arkadaşlar selam yeniyim.rumuzumdanda anlayacağınız gibi çocuk hasretiyle yanıp tutuşanlardanım.3 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi yapıldı ancak sonuç olumsuz.olmadı.şimdi yeniden tedaviye başlayacağız ancak hastane konusunda kararsızım.ilk denemm cerrah paşada oldu.tavsiye edebilceğiniz hastane varsa ne olur yazın.birde biliyorsunuzki tüp bebek maliyeti ayrı bi külfet hastanelerin tüp bebek maliyeti yada taksit imkanları hakkında bi bilginiz varsa ve yardımcı olursanız çok sevinirim .sevgiler.istanbul içi hastanelere gidebilme imkanm var sadece.
arkadaşlar çok saolun umarım hepimiz burada hamilyeyiz anne olucaz diye bağıra bağıra yazarız.KEDERLİ malesef dondurulmuş embriyom yok.hepiniz için dua edicem allah inşallah bizede nasip eder çünkü 5 yıldır bu hasretle yanıp tutuşuyorum.etrafıma eşime belli etmemeye onları üzmemeye çalışarak içimdeki fırtınayla başbaşa kalıyorum.okadar çok istiyorumki anlatamam.bu siteye üye olmamın ndeni de sizlerden teselli bulmak ve bu hasreti güzel paylaşımlarla hafifletmek.hepinize tekrar tekrar teşekkür ederim.sevgiler.
canım hosgeldın bende dun uye oldum bende vajınusmus hastasıyım 3 yıllık evlıyım eşimel bebek sahıbı olmaya karar verdık 1 asılama yaptırdım tutmadı kıstler olustu tup bebek yaptırmayı dusnuyorum ALLAHIM kısmet ederse 26 sında randevum var bahcecı klınıgınde çok iyi bir doktore oldugunu soyledıler bakalım hayırlısı olsun hepımız için
mrb inanıyorum hepimizin bebeği yolda ve en kısa zamanda bize ulaşacaklar.Umudumuz hiç bitmesin.Bende olumsuz 3 aşılam ve 1 microm oldu.Şu an 2. mikroma hazırlanıyorum.Kısmetse c.tesi ilk lucrin iğnemi vurulacağım.İlk micro denenmemde hiç kimsenin ailem dail haberi olmadı.bu yüzden kendimi koruyamadım.Bu sefer bol bol dinlenip naz yapacağım.Başkalarından gizlemek için stres yapmak yok pozitif düşün pozitif sonuç al politikam.Öpüldünüz
mrb inanıyorum hepimizin bebeği yolda ve en kısa zamanda bize ulaşacaklar.Umudumuz hiç bitmesin.Bende olumsuz 3 aşılam ve 1 microm oldu.Şu an 2. mikroma hazırlanıyorum.Kısmetse c.tesi ilk lucrin iğnemi vurulacağım.İlk micro denenmemde hiç kimsenin ailem dail haberi olmadı.bu yüzden kendimi koruyamadım.Bu sefer bol bol dinlenip naz yapacağım.Başkalarından gizlemek için stres yapmak yok pozitif düşün pozitif sonuç al politikam.
vkv amerikan hast. taksitleride var 5 taksit, dr çok iyi, hemşireler çok iyi, hijyenik bir ortam pozitif olmak için iyi hissetmek için çok iyi bir yer, şimdiden gidersen lucrin konusundada yardımcı olurlar
arkadaşlar benim tüplerimin ikiside kapalıydı.rahim filmi çektirirken sol tüp açıldı.doktorum kendiliğinden hamile kalma şansın 2 ayda bir var dedi.ancak aşılama ve tüp bebeğe rağmen olmadı.adet olmam gerekiyo 1 hafta geçti ama test yapmaya korkuyorum.sizce test yaptırayımmı yoksa daha bekliyeyimmi.çünkü bi kaçkez böle oldu tabi sonuç negatif çıktı.nasıl bişi bu yaa.bide bu gün çarşıya çıktım bi kadın gördüm kucağında bebeği vardı.ama o küçücük bebeği çanta gibi savuruyodu.okadar üzüldümki.içimden allahım neden böle insanlar çocuk sahibi olabiliyoda bizim gibi pamuklara sarmalacak insanların çocuğu olmuyo dedim.hatta içimden sölediğimi düşünürken sesli düşünmüşüm ve arkadaşım tarafından uyarıldım.isyan etme dedi.böle yaparsan allah senin istediğini vermez dedi.ama sizde böle dönemler yaşamışsınızdır.insan kendini kaybediyo o özlem içinde fırtına kopardığı an.durup dururken ağlıyorum.çok istiyorum çok.inşallah olur artık.herhalde insana dünyadaki herşeyi unutturacak tek şey bebek.sanki bebeğim olsa dünyaya bende yeniden gelicem.sanki şuan yaşlı bi kadın gibiyim.bebeğim olduğu an yeniden doğucam.sizleri çok seviyorum. herşey gönlünüzce olsun .sevgiler.