• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yenişehir yeni insanlar ve kimseyi tanımıyorum ne yapacam yardım

Bebek özelmiş doktorunu değiştirmemeni anladım

Fakat kuaför mesela ne olur en fazla saçın bozulur gidip deneyeceksin ben bu şehre ilk geldiğimde çorap nereden alınır bilmezdim

Alacak salça bile bulamamıştım istediğim marka

kuaförü araştırarak buldum her yeri deneyerek öğrendim şimdi Ankara da hiçbirşey bulamam

Şimdi Ankara'da yaşayamam gibi geliyor 10 yıl oldu

Belki yaşım küçük olduğu için kolay alıştım ama alıştım
Kuaför buldum bazı konularda çok ucuz ve çok kaliteli bazı şeylerdede inanılmaz pahalı burası ben fönsüz dışarı çıkmam bu yüzden buldum burda fön beş lira hatta bazı yerlerde 3 tl boya dip boyası 25 fön dahil ama orda 70 kuaförüm burdaki inanamıyor iyi bir kuafördür bende kendime şöyle bir yol buldum 25 hem ankarada yaptırıp hemde bilet parası verip gezmiş olurum dedim daha sonra yeni sir ağda yaptırdım üç kişi birden biri bir yerden biri biryerden çekip durdu bir hafta olmadan çıktı bu nasıl iş onuda anlamadım sonra beyazım kadın ustayım ustayım dedi koltuk altımı yaktı ve kahverengi leke oldu nasıl çıkarcam bilmiyorum sevemedimya bütün aksilikler beni buluyor işte tek sevdiğim şey güvenerek yemek yediğim tek şehir hatta ankaradayken ordan kıymamı etimi getirtiyorum yiğidi öldür halkını yeme demişler sonra simidine bayılıyorum susamları gerçek adamlar hiç birşeyin üç kağıtcılığına kaçmıyor sonra kibarlar kendi halkı sakinler ve kibarlar bunlar iyi tarafları

Bu arada belki de ise girebilirsiniz. Simdi olmasa bile ilerde cocugunuz buyuyunce. Is hayati sosyal cevre edinmenizi saglar. Bu arada cocuk olunca cevreniz ister istemez genisliyor zaten. Kres arkadaslarinin anneleri, okuldan veliler falan derken giderek cevre ediniyorsunuz merak etmeyin.
Araştırıyorum bakalım neler yapabilirim diye ama oda zor bizim buralarda böyle işler torpille olur yani anlayacan o bile torpille

Kuaför buldum bazı konularda çok ucuz ve çok kaliteli bazı şeylerdede inanılmaz pahalı burası ben fönsüz dışarı çıkmam bu yüzden buldum burda fön beş lira hatta bazı yerlerde 3 tl boya dip boyası 25 fön dahil ama orda 70 kuaförüm burdaki inanamıyor iyi bir kuafördür bende kendime şöyle bir yol buldum 25 hem ankarada yaptırıp hemde bilet parası verip gezmiş olurum dedim daha sonra yeni sir ağda yaptırdım üç kişi birden biri bir yerden biri biryerden çekip durdu bir hafta olmadan çıktı bu nasıl iş onuda anlamadım sonra beyazım kadın ustayım ustayım dedi koltuk altımı yaktı ve kahverengi leke oldu nasıl çıkarcam bilmiyorum sevemedimya bütün aksilikler beni buluyor işte tek sevdiğim şey güvenerek yemek yediğim tek şehir hatta ankaradayken ordan kıymamı etimi getirtiyorum yiğidi öldür halkını yeme demişler sonra simidine bayılıyorum susamları gerçek adamlar hiç birşeyin üç kağıtcılığına kaçmıyor sonra kibarlar kendi halkı sakinler ve kibarlar bunlar iyi tarafları

Kuaför örnek olarak yazılmıştı zaten

Bakın yaşınız benden büyük ama biraz nasihat vari olsa da hekimden değil çekenden sorun

Ben bu şehre 25 yaşımda geldim sevgilim dışında kimsem yoktu evli bile değildim yani

Sıfırdan ev kurduk hayat kurduk

Bir terliğim vardı X marka burda aradım bulamadım Ankara'ya başka bir şey için gidince elimle koymuş gibi bulup aldım

Sonra düşündüm ne yapıyorum ben diye ki ben Ankara'ya 6 saat mesafedeyim en sık gittiğim zamanlar 3-4 aydı

Bu şehirde her şeyi öğrendim denedim yanıldım kayboldum şehrin atları ile ünlü mahallesine bile girmişim bir gün

Şehir insanlarla var olur ama insanlar çok da önemli olmaz

Kendi örneğiniz var öğrenci bunları yapıyor diğer komşu konuşmuyor diye

Kişiden kişiye değişir

Yukarda da yazdım 10 yıl 5 ayrı apartmanda sadece son oturduğum apartmanda tek bir eve girdim şimdiye kadar

Komşu kavramı garip ama çizdiğiniz profil de sizin de esasen komşu istemediğinizi gösteriyor ev hanımları ike konulacak konum yok hep fönlü olurum vs

Dışardan fazla yapmacık ya da kusura bakmayın burnu büyük görünebilirsiniz beni de sevmezler zira soğuğum kimseye ayy canım cicim demem

Bende de var bir tüp bebek ilk yıllar gözünüzden sakınacağınız için zaman çabuk geçer o büyüyünce de siz de uygun bir iş bulursunuz

Bu aşamada sıkmayın canınızı siz her yerde sizsiniz şehir ne olursa oldun önemli olan siz ve bebeğiniz

Hayir bu cabuk tuketme degil aslinda. Sadece siz yalniz olmayi sevmiyorsunuz sanirim. Ben hic kendimi yalniz hissetmiyorum. Kendi kendime yetebiliyorum. Kitap okuyorum bol bol. Hatta etrafimda ne kadar insan varsa bir sure sonra iliskilerde yiprandim, kullanildigimi iyi niyetimin suistimal edildigini gordum. Boyle cok iyiyim. Hic mi arkadasim yok? Elbette var ama artik seciyorum. Bana dost olmayacak insanlari hayatimdan cikariyorum. Oyle olmaktansa yalnizlik daha iyi. Az ama oz arkadasim var. Yetiyor bana. Ama en onemlisi kendimle barisigim, kendime yetiyorum. Yasamin keyfini cikariyorum. Siz de oyle olun. Ciceklerle ugrasiyorum. Kusum ve baligim var mesela onlar insanlardan daha cana yakin. Kitaplarimi hic bir seye degismem. Yuruyuse cikiyorum. Oglumla bir cok sey yapiyoruz. Zaten oglum butun zamanimi aliyor. Sizin de evladiniz oldugunda butun yalnizliginiz bitecek. Hatta bu gunlerinizi cok arayacaksiniz. Allah saglikli sihhatli evlat nasip etsin. Evlat sevgisi hic bir seye benzemiyor inanin. Yine de yalniz degilsiniz aslinda. Yalnizlik Allah a mahsus. Sevgiyle kalin. Hep mutlu olmanizi dilerim.
Ortak bir yanımız var kitaplarım benim servetim benim için çok önemlidir sadece kitap değil çok araştırma yaparım internetten de genelde habersiz günüm geçmez tartışma proğramlarını kaçırmam internetten kuran okumasını öğrendim bebek yelekleri yapmayı öğrendim sıkıntıdan oturdum kocama yelek ördüm dantelden şömen tablosu gibi konsol örtüsü yaptım biber kuruttum poğça yapmayı öğrendim hiç boş bırakmadım kendimi ama hep kendim vardım anlatabiliyormuyum daha ne yapayım ki tek başıma bir yerde yetmiyor insan kendi kendine kendim sporcuyum aynı zamanda tekvando ve kınk boks yaptım birinci dandayım ve hakemim ne anlatayımki daha bu tüketmek olsa gerek

Ortak bir yanımız var kitaplarım benim servetim benim için çok önemlidir sadece kitap değil çok araştırma yaparım internetten de genelde habersiz günüm geçmez tartışma proğramlarını kaçırmam internetten kuran okumasını öğrendim bebek yelekleri yapmayı öğrendim sıkıntıdan oturdum kocama yelek ördüm dantelden şömen tablosu gibi konsol örtüsü yaptım biber kuruttum poğça yapmayı öğrendim hiç boş bırakmadım kendimi ama hep kendim vardım anlatabiliyormuyum daha ne yapayım ki tek başıma bir yerde yetmiyor insan kendi kendine kendim sporcuyum aynı zamanda tekvando ve kınk boks yaptım birinci dandayım ve hakemim ne anlatayımki daha bu tüketmek olsa gerek

Bunları da okuyunca ev hanımı depresyonuna girmişsiniz siz

9 ay evde kaldım bunlar beni tatmin etmiyor diye ağlardım

Derdiniz ne komşu ne arkadaş kendinizi alıştığınız hayatın dışına atılmış işe yaramaz vs hissediyorsunuz ev işi ile el işi ile mutlu olamıyorsunuz çünkü dışarı hayatınıza özlem duyuyorsunuz

Bebekten sonra bu süreç biraz daha devam etse de kendinize en azından part time meşgale bulun zira bunalmış anneler bebeklere de iyi gelmez

Son düzenleme:
Kuaför örnek olarak yazılmıştı zaten

Bakın yaşınız benden büyük ama biraz nasihat vari olsa da hekimden değil çekenden sorun

Ben bu şehre 25 yaşımda geldim sevgilim dışında kimsem yoktu evli bile değildim yani

Sıfırdan ev kurduk hayat kurduk

Bir terliğim vardı X marka burda aradım bulamadım Ankara'ya başka bir şey için gidince elimle koymuş gibi bulup aldım

Sonra düşündüm ne yapıyorum ben diye ki ben Ankara'ya 6 saat mesafedeyim en sık gittiğim zamanlar 3-4 aydı

Bu şehirde her şeyi öğrendim denedim yanıldım kayboldum şehrin atları ile ünlü mahallesine bile girmişim bir gün

Şehir insanlarla var olur ama insanlar çok da önemli olmaz

Kendi örneğiniz var öğrenci bunları yapıyor diğer komşu konuşmuyor diye

Kişiden kişiye değişir

Yukarda da yazdım 10 yıl 5 ayrı apartmanda sadece son oturduğum apartmanda tek bir eve girdim şimdiye kadar

Komşu kavramı garip ama çizdiğiniz profil de sizin de esasen komşu istemediğinizi gösteriyor ev hanımları ike konulacak konum yok hep fönlü olurum vs

Dışardan fazla yapmacık ya da kusura bakmayın burnu büyük görünebilirsiniz beni de sevmezler zira soğuğum kimseye ayy canım cicim demem

Bende de var bir tüp bebek ilk yıllar gözünüzden sakınacağınız için zaman çabuk geçer o büyüyünce de siz de uygun bir iş bulursunuz

Bu aşamada sıkmayın canınızı siz her yerde sizsiniz şehir ne olursa oldun önemli olan siz ve bebeğiniz
Dışardan öyle gözüktüğümü söylerler ama burnu büyük değilim sadece insanlar kompleks yapıyor heralde diye düşünüyorum derdim evet komşu değil insanlık diye düşünüyorum

Derdiniz be komşu be arkadaş kendinizi alıştığınız hayatın dışına atılmış işe yaramaz vs hissediyorsunuz ev işi ile el işi ile mutlu olamıyorsunuz çünkü dışarı hayatınıza özlem duyuyorsunuz

Bebekten sonra bu süreç biraz daha devam etse de kendinize en azından part time meşgale bulun zira bunalmış anneler bebeklere de iyi gelmez
Bu öneriyi aldım düşünecem üstünde daha ileri sıkıntı olursa belki bir Dr giderim

Dışardan öyle gözüktüğümü söylerler ama burnu büyük değilim sadece insanlar kompleks yapıyor heralde diye düşünüyorum derdim evet komşu değil insanlık diye düşünüyorum

Bakın sizi tanımıyorum ama hissettiklerinizi ve çevreye verdiğiniz imajı da tahmin edebiliyorum

Ama aynı binada otursak bile arkadaş olamayız zira ikimiz de birbirimize yanaşmayız

Hayat böyle burda sanal sanal konuşuruz ama içtiğimiz çayı birlikte içemeyiz

Derdiniz be komşu be arkadaş kendinizi alıştığınız hayatın dışına atılmış işe yaramaz vs hissediyorsunuz ev işi ile el işi ile mutlu olamıyorsunuz çünkü dışarı hayatınıza özlem duyuyorsunuz

Hayatımda hiç evde oturmadım ben hiç dizi izlemedim tiyatroyu çok severdim ona zaman ayırırdım çok yoğun bi hayattan geldim belkide Buda bir etken

Bakın sizi tanımıyorum ama hissettiklerinizi ve çevreye verdiğiniz imajı da tahmin edebiliyorum

Ama aynı binada otursak bile arkadaş olamayız zira ikimiz de birbirimize yanaşmayız

Hayat böyle burda sanal sanal konuşuruz ama içtiğimiz çayı birlikte içemeyiz
Sence napmalıyım

Hayatımda hiç evde oturmadım ben hiç dizi izlemedim tiyatroyu çok severdim ona zaman ayırırdım çok yoğun bi hayattan geldim belkide Buda bir etken

Belki değil kesinlikle etken

Yıllarca okudum sonra günde minimum 11 saat çalışılan bir işte çalıştım bebeğim olunca da devam

Sonra kendi isteğim olmamasına rağmen 9 at evde çocuk baktım ve cidden sıyırdım

Psikosomatik hastalıklarım oldu gerilimde halen yenileyebiliyor

Evde hiçbir şey yapmak istemedim ben bu hayata layık değilim ben ev silip süpürmek için okumadım vs vs dedim

O süreç bitti ama hala bile gözlerim doluyor

Sizin bir de hamilelikten kaynaklı durumunuz daha sıkıntılı olabilir

Havalar düzelirse daha ağırlaşmadan dışarı çıkın anlıyorum tek başına dışarda oturmak da sıkıcı ama en azından diğer insanlardan haberdar olursunuz

Bir de dertler ile kendinizi üzmeyeceksiniz buraya takılın Türkiye profili her tarz insan var

Sence napmalıyım

Cevabım acımasızca gelebilir ama yeni hayata alışmalısın

Bebek gelince zaten yeni bir hayata alışacaksın belli bir yaştan sonra değişim zor olsa da alışacaksın

Bir de tüyo bebek azıcık büyüyünce onun arkadaşlarının genç anneleri ile tanışırsın

Mesela beni de kendileri ile akran sanıp adım ile hitap ediyorlardı geçen başka biri yaşımı sordu söyledim aradaki 8-10 yaşı öğrenince şok oldular tabii

Ama ben ay bana nasıl adımla hitap ederler diye dert etmedim hiçbir zaman ya da onlar kendilerini eğitimli gördükleri için yüksek lisans yaptığımı söylemedim zira onların önlisans eğitimini küçümsediğimi düşünebilirlerdi

Kimseye ukala

Bebek gelince zaten yeni bir hayata alışacaksın belli bir yaştan sonra değişim zor olsa da alışacaksın

Bir de tüyo bebek azıcık büyüyünce onun arkadaşlarının genç anneleri ile tanışırsın

Mesela beni de kendileri ile akran sanıp adım ile hitap ediyorlardı geçen başka biri yaşımı sordu söyledim aradaki 8-10 yaşı öğrenince şok oldular tabii

Ama ben ay bana nasıl adımla hitap ederler diye dert etmedim hiçbir zaman ya da onlar kendilerini eğitimli gördükleri için yüksek lisans yaptığımı söylemedim zira onların önlisans eğitimini küçümsediğimi düşünebilirlerdi[/QUOTE yaşadıklarımız çok benzer en büyük sorunum aynı düzeyde kimsenin olmaması ortak bişeyde yok yani buna rağmen ben senin kadar sessiz kalamıyorum bende sorun etmezdim yazdığını benim yaşımda göstermiyor bazen benden 7 8 yaş küçükler çok büyük gösteriyorlar ben değil ama onlar bozuluyor sanki ben dedim ona kendini yıprat diye haldır haldır ev temizliyorlar sanki biri işedi kapı önlerinde halı yıkıyorlar ki bu bana göre saçma aynı su parasına istese yıkatır bişey desen suç sen susarsın ben hasta olursunuz yazık yarın bunların acısı çıkar yaşlanınca falan derim bunlar eski mahallede oturanlar bilmek suç çok bilirsen bir dert bilmesen bir dert düşen birini tutmak suç olmuş artık anlatacak o kadar şey varki buraya sığmaz yazarken yarım yamalak oluyor tam anlaşılmıyor

Kümseye

Ama ben ay bana nasıl adımla hitap ederler diye dert etmedim hiçbir zaman ya da onlar kendilerini eğitimli gördükleri için yüksek lisans yaptığımı söylemedim zira onların önlisans eğitimini küçümsediğimi düşünebilirlerdi
kimseye ukalalık yapmadım yazacak çok şey var ama çok uzun ama çok isabetli tahminleriniz oldu evet çalışan birinin birden evde olması bunalım heralde

Kümseye

kimseye ukalalık yapmadım yazacak çok şey var ama çok uzun ama çok isabetli tahminleriniz oldu evet çalışan birinin birden evde olması bunalım heralde

Bu aşamada yalnız olmadığınızı öğrendiniz

Bunları yaşayan tek siz değilsiniz

Eşim bana şu dedikodu sitesinde ne buluyorsun der oysa burda kendim gibi insan buluyorum

Yaz boyunca kumsaldaki izmaritlerden şikayet ettim birisi burda konu açtı ne kadar mutlu oldum anlatamam

Şîmdi biraz sakince yatın dinlenin

Benim gibi günde 300-400 sayfa okumayın ama arada okuyun arada bilgi yarışması vs izleyin

Dizilere alışın şu yıllarca sürmüş olanları internetten izleyin

Kafanız dağısın bebiş gerilmesin

Bu aşamada yalnız olmadığınızı öğrendiniz

Bunları yaşayan tek siz değilsiniz

Eşim bana şu dedikodu sitesinde ne buluyorsun der oysa burda kendim gibi insan buluyorum

Yaz boyunca kumsaldaki izmaritlerden şikayet ettim birisi burda konu açtı ne kadar mutlu oldum anlatamam

Şîmdi biraz sakince yatın dinlenin

Benim gibi günde 300-400 sayfa okumayın ama arada okuyun arada bilgi yarışması vs izleyin

Dizilere alışın şu yıllarca sürmüş olanları internetten izleyin

Kafanız dağısın bebiş gerilmesin
Teşekkürederim ilgine iyi geceler

Back
X