- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi Gizlimelekank
Zaten bende arkadaşÜzgünüm. Eskişehir'de beklediğiniz tarzda komşuluk ilişkisi pek fazla yoktur. Sadece ortak noktaları olan insanların yaşadığı yerler (kooperatif evleri /lojmanlar) ya da eski semtler hariç. Bugüne kadar pek çok ev değiştirdim. Sadece şu anda oturduğum evdeki yan komşumla diyalog kurdum. Bunda onların da benim de ev sahibi olmamızın ve sıra dışı denecek kadar zarif insanlar olduğunu fark etmemin rolü var. Ama ayda en fazla bir kez birlikte kahve içer, gerektiğinde birbirimizden yardım isteriz. Ama telefon etmeden, uygun olup olmadığını sormadan kapısını bile çalmadım
Üzgünüm. Eskişehir'de beklediğiniz tarzda komşuluk ilişkisi pek fazla yoktur. Sadece ortak noktaları olan insanların yaşadığı yerler (kooperatif evleri /lojmanlar) ya da eski semtler hariç. Bugüne kadar pek çok ev değiştirdim. Sadece şu anda oturduğum evdeki yan komşumla diyalog kurdum. Bunda onların da benim de ev sahibi olmamızın ve sıra dışı denecek kadar zarif insanlar olduğunu fark etmemin rolü var. Ama ayda en fazla bir kez birlikte kahve içer, gerektiğinde birbirimizden yardım isteriz. Ama telefon etmeden, uygun olup olmadığını sormadan kapısını bile çalmadım[/QUObenimde tarzım değildir ama bu kadarınada pes dedim hayat ta ev oturmalarını sevmem zaten ama neyse alışacak yada bu diyardan gider