• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yenilerdennn:)

dxuxxsxxuxceli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2008
2
0
86
Adana
merhaba ben de aranıza yeni katılanlardanım:)lisans mezunuyum şuan özel bir eğitim kurumunda rehber öğretmenlik yapmaktayım.üye olma nedenim bugün siteyi dolaşırken sosyolog bir arkadaşın mesleki geleceğine yönelik duyduğu kaygı oldu.bende sosyolog ünvanıyla mezun oldum ama türkiyenin koşullarında ne yazıkki kendi mesleğimi icra edememekteyim acı ama gerçek...sesimizi duyarlarmı bilmem ama bu neslin bizlere ihtiyacı var ihtiyaç duyulmayan bir çok şey türkiyenin gündemine oturmuşken bir çok arkadaşım benim gibi acabalar la dolduruyor yaşamını

merhaba ben de aranıza yeni katılanlardanım:)lisans mezunuyum şuan özel bir eğitim kurumunda rehber öğretmenlik yapmaktayım.üye olma nedenim bugün siteyi dolaşırken sosyolog bir arkadaşın mesleki geleceğine yönelik duyduğu kaygı oldu.bende sosyolog ünvanıyla mezun oldum ama türkiyenin koşullarında ne yazıkki kendi mesleğimi icra edememekteyim acı ama gerçek...sesimizi duyarlarmı bilmem ama bu neslin bizlere ihtiyacı var ihtiyaç duyulmayan bir çok şey türkiyenin gündemine oturmuşken bir çok arkadaşım benim gibi acabalar la dolduruyor yaşamını

merak ettim o yüzden soruyorum

şimsi psikoloji veya biyoloji veya sosyoloji
bölümü bitiren bir öğrenci

log ünvanını alması için napması gerekiyor tez falan mı hazırlıyor
yoksa bu bölümleri bitirmek yeterlimi

çünkü bir psikiyatri dokor her bu bölümlerden mezun olan psikoloji ise psikolog sıfatı koyuyor demişti...
merakımdan soruyorum

log ünvanını almak için ne yapmak lazım yoksa öylesinemi koyuyor bazı insanlar...

Back
X