• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeniyim yeni bir hoşgeldini çok görmeyin haydi :)

Cisim

Sevgiyle
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2014
17
7
3
Merhabalar ;

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Aslında uzun süredir burayı takip ediyorum. Lazer epilasyon aletleri, kuaförde ağda yaptırma, kişisel bakım ve batıklar hakkında bir çok yorum okudum. Hatta dün burada gaza gelerek gittiğim ağda yaptırdım :D

Sonrasında madem böyle güzel bir yer üye olayım istedim.

Biliyorum sitedeki herkes eski. Yenilerle genelde ilgilenilmez ama bayan olarak kendini pek bi sevimsiz bulan birine kucağınızı açmayı esirgemezsiniz diye umut ediyorum.

Yaşım : 26
Mesleğim : Mali Müşavirlik

Sevgiyle.

Merhabalar ;

Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.

Aslında uzun süredir burayı takip ediyorum. Lazer epilasyon aletleri, kuaförde ağda yaptırma, kişisel bakım ve batıklar hakkında bir çok yorum okudum. Hatta dün burada gaza gelerek gittiğim ağda yaptırdım :D

Sonrasında madem böyle güzel bir yer üye olayım istedim.

Biliyorum sitedeki herkes eski. Yenilerle genelde ilgilenilmez ama bayan olarak kendini pek bi sevimsiz bulan birine kucağınızı açmayı esirgemezsiniz diye umut ediyorum.

Yaşım : 26
Mesleğim : Mali Müşavirlik

Sevgiyle.

Hoşgeldin canım

Cevap yazıp hoşgeldin ifadesini eksik görmeyen siz tatlı hanımlara teşekkürü borç bilerek ; Hoş buldum diyorum :)

Hos geldiniz gencler ama bir dahaki sefere eli boş gelmeyin. bari bi tatli getirseydiniz, ayip oluyor yani :KK53:

Back