siyah saten taşlı çok hoşmuş ama bir numara büyük bana
Konuyu baştan sona okumaya çalıştım ama biraz kafam karıştı söz konusu çanta beyaz olan mı acaba siyah olan ck çanta ise almayıorjinalliği konusunda kimse endişe duymasın lütfen
memnuniyetsizlik topiğine bununla ilgili gerekenleri yazdım zaten dün gece
orjinalliği konusunda kimse endişe duymasın lütfen
memnuniyetsizlik topiğine bununla ilgili gerekenleri yazdım zaten dün gece[/QUOT
Canım iki çanta da duruyor siyahı da krem rengi de
Canım iki çanta da duruyor siyahı da krem rengi de
Tatsız duruma sebep olan çanta krem rengi olan çanta
CANIM ÖZELDEN YAZDIM SANApeki siyah olanın fyatını ve ebatlarını öğrenebilir miyim birde ben daha önce burdan hiç alış veriş yapmadım oyüzden ödeme -teslimat nasıl yapılacak biraz bilgi verirsen sevinirim
Ama ikisi de orjinal, o bayanın yalan söylediği memnuniyetsizlik topiğinde kendi yazdıkları ile ortaya çıktı zaten! Sadece beğenmediği için iade edebilmek amacıyla düzgünce söylemwk yerine iftira atmayy yalan söylemeyi tercih etti, sorun da burdan kaynaklandı malesef
Ama ikisi de orjinal, o bayanın yalan söylediği memnuniyetsizlik topiğinde kendi yazdıkları ile ortaya çıktı zaten! Sadece beğenmediği için iade edebilmek amacıyla düzgünce söylemwk yerine iftira atmayy yalan söylemeyi tercih etti, sorun da burdan kaynaklandı malesef
Dimi benim?Bir arkadaşım halen arkamdan konuştuğunu söyleyince bakayım dedi.
Yalan söyleyen SENSİN. Bir daha tek bir kelime hakkımda yazmazsan sevinirim. yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?