Kuaför buldum bazı konularda çok ucuz ve çok kaliteli bazı şeylerdede inanılmaz pahalı burası ben fönsüz dışarı çıkmam bu yüzden buldum burda fön beş lira hatta bazı yerlerde 3 tl boya dip boyası 25 fön dahil ama orda 70 kuaförüm burdaki inanamıyor iyi bir kuafördür bende kendime şöyle bir yol buldum 25 hem ankarada yaptırıp hemde bilet parası verip gezmiş olurum dedim daha sonra yeni sir ağda yaptırdım üç kişi birden biri bir yerden biri biryerden çekip durdu bir hafta olmadan çıktı bu nasıl iş onuda anlamadım sonra beyazım kadın ustayım ustayım dedi koltuk altımı yaktı ve kahverengi leke oldu nasıl çıkarcam bilmiyorum sevemedimya bütün aksilikler beni buluyor işte tek sevdiğim şey güvenerek yemek yediğim tek şehir hatta ankaradayken ordan kıymamı etimi getirtiyorum yiğidi öldür halkını yeme demişler sonra simidine bayılıyorum susamları gerçek adamlar hiç birşeyin üç kağıtcılığına kaçmıyor sonra kibarlar kendi halkı sakinler ve kibarlar bunlar iyi tarafları
Kuaför örnek olarak yazılmıştı zaten
Bakın yaşınız benden büyük ama biraz nasihat vari olsa da hekimden değil çekenden sorun
Ben bu şehre 25 yaşımda geldim sevgilim dışında kimsem yoktu evli bile değildim yani
Sıfırdan ev kurduk hayat kurduk
Bir terliğim vardı X marka burda aradım bulamadım Ankara'ya başka bir şey için gidince elimle koymuş gibi bulup aldım
Sonra düşündüm ne yapıyorum ben diye ki ben Ankara'ya 6 saat mesafedeyim en sık gittiğim zamanlar 3-4 aydı
Bu şehirde her şeyi öğrendim denedim yanıldım kayboldum şehrin atları ile ünlü mahallesine bile girmişim bir gün
Şehir insanlarla var olur ama insanlar çok da önemli olmaz
Kendi örneğiniz var öğrenci bunları yapıyor diğer komşu konuşmuyor diye
Kişiden kişiye değişir
Yukarda da yazdım 10 yıl 5 ayrı apartmanda sadece son oturduğum apartmanda tek bir eve girdim şimdiye kadar
Komşu kavramı garip ama çizdiğiniz profil de sizin de esasen komşu istemediğinizi gösteriyor ev hanımları ike konulacak konum yok hep fönlü olurum vs
Dışardan fazla yapmacık ya da kusura bakmayın burnu büyük görünebilirsiniz beni de sevmezler zira soğuğum kimseye ayy canım cicim demem
Bende de var bir
tüp bebek ilk yıllar gözünüzden sakınacağınız için zaman çabuk geçer o büyüyünce de siz de uygun bir iş bulursunuz
Bu aşamada sıkmayın canınızı siz her yerde sizsiniz şehir ne olursa oldun önemli olan siz ve bebeğiniz