan hatunlar var yaa heeeh işte ben onlardanım geçen yemekte pilav yemedim biri niye pilav yemiyosun dedi ben diyetteyim dedim sen zaten hep diyettesin ama sonuç yok dedi o acı gerçeği yüzüme vurmuştu işte evet hep diyetteydim ama hiç zayıf değildim.

Sonuç olarak kızlar sağlıklı beslenme ben geliyorum önemli olan karşında patates kızartması dururken senin salata yemen değil önemli olan patatesi, ne miktarda yediğindir! Ve o patatesten sonra gün içinde ne yemen gerektiğidir. Ne kadar sınırlandırılırsa yapılmaması gereken şeyler hep cezbedici oluyor bir patates için eziyet çekiyoruz resmen...

Tek tip beslenme olmaz! Sadece protein veya sadece karbonhidrat... Tek tip beslenme insanın doğasına aykırı. Hem psikolojik hem de fizyolojik olarak.. Hayatın her yerinde denge olmalı. İlişkilerde de, beslenmede de, sporda da... Hiç yağ almadığını düşünsene yağında vücuda ihtiyacı var bunda zeytinyağını kullancaksın biber mi kızartcan zeytin yağıyla yapcan (bunu karataydan öğrendim :D :D )

Sende kendimi gördüm canım bende aynı böyleyim. Yedikten sonra hep vicdan azabı. Sporla vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum bende

Sende kendimi gördüm canım bende aynı böyleyim. Yedikten sonra hep vicdan azabı. Sporla vicdanımı rahatlatmaya çalışıyorum bende

Aynen dün hele yarım saat ip atladım sokakta sonraki gün yani bugün de ayak bileklerim ağrıyor o kadar ağrıyor ki düzgün yürüyemiyorum incinmiş gibi tabi bi anda o kadar yüklenince bugün bozdum diyeti sağlıklı beslencem. Her türlü diyeti deneyip sonuç alamayan daha doğrusu sabredemeyen ben artık bıktım bu durumdan 1 yılda millet günlük 200-300 kalori azaltarak en az 5-6 kilo verdi bense illa diyet diyip 4 kilo verdim ki zaten 2 kilosu hastalıktan :)) Yani hastalık olmasa hala yerimde sayıyordum. İşin tuhafı ne biliyo musun diyeti bozdum kepek ekmeğiyle tost yaptım kendime 2 ısırık aldım ve sonra hiç canım istemedi tost çekiciliğini kaybetti resmen... bırakmadım yaptım bari bitsn zaten küçük diye yedim :) Diğer sorunum da bu benm tabağımda yemek bırakmam ne kdr tok olursam oluyum o tabaktaki yemek ziyan olcak diye zorla yerim :))

Tabağına az porsiyonlar al canım. Yetmezse ilave edersin zaten ben öyle yapıyorum. Bide kafaya takınca insan daha da yemek yemek istiyor malesef

Günlüğün hayırlı olsun tatlım :) Şu cümle bana o kadar tanıdık geldi ki: "zaten hep diyettesin ama bir değişim yok". Bunu ben de çok sık duyuyorum. Çünkü 4-5 aydır diyetteyim, ilk iki ay süper gittim. Ama ondan sonraları hep yeme atakları ve az beslenmeli günler olarak geçti. İlk 2 ayda verdiğim 5 kilonun da ikisini geri aldım tabi ki :) Ben de yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum şuan. Kendimce karataya biraz uyuyorum, bana o sağlıklı geldiği için.

Umarım istediğin şekilde istediğin kiloya ulaşırsın canım, ben buralardayım. Arada topiğine uğrarım :)

Bende Karataya biraz uyarak yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum. Çok teşekkürler canım hep beklerim topiğime ayrıca bu tarz şeyleri sadece benim duymadığıma sevindim, tek olmadığımı bilmek hoşuma gitti :)

Tabağına az porsiyonlar al canım. Yetmezse ilave edersin zaten ben öyle yapıyorum. Bide kafaya takınca insan daha da yemek yemek istiyor malesef

Zaten son 1 yıldır tabağıma yiyebileceğim kadar alıyorum evdeyken hayatta başkasına koydurtmam yemeğimi kendim koyarım çübkü biliyorsundur sende başkası koyunca abartıyor elbet.. arada kaçınca işte mecbur yiyorum. Aynen kafaya takınca herşey çekici gelmeye başlıyor bir anda

İrademize hakim olamıyoruz işte :(

Bence sorun irade haline getiriryoruz yasaklar çekici geliyor işte. Tmm her bulduğumzu yememiz lazım sonçta ama herşeyden de kaçmak daha çok istememize neden oluyor. Kaçıyoruz bütün kalorili şeylerden bi yerden sonrada dayanamıyoruz yiyoruz bu sferde abartıyoruz tabi fazla kilo olarak dönüyor. En azından benim için hep öyle oldu :) Ve pskolojmi çok bozmuşum her yediğim kilo aldıracak gibi geliyor artık benim bu düşünceden sıyrılmam lazım ve abartmadan yemeklerimi yemem lazım diye düşünüyorum sonuçta yumurtayı da çok tüketirsen kolestrol yapıyor yanlış bilmiyorsam. Tuzu hiç tüketmemek de sorun.. Bi yerde okumştum en önemli şey ölçü yiceksin ama ölçüsünü bilceksin

9 MEYVEYLE SELÜLİTE SON

SELÜLİT ENGELLEYİCİ YAZ SEBZE VE MEYVELERİ

Selülit artık hepimizin bildiği gibi genetik, hormonal nedenler, yanlış beslenme alışkanlıkları, hareketsizlik gibi birçok nedenden oluşur ve kadınların % 80 – 95′ inde görülür. Tabii yaz geldiğinde ise kilolarımızdan ve selülitlerimizden kurtulmak ilk hedefimiz olur. Uzman Diyetisyen Deniz Berksoy’un yaza özel verdiği bazı sebze ve meyveler ile selülitlerinizden kurtulabilirsiniz.

• Frambuaz: Frambuazın 100 gr’ı (1 küçük kase) 64 kalori içerir. Bütün kırmızı meyveler açlık bastırıcı harika lif kaynaklarıdır ama en fazla lif frambuazda bulunur. Hem kalorisinin düşük olması hem de lif açısından zengin olması selülit engelleyici özellik taşımaktadır. Buzlu çaya şeker ilave etmeden tatlandırmak için dondurulmuş frambuaz eklenebilir. Ara öğün olarak tercih edilebilir.

• Semizotu: Diğer yeşil yapraklı birçok sebze gibi semizotu da, kemiklerin ve dişlerin güçlenmesini sağlayan mükemmel bir kalsiyum deposudur. Lif açısından zenginliğiyle selülitin en büyük düşmanı semizotu salatalarda, yemek olarak ve meze çeşidi olarak tüketilebilir.

• Mango: Bir adet mango günlük C vitamini ihtiyacınızın yüzde 96’sını karşılar ve periodontal (diş etine ilişkin) hastalıkları önlemeye yardımcı olur. Mango aynı zamanda kanser ve kalp hastalığıyla savaşmaya yardımcı beta-karoten bakımından da oldukça zengindir. Mangoyu meyve salatanızın içine ekleyin.

• Karpuz: Vitamin ve mineral açısından zengin, antioksidan kapasitesi yüksek bir meyvedir. C ve A vitamininden zengindir. Bağırsak hareketlerini düzenleyerek kabızlığı önler ve bol su içeriği ile selülitin baş düşmanlarındandır. Çok sevilen bir meyve olan karpuzun tüketim miktarlarına dikkat edilmelidir.

• Domates: Likopen zengini domates cildin en güvenilir dostlarından biridir. Sadece domateste değil, pembe kırmızı renkli pek çok şeyde mesela karpuz, pembe greyfurt, kan portakalı gibi meyvelerde de bol miktarda likopen var. Domates ister çiğ olarak ister yemeklerde, salatalarda, çorbalarda, isteğe bağlı salça olarak tüketilebilir. Selülitsiz güzel bir cilde sahip olmanın yolu öncelikle domatesten geçer.

• Kayısı: İyi bir beta-karoten ve likopen kaynağı olan kayısı görmenize katkı sağlar. Karotenden elde edilen A vitamini kansere karşı koruyucudur. Kayısı ayrıca lif içeriği ve bol mineral içeriği ile selülitin engellenmesinde etkilidir.

• Böğürtlen: Aslında sadece böğürtlen değil ‘berry’ grubu yiyeceklerin neredeyse tamamı cildinizin en yakın dostlarıdır. Listede karadut, ahududu, kiraz, vişne, çilek gibi meyveler alınabilir. İyi bir ara öğün alternatifi olan bu besinler selülit diyetlerinde bolca kullanılır.

• Kabak: Sarı renkte çiçekler açan bir bitki olan kabak oldukça besleyicidir. Özellikle B1 ve C vitaminleri ile potasyum, fosfor ve çinko mineralleri içerir. Lif ve sıvı içeriği zengin bir besindir. Bu özelliği nedeniyle kolay sindirilebilen bir sebzedir. Birçok kanser türüne yakalanma riskini en aza indirdiği gibi selülitin oluşmaması için bolca tüketilmelidir.

• Soğan: C, B6 ve biotin vitaminleri ile kalsiyum ve krom mineralleri yönünden zengin olan soğan, aynı zamanda iyi bir diyet lifi kaynağıdır. Bunlara ek olarak folik asit, B1 ve K vitaminleri de içermektedir. İçeriğindeki flavonaidler ve kuersetin anti tümör etki gösterip ve bağışıklığı güçlendirmekte, selülit yapılarının oluşmasını engellemektedir.
Selülit oluşumuna karşı dikkat edilmesi gereken diğer noktalar

1. Günde 2-2,5 litre su içerek vücutta biriken toksinleri ve ödemi atmalısınız.

2. Kan dolaşımını hızlandırmak için egzersiz önemlidir. Özellikle selülit tedavisinde yürüyüş, koşu, yüzme, jimnastik gibi sporların yapılması son derece etkilidir.

3. Çok yağlı yiyecekler, kızartmalar, kavurmalar, hamur işleri ve unlu mamuller, kafein içeren kolalı ve gazlı içeceklerden uzak durulmalıdır. Gün içerisinde maksimum 2 fincan Türk kahvesi yeterlidir.

4. Günde 10 dakika fırça veya eldiven yardımıyla dairesel ve kalbe doğru hareketlerle, kalça, bacaklara ve kollara masaj yapılabilir. Kan dolaşımını hızlandırarak selülit oluşumunu engellemektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Diyet 1. Gün

Diyet 3. Gün

Diyet 5. Gün

Diyet 6. Gün

Merhaba moonlight :) Nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Yediklerini burada paylaşacaksin saniyordum ama birkac gundur yazmamissin. Insaallah iyi gidiyorsundur... Ben buraya yazmayinca kontrolsüzce yiyorum sanki diye dusunuyorum. Burada yazarak sanki hesap veriyorum bir nevi. Ona gore de gun icinde daha temkinli davranmaya calisiyorum. Biliyorum artik diyette degilsin ama beslenmen nasil? Kontrolun nasil?
Gorusmek uzere...

Canım nerelerdesin...şimdi de sen kayboldun gittin...bir an önce gel de ramazanda da düzen oturtmus olursun...hadi bekliyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba moonlight :) Nasılsın? Nasıl gidiyor hayatın? Yediklerini burada paylaşacaksin saniyordum ama birkac gundur yazmamissin. Insaallah iyi gidiyorsundur... Ben buraya yazmayinca kontrolsüzce yiyorum sanki diye dusunuyorum. Burada yazarak sanki hesap veriyorum bir nevi. Ona gore de gun icinde daha temkinli davranmaya calisiyorum. Biliyorum artik diyette degilsin ama beslenmen nasil? Kontrolun nasil?
Gorusmek uzere...

Merhaba canım bu aralar hep dışarıdaydım ondan yazamadım yalnız iyi gezdim :D :D Yarından itibaren yediklerimi yazıcam bugün oruçluydum
İftarda;
1 kase yayla çorbası
1 tabak taze fasulye yemeği (5-6 kaşık ancadır)
1 dilim de ekmek

Saat 11.00 gibi
1 dilim karpuz (bu saatte bide karpuz çok yanlış bişey ama tatlı isteğine dayanamadım)

Kızlar çok enteresan bi durumdayım adet oldum mu olmadım mı bilmiyorum biraz kan geldi adet oldum zannettim ama şuan hiç bişey yok off napsam daha önce hiç başıma da gelmedi kii :44:

Canım nerelerdesin...şimdi de sen kayboldun gittin...bir an önce gel de ramazanda da düzen oturtmus olursun...hadi bekliyoruz...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba canım bu ara hep dışardaydım nete pek giremedim ondan yoktum ama bundan snra zaten buradayım hep :)) Sen neler yaptın anlat

Dün akşam sahur yapmadan oruç tutmak zorunda kaldım.

Bu akşam iftarlıklarıma gelince
1 kase ince bulgur çorbası (2 kepçe)
3 kaşık domatesli bulgur pilavı
4 kaşık taze fasulye yemeği
2 kaşık yoğurt

İftardan 2 saat sonra
1 şeftali

2 litre su içtim birde bayağı çay içtim :))
Kızlar çorbadan sonraki yemekleri yemekte zorlandım (yoğurt hariç) sırf az zaten tabağımda kalıp israf olmasın diye yedim bundan sonra çorbayı yedikten sonra yarım saat yada 1 saat beklenecek.

Sahurda
1 yada 2 rafadan yumurta
Domates-salatalık
4-5 yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği

Bu şekilde yapcam. Kızlar bugün çok zorlandım ya şöyle zorlandım saat 18.30 gibi yemek yaparken domatesleri doğrarken düşüp bayılcaktım sık sık odaya gidip uzandım bir ara mutfakta halıya uzandım biraz sonra bir domates daha doğradım öylee Rabbim çalışanlara güç, kuvvet versin.

Merhaba kızlaaar

İftarlıklarım
2 kase çorba (4 kepçe)
1 tabak salata

saat 11.30 gibi
Dilinmiş karpuzdan 2-3 parça
7-8 tane erik

Sahurda yemeyi planladığım
1 tabak (5-6 yemek kaşığı) kabak kavurması
Domates-Salatalık

Aslında canım peynirli yumurta istiyor ama onu yiyip yatmakta rahatsız eder diye vazgeçtim şuan saat 00:40 şimdi 1 yumurtayla yapıp yesem mi acaba baharatlı falan sahurda sadece domates-salatalık zeytin falan yerim ayyyy çok kararsız kaldım :18:

Kızlaaar 3 yumurtayla peynirli omlet yaptım peyniri de boldu öküz gibi yedim :39: Sahurda domates-salatalık yicem sadece :26: ayrıca iftardan sahura kadar 2 itre su içiyorum zaten sizde ihmal etmeyin sakın

Yine ben kızlar

İftar
1 kase çorba
3 yemek kaşığı türlü
2 yemek kaşığı yoğurt

00:30 civarı
10 yemek kaşığı türlü

Sahur
Domates-Salatalık

Bu şekilde olacak Kpss'ye de çalışmaya başladım kızlar ama gündüzleri enerjim yerlerde resmen yatarken bile yoruluyorum :44: Yarın jinekoloji doktoruna da gitcem şu sıcakta bide oruçken evde çıkmak çok zor geliyor Rabbim çalışanlara sabır ve dayanma gücü versin

2 gündür erken yattığımdan dolayı yazamadım kızlar tartılıyorum arada 66-67 arasında değişiyor hep ramazanda kilo veremeyeceğimi biliyodum ama nefsime sahip çıkıyorum yemek konusunda arada kaçsada :))

2 gündür erken yattığımdan dolayı yazamadım kızlar tartılıyorum arada 66-67 arasında değişiyor hep ramazanda kilo veremeyeceğimi biliyodum ama nefsime sahip çıkıyorum yemek konusunda arada kaçsada :))

Ramazan'da aslında vermekten ziyade almamak en büyük başarı.

Back
X