merhaba siteye hamileyken üye olmuştum evimde internet yoktu anneme gidince giriyodum artık evdende bağlanabiliyorum. neyse çok canımı sıkan şeyler var azcık anlatıp yorumlarınızla biraz rahatlamak istiyorum. kızım 4,5 aylık. doğumdan sonra 22 gün annemde kaldım. 22.gün evime geldim eşimin ailesi ile aynı bahçe farklı evlerde oturuyoruz. sık sık gelip bebeği görüyolar. ona lafım yok gelsinler bende biraz dinleniyorum ama her geldiklerinde laf söyleyip canımı sıkıyolar. eşimin ablasıda 1,5 ay önce doğum yaptı kızı var. onunla benim kızımı kıyaslıyolar. benim bebeğim huysuz sürekli ilgi istiyo kucakçı gezmek istiyo istediğini yapmayınca ağlıyo ve öbür bebek çok uslu onun gibi olsana popona vururum yanağına tokat atarım uslu dur gibi cümleler şakayla karışık söyleniyor. kızımı emziriyorum kilo alımı çok iyi hatta fazlası var dedi doktor sadece anne sütü dediğimde çok şaşırdı çok güzel kilo almış dedi ama eşimin annesine göre aç bu çocuk. hemen hemen hergün geliyo ve ek gıdaya başla karnı doymuyodur anne sütü yetmez mama al yemek ver felan beni delirtiyo bişey demiyorum ama çıldırıcam. sanki mama çok iyi bişeyde anne sütünü bırakıp mama vericem. bebeğime huggies bez kullanıyorz bütün bezler pişik yapıyo huggies yapmıyo bitek oda çok pahalı boşver pişsin bişey olmaz ucuzunu alın diyo, bebeğim üstünü ıslatıyo kusuyo yada salyaları akıyo önlüğü olduğu halde üstü ıslanıyo değiştiriyorum değiştirme ıslak dursun bişey olmaz diyo. bide geçen gün eşimin ablasıyla konuşmuşlar 1,5 aylık bebek konuşmak istiyomuş çok güldürdüler beni
bende dedim o zaman benim kızım sular seller gibi konuşuyo o konuşmak istiyosa dedim. bugünde kızım anne dedi eşimde hemen annelerine söyledi verdikleri cevap aynen şu: daha çok küçük konuşmaz size öyle gelmiştir.
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)