YENİLER SON SAYFADA, MARKA ÇANTA VE TOMS AYAKKABI EKLENDİ

IMG_2056.JPG

adil ışık l beden kazak, 15 tl

IMG_2042.JPG

zara l beden kazak, bordo, boğazlı, 15 tl

IMG_2054.JPG
IMG_2055.JPG

matmazel yeşil siyah çanta, sayılı kullanıldı, 20 tl

IMG_2043.JPG

moda ilgi 40 beden ceket, 35 tl, 1 kez giyildi, zayıflayınca bol geldiği için giyemedim, siyah pantanlonla çok şık duruyor

önceki sayfalardaki ayakkıbılar ve kıyafetler de duruyor arkadaşlar

güncelm
toplu alımda yardımcı olurum
ayakkabıların hepsi duruyor, hepsi çok az kullanıldı, marka ve kaliteli

IMG_2076.JPG
IMG_2077.JPG

siyah çok şık bir çanta, kolda taşımalık, 20 tl

IMG_2061.JPG
IMG_2062.JPG

matmazel gri çanta, arka kısmında dikişlerin orda bazı yerlerinde renk atması olmuş, çok aç kullanıldı ama düzgün saklayamamışım sanırım, arka kısmında ve açık renk olduğu için kullanırken rahatsız edeceğini sanmıyorum, 10 tl

IMG_2064.JPG

matmazel beyaz rugan çanta, çok şık bir çanta, kolda taşımalık, 15 tl

IMG_2079.JPG

sıfır evrak çantası, küçük değil ama yakından çekince öyle çıktı, 35 tl, markası lorena

IMG_2080.JPG
IMG_2081.JPG

matmazel lacivert rugan çanta, 20 tl, 3-4 kez kullanıldı

gri çantayı almak istiyorum canım dünden de ayırmanı istediğim ürünler vardı mesaj kutum hata verdiği için buraya yazıyorum kusura bakma=)

bir kazak, bir elbise ve bir çanta oldu canım
eklemek istediğin varsa daha hiçbiri satılmadı

lacivert matmazel çanta koyu tonda bir lacivert değil mi resimde oyle duruyo ve leopar desenli ceket kalıbı dar mı geniş mi acaba siz zayıfladığım için olmuyor demişsiniz kaç kilosunuz şuan hani ben de 36-38 giyiyorum ama bazı kıyafetlerim 40 bu ikisi toplam son ne olur

canım çanta rugan ve rengi koyu, artık o tarz çantalar kullanamadığım için satıyorum çantamı
ceketi çok severek almıştım, aslında kalıbı geniş değil, şu anda da üstüme oluyor zaten, 60 kiloyum canım ben, 36 beden bana olmuyor mesela, ikisi 55 yapıyor, düz 50 olur canım
36 bedensen orda chima siyah pantolon var, yine bordo pantolon var, o hiç giyilmedi, 38 beden ve journey elbiseler var canım, onlar sana çok rahat olur

canım ozaman büyük olur o sana
sen diğer elbileseler falan bak istersen
onlar sana çok güzel olur, baya zayıfmışsın çünkü :)

ihtiyacınız olan bir şey varsa sorabilirsiniz, belki elimde vardır :)

TŞK EDERİM CANIM
BANA DA KÜÇÜK GELİYORLAR ARTIK O YÜZDEN SATIYORUM, BİRİNİ HİÇ GİYEMEDİM BİLE ZATEN :(

AYAKKABI SIFIR AYARINDA CANIM, 170 TLYE ALMIŞTIM ONU, 70E VERİCEM, VARSA BAŞKA BEĞENDİĞİN YARDINCI OLMAYA ÇALIŞIRIM, AYRICA AYAKKABILARLA İLGİLİ BİR KONU DAHA AÇTIM, ORAYA DA BAKABİLİRSİN

Back