- 20 Nisan 2014
- 723
- 268
- 133
- Konu Sahibi Gizlimelekank
-
Yaş 39 beş aylık hamileyim iki senedir burdayım dışarıda çıktım gezdim ikinci bir okulu okuyacam onuda düşündüm okusamda bana arkadaş çıkmaz başka ne olabilirBiraz dışarda dolanın yaz geldi
Parka Kafe'ye gidin etrafa bakın
Sonra da iş bulun ya da üniversiteye başlayın okudu iseniz 2. Okuyun ki çevreniz olsun
yazları pek kurs olmuyor bildiğiniz varsa bakarım yineGönüllü çalışabilirsiniz.
Insanlar için, hayvanlar için vb. Bir siyasi parti üyesi olabilirsiniz ya da bir hobi peşinde çevre edinirsiniz. Her gittiğiniz yerde "sen gelme artık arkadaş" denirse de artık yapacak bir şey yok.
Zaten çalışsan çok kolay olurda zaten soğuk biri herhalde zırt pırt gelir diye düşündü herhaldeBir de yani şimdi komşu benim kapımı çalıp çay içelim dese ben de gitmem gibi geldi
Hani bir kapı önü tanışıklık olur sonra toplu çağrılır falan
Biz sitede çocuklar ile tanıştık alt komşum yukarı çıkarken çağırdı diğer komşu da vardı öyle gittik oğlum için
Çat kapı çağırana ben de bahane bulutum gibi geldi
Üzülmeyin alışırsınız
Ben de bu şehre 10 yıl önce geldim yoğun çalıştım bir çok kişi ile de öyle tanıştıııım
Yaş 39 beş aylık hamileyim iki senedir burdayım dışarıda çıktım gezdim ikinci bir okulu okuyacam onuda düşündüm okusamda bana arkadaş çıkmaz başka ne olabilir
Buradakiler çok acayip daha önceki yerde bunu denedim tabağı evde oldum bi gün çalmadan kapının önüne bırakmışlar ağlasam mı gülsemmi benalışırken bunlara bişeymi oldu acaba insanlar bi tuhaf olmuşBende yeni bir apartmana taşındım. İlk biz geldik binaya şimdi iki ayda 5 ev olduk. Bu Hafta sonu bi tatlı yapıp hepsine birer tabak vermeyi düşünüyorum. Maksat tanışmak. Sizde ilk adımı bu şekilde atın bişeyler yapın çalın kapıyı ben şu dairede oturuyorum ismim şu merhaba deyin. Karşılık veren verir vermeyenide elersiniz bu şekilde.
Valla tuhafmış ciddi tabağı kapıya koymak.Buradakiler çok acayip daha önceki yerde bunu denedim tabağı evde oldum bi gün çalmadan kapının önüne bırakmışlar ağlasam mı gülsemmi benalışırken bunlara bişeymi oldu acaba insanlar bi tuhaf olmuş
Bende sevmem ama insan yan kapıyıda mı tanımasın ben zaten hemşire olduğu için hastanesi çok yakın onu sorayım dedim komşu değil sorun olan başka insanlarda yok burda insan yeni gelene yardım etmezmibende neden bu kadar çok komşuluk istenir onu anlamam.. açıkçası o soğuk komşunuz belki de benim çünkü hiç sevmem çat-kapı muhabbetleri.. o yüzden de hiç komşum yoktur, hiç de aramamevde dizi izleyin, nette takılın, dil öğrenin, puzzle yapın zaman geçer hemen zaten..
Canım çok mantıklı şeyler yazmışsın ben hayatı çok Real yaşamaktan bu sorunları yaşıyorum sen birkez daha hatırlattın bunu bana teşekkür evet senin gb olmalıyım ama bilip bilmemezliktem gelemiyorum artık bunun nedenini bilmiyorum belki de bilmeyip ukalalık yapan insanlarla çok karşılaştım artık onlara karşı verilmiş bir tepki hayatımın bir parçası olup çıkı verdi herhalde bundan nasıl kurtulabilirimki bilmiyormuş gb yapmak evet gerçekten böylesi iyiBunalmışsınız hamilelik ve kimsesizlik hissi sizi yormu
Ama ben bir de ben ev hanımları ile konuşamıyorum kısmına takıldım
Komşularım var yukarda çocuklar ile tanıştığımızı yazdım dünyaya bakış açımız zıt vs ama biz yine de çocuktan havalardan yemeklerden vs konuşuyoruz
Seçim sonucu ya da koalisyon konuşmayıverelim ne olacak ki
Hatta bir gün öbür blok önünde konuşuyorlar benim mesleki olarak bildiğim bir konuda yorum yapıyorlar ben de dinledim hiç o öyle olmaz vs demedim
Sonra mesleğimi bilen arkadaş söylemiş herhalde diğer komşulara tavırlar değişti
Teyzeler var mesela onların yanında hiçbirşeyden anlamaz oluvwriyırum onlar konuşuyor ben dinliyorum zira ne devam boş onlar değilmez
Naçizane tavsiyem insanları kategorize etmeyin herkes ile konuşulacak konu olur
Bir de madem hastanesini vs soracaktınız ordan başlayın konuya konuşma devam ederse gel çay koyayım derdin
Belki de sadece ters gününe gerçekten işinin olduğu zamana gelmiştir sıkmayın canınızı
Ama ben komşun olabilirim diyen de çok çıkar bu oturduğum 5. Ev ilk defa bir komşunun evine girdim yaşım da 35 genç değilim yani
Bir kere denemiştim alt komşuya bebek görmeye gitmiştim haber vermeden kapıyı açmadılar delikten bakıp ben de bir daha gitmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?