YENİLER SON SAYFADA, MARKA ÇANTA VE TOMS AYAKKABI EKLENDİ

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Deichmandan alındı acı kahve 5 noktalı topuklu 38 no, 1-2 kez giyildi, 25 tl

image.jpg
image.jpg
image.jpg

Saray marka yeşil renk 37 no bAbet, ayakkabı deridir, 20 tl

KREM DOLGU TOPUK 1-2 KEZ GİYİLDİ, 38 NO

SEDEF BEYAZ GELİN AYAKKABISI, 39 NO ANCAK KALIBI DAR 38E DAHA UYGUN, BEN ŞU AN 39 GİYİYORUM BANA OLMUYOR, AYAKKABIDAKİ TAŞLAR İSTENİLİRSE ÇIKARTILABİLİYOR, BÖYLECE DAHA GÜNLÜK DE KULLANILABİLİR, ACAİP RAHAT BİR AYAKKABI :)

SİYAH SATEN ABİYE 2 KEZ GİYİLDİ, Bİ EVDEKİ NİŞANIMDA BİR DE Bİ ARKADAŞIN DÜĞÜNÜNDE 2 SAAT FALAN, 38 NO

IMG_2824.JPG
IMG_2825.JPG

KOTON TRENÇ, KLASİK PMUKLU TRENÇLERDEN DEĞİL, ÇOK ŞIK PARLAK BİR KUMŞI VAR, RENGİ DE HERŞEYLE UYUMLU, 36 BEDEN ANCAK 38 E DE ÇOK RAHAT OLUR

IMG_2826.JPG
IMG_2827.JPG

MANGO %100 PAMUK KABAN, CAMEL RENK, S BEDEN, 2-3 KEZ GİYİLDİ, 38 BEDENE DE ÇOK RAHAT OLUR, KALIBI GENİŞ

bazen 37ler dar geliyor ama kestiremiyorum acaba olurmu diye olmazsa elimde kalsın istemiyorum

orjinalliği konusunda kimse endişe duymasın lütfen
memnuniyetsizlik topiğine bununla ilgili gerekenleri yazdım zaten dün gece
Konuyu baştan sona okumaya çalıştım ama biraz kafam karıştı söz konusu çanta beyaz olan mı acaba siyah olan ck çanta ise almayı

düşünebilirim.[/QUOTE]

orjinalliği konusunda kimse endişe duymasın lütfen
memnuniyetsizlik topiğine bununla ilgili gerekenleri yazdım zaten dün gece[/QUOT

Ama ikisi de orjinal, o bayanın yalan söylediği memnuniyetsizlik topiğinde kendi yazdıkları ile ortaya çıktı zaten! Sadece beğenmediği için iade edebilmek amacıyla düzgünce söylemwk yerine iftira atmayy yalan söylemeyi tercih etti, sorun da burdan kaynaklandı malesef :(

Canım iki çanta da duruyor siyahı da krem rengi de
Tatsız duruma sebep olan çanta krem rengi olan çanta

peki siyah olanın fyatını ve ebatlarını öğrenebilir miyim birde ben daha önce burdan hiç alış veriş yapmadım oyüzden ödeme -teslimat nasıl yapılacak biraz bilgi verirsen sevinirim

peki siyah olanın fyatını ve ebatlarını öğrenebilir miyim birde ben daha önce burdan hiç alış veriş yapmadım oyüzden ödeme -teslimat nasıl yapılacak biraz bilgi verirsen sevinirim
CANIM ÖZELDEN YAZDIM SANA

journey mürdüm renk kolları şeritli gömlek satıştan kalktı

image.jpg
image.jpg

Tommy güneş gözlüğü çiziksiz orjinal kılıfında, 150 tl

Ama ikisi de orjinal, o bayanın yalan söylediği memnuniyetsizlik topiğinde kendi yazdıkları ile ortaya çıktı zaten! Sadece beğenmediği için iade edebilmek amacıyla düzgünce söylemwk yerine iftira atmayy yalan söylemeyi tercih etti, sorun da burdan kaynaklandı malesef :KK43:
Ama ikisi de orjinal, o bayanın yalan söylediği memnuniyetsizlik topiğinde kendi yazdıkları ile ortaya çıktı zaten! Sadece beğenmediği için iade edebilmek amacıyla düzgünce söylemwk yerine iftira atmayy yalan söylemeyi tercih etti, sorun da burdan kaynaklandı malesef :KK43:

Bir arkadaşım halen arkamdan konuştuğunu söyleyince bakayım dedi.

Yalan söyleyen SENSİN. Bir daha tek bir kelime hakkımda yazmazsan sevinirim. yeter.

Bir arkadaşım halen arkamdan konuştuğunu söyleyince bakayım dedi.

Yalan söyleyen SENSİN. Bir daha tek bir kelime hakkımda yazmazsan sevinirim. yeter.
Dimi benim?
Bana telefonda sordum iç etiketinde made in china yazıyo dediğimde sahte dediler dedin ben gittim onsylattım bu sefer de onlar çanta experi değil sadece satış danışmanı bana o yüzden çantanın orjinal olup olmadığını söyleyemeyiz dediler dedin, işine geldiği konuşup yalan söyleyen sensin yani!
Konumdan uzak dur senin gibi yalancılarla işim olmaz zaten!
Arkandan konuşmadım ayrıca bu söylediklerimin aynısını memnuniyetsizlik topiğine de yazdım
O arkadaşın kimse söyle ona o da konumdan uzak dursun birbirinizle takılın siz...

Back