yenilik yardımı bekliyorum hanımlarrrr!!!

October3482

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2012
192
60
98
herkese merhaba..öncelikle size teşekkür ederek başlıyorum yazıma..
yeni evime taşınacağım.uzun bir salonum var.salonun bir ucunda şömine olacak.şömine etrafına köşe koltuğu düşünüyorum.ama rengi belli değil.kararsız kaldım.salonun diğer ucuna istikbalden vizon rengi koltuk aldım.ne perde renginde karar kıldım ne de halı renginde.belli olan tek renk aldığım koltuğun rengi.vizon!diğer renk fikirleini sizden bekliyorum...haydi hanımlar bana aklı verin:)http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/montana-soft-kol-tkm.jpg .http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/grande-kose-5.jpg

salonun kaç m2 arkadaşım?çünkü bana odanın içinde iki takım koltuk kalabalık olur gibi geldi .duvar rengi ne renk?camlar küçük mü yoksa fransız cammı?yemek odası almıycanmı?ayy ne çok sordum .sen en iyisi bir foto koyda ezbere konuşmayalım canım.bu arada koltuklar çok hoş rahatlarmı?sana kolay gelsin canım sorularımızı yanıtlarsan sana yardımcı olmaya çalışırım

Canım koltuklarını cok begendım rahat görünüyorlar ama köşe takımın çok koyu geldı bana Mesela açık grıde dusunebılırsın daha ferah gosterır.

bence köşem koltuk takımını almalısın çünkü hem rengi hemde oturum açısından güzel olur. şömine etrafına pek hoş durur.

sanırım salonun büyük ve iki koltuk takımını da alacaksın o zaman perdelerini köşe koltuğun yastıklarının renginde yaptırırsan hem köşeyle uyumlu olur hem de diğer takıma zaten her renk olur

salonun kaç m2 arkadaşım?çünkü bana odanın içinde iki takım koltuk kalabalık olur gibi geldi .duvar rengi ne renk?camlar küçük mü yoksa fransız cammı?yemek odası almıycanmı?ayy ne çok sordum .sen en iyisi bir foto koyda ezbere konuşmayalım canım.bu arada koltuklar çok hoş rahatlarmı?sana kolay gelsin canım sorularımızı yanıtlarsan sana yardımcı olmaya çalışırım

beğendiğine sevindim canım.ama seni şaşırtacağım sanırım çünkü ev şuan inşaat.yani resim koyamayacağım.ama salonum 35 metrekare.fransız cam var.yemek odası ,gümüşlük falan kullanmayacağım.sade ve kullanışlı olsun istiyorum.günlük oturup,kalkacağız.koltuklar esasen deri ama ben süet sipariş verdim.renkleri de vizon.yorumlarını bekliyorum.tekrar teşekkürler

sanırım salonun büyük ve iki koltuk takımını da alacaksın o zaman perdelerini köşe koltuğun yastıklarının renginde yaptırırsan hem köşeyle uyumlu olur hem de diğer takıma zaten her renk olur

köşe koltuğun renginin siparişini vermedim.şuan kesin rengi belli olan diğer grubum.vizon rengi.köşe koltuğunun rengin de kararsızım zaten.koyu kahve mi yoksa füme mi alsam?turkuaz perde ile uyar mı ki?

bence köşem koltuk takımını almalısın çünkü hem rengi hemde oturum açısından güzel olur. şömine etrafına pek hoş durur.

yazını okuyunca rahatladım.eşim şöminenin önüne köşe koymayalım diyordu.ama ben köşeden yanayım.diğer oturma grubunu fransız camın önüne koymayı istiyorum.köşe de şöminenin önünde olmalı bence.tekrar sağol canım.

Canım koltuklarını cok begendım rahat görünüyorlar ama köşe takımın çok koyu geldı bana Mesela açık grıde dusunebılırsın daha ferah gosterır.

yaaa,,,açık gri de var kumaşlarda ama bana da sanki soluk gibi gelmişti.emin olamıyorum bu yüzden yorumun için çok sağol canım.

koltukların eğer açık renk ise halının rengini mutlaka koyu tut istediğin halının rengi çok güzel ama akseseurlarınla kontrast yaratmalısn sana tavsiyem ilk resimdeki açık renk olanı tavsiye etmem kullanımı çok zor deri olsun kumaş olsun açık renk çok dert koltukta ve halıda bence köşeli takınım rengi çok güzel halınlada uyumlu olur derim

alevcim perde fonu olarak seçtiğin kumaş müthiş..evin camları büyük olduğu için muhtemelen güzel ışık alacak.sen bence koltuğunu koyu kahve köşeyi vizon al ya da tam tersi.yani iki takımda seçtiğin fonlara yakışır.turkuaz objeler filan alırsın .şömineyi yakacaksan köşe koltuk koyu renk olsun .yok süs olacaksa o zaman farketmez.duvar rengi olarak fildişi yada buz beyazı tavsiye ederim.ayrıca halıya var ya bayıldımmm!!!!

Son düzenleme:
herkese merhaba..öncelikle size teşekkür ederek başlıyorum yazıma..
yeni evime taşınacağım.uzun bir salonum var.salonun bir ucunda şömine olacak.şömine etrafına köşe koltuğu düşünüyorum.ama rengi belli değil.kararsız kaldım.salonun diğer ucuna istikbalden vizon rengi koltuk aldım.ne perde renginde karar kıldım ne de halı renginde.belli olan tek renk aldığım koltuğun rengi.vizon!diğer renk fikirleini sizden bekliyorum...haydi hanımlar bana aklı verin:)http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/montana-soft-kol-tkm.jpg .http://www.istikbal.com.tr/files/pi/big/grande-kose-5.jpg

büyk bir salonunuz var sanırım hem köşe hem koltuk takımı mobilya mağazası görünümü verir sırf oda dolu görünsün diye eşya doldurmayın bence salonunz büyükse majör takım alın... şöminen yanıan 2 tane berjer ve güzl bir yan sehpa terch edebilirsnzz .. şömineni etrafndakı taş bloklar koyu renkse açık renk deri 2 adet berjer eğer taşlr açık renkse koyu renk 2 berjer çk hoş olur :)

şöminen olduğu kısıma odanın bir parçasıymş görntüsü verin siz hem koltuk hem köşe alırsanız bir odada 2 farklı oda vr gbi olur hem göz yorar hemde bnce hoş durmaz.

alevcim perde fonu olarak seçtiğin kumaş müthiş..evin camları büyük olduğu için muhtemelen güzel ışık alacak.sen bence koltuğunu koyu kahve köşeyi vizon al ya da tam tersi.yani iki takımda seçtiğin fonlara yakışır.turkuaz objeler filan alırsın .şömineyi yakacaksan köşe koltuk koyu renk olsun .yok süs olacaksa o zaman farketmez.duvar rengi olarak fildişi yada buz beyazı tavsiye ederim.ayrıca halıya var ya bayıldımmm!!!!

canım,,çok teşekkür ederim görüşlerin için..düşüncelerimizin aynı oluşu nasıl da mutlu etti beni...ne zormuş bu renk uyumu...allahtan zamanım var daha...daha salon dekorasyonundan çıkamadım ben..bunun mutffağı var yatak odası var...sırada çok iş vaar:))

büyk bir salonunuz var sanırım hem köşe hem koltuk takımı mobilya mağazası görünümü verir sırf oda dolu görünsün diye eşya doldurmayın bence salonunz büyükse majör takım alın... şöminen yanıan 2 tane berjer ve güzl bir yan sehpa terch edebilirsnzz .. şömineni etrafndakı taş bloklar koyu renkse açık renk deri 2 adet berjer eğer taşlr açık renkse koyu renk 2 berjer çk hoş olur :)

şöminen olduğu kısıma odanın bir parçasıymş görntüsü verin siz hem koltuk hem köşe alırsanız bir odada 2 farklı oda vr gbi olur hem göz yorar hemde bnce hoş durmaz.

aslında korktuğum şey de bu.fazla kalabalık bir görüntü...sanırım sırf bu yüzden köşe koltuğundan bile vazgeçebilirim..eğer oturma grubunu şömine etrafında toparlarsam;duvara monteli tv ters açıda kalacak.eşim şömine üzerine monteletiriz dese de bana ters bu düşünce.dikkati dağıtır gibi..dikdötrgen salon olunca işler sıkıntılaşıyor işte..hele kısa duvarlardan biri boydan cam sa daha da çıkmazda kalıyorum.fikirlerin için sağol canım..

alevcim ev daha inşaatmış ya şömineyi iptal ettirsen nasıl olur?çok da şart değil bence .yatak odası içinbeyaz mobilya alırsın duvarı pudra rengi yaparsın yatak örtüsünü şeker pembe camada kurvaze tül beyaz tabii altınada boncuklu stor yanlar pembe beyaz şagi halı bittiii:)ondan sonracıma mutfağın dolaplarını full krem fildişi yaparsın balon kapak tabii sonra krem içinde simleri olan çimston bir tezgah gri buzdolabı fırın ve aspiratör bittiiii.bunlar benim hayallerim bir evim olursa böyle düşünüyorum sana da fikir olsun diye yazdım canım karar senin tabiii.bu arada burdaki evlerede bak baya bi fikir olur sana ...:54:

alevcim ev daha inşaatmış ya şömineyi iptal ettirsen nasıl olur?çok da şart değil bence .yatak odası içinbeyaz mobilya alırsın duvarı pudra rengi yaparsın yatak örtüsünü şeker pembe camada kurvaze tül beyaz tabii altınada boncuklu stor yanlar pembe beyaz şagi halı bittiii:)ondan sonracıma mutfağın dolaplarını full krem fildişi yaparsın balon kapak tabii sonra krem içinde simleri olan çimston bir tezgah gri buzdolabı fırın ve aspiratör bittiiii.bunlar benim hayallerim bir evim olursa böyle düşünüyorum sana da fikir olsun diye yazdım canım karar senin tabiii.bu arada burdaki evlerede bak baya bi fikir olur sana ...:54:

YATAK ODASINI,ÇOCUKLARIN ODASINI ALDIM.http://www.istikbal.com.tr/files/temp/brillance-yt-odasi.jpg , ORALARDA BİR SIKINTIM YOK ZATEN.HEPSİNİN RENGİ,MODELİ BELLİ..MUTFAĞA GELİNCE KREM RENGİ ÇOK KİBAR OLABİLİR.AMA TEK RENK Mİ OLSUN?AYRICA GRİ BUZDOLABI ALAMAM ÇÜNKÜ ŞİMDİKİ SAPASAĞLAM:((EŞİM HAYATTA YENİLEMEZ..BEYAZ OLACAK MECBUREN..AMA DİĞER ANKASTRELER GRİ.SALONA GERİ DÖNECEK OLURSAK ŞÖMİNEYİ İPTAL ETMEM SÖZKONUSU DEĞİL.ÇÜNKÜ EŞİMİN ÖZELLİKLE İSTEDİĞİ BİRŞEY...YOKSA KİRİ İLE UĞRAŞMAK BEN DE İSTEMEM...ANLAYACAĞIN BOL BOL KAFA PATLATIYORUM VE BURADAN DA DİĞER HANIMLARIN EVLERİNE BAKIP,FİKİR ALMAYA ÇABALIYORUM.SENİN DE ÇOK FİKRİNİ ALDIM..ÇOK İLGİLENDİN..ÇOK TEŞEKKÜREDERİM..

alevcim ne demek birbirimize yardımcı olmıycaksak burda ne işimiz var elimden geldiği kadar işte.. krem tek başına kaliteli bir kapak olduktan sonra çok güzel olur tam krem değilde açık meşe gibi rkyogon kullanıcısının mutfağına baktınmı işte benim hayalimdeki mutfak .ustalarla görüştükçe kafanda şekillenir zaten .çok güzel telaşlar bunlar rabbim hepimizin hayallerini hayırlısıyla gerçekleştirsin inşallah.bu arada kırmızılı çocuk odası güzel ama eskitme ceviz olan müthiş çok beğendim onu.o galiba büyüğün odası ..huzurla otursunlar..yatak odanın mobilyasını da görmeyi isterim canım .buzdolabın sağlamsa tabii ne gerek masrafa ..üstüne sticker yapıştırırsın değişik olur.şimdilik bu kadar :kkk:

Back
X